Şimdi Ara

Beyaz Civic Bulamıyorum(Alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son iki aracım manueldi bu otomatik oldu, bir daha manuel düşünmem, çok büyük rahatlık.
    Otomatiğin manuele göre hantal olması doğrudur ama ben 1.6 102 hp araçtan geçtiğim için daha atik geldi eskilere göre.
    Bayramdan sonra uzun yol yapacağım yol bilgisayarı ve pompa verilerini paylaşmayı düşünüyorum tahminim 7,5-8 litreden az yakmaz benimki

Bu arada resimde yol bilgisayarı 4,7 gösterirken gerçek tüketim 7 litre lpg mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escala -- 25 Mayıs 2016; 16:25:13 >
  • Yol blg 4,7 lpg gösterirken gerçek lpg tüketimi 6,5 lt civarı idi.
    %10 blg hatası %15 de lpg-benzin farkı
    Ecu benzin yaktığını sanıyor ama aynı performansı alabilmek için litre olarak %15 daha fazla lpg tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz
    ...
    Manuellerin son vites oranını beğenmiyorum. 4. Vitese çok yakın ve fotodan da görüldüğü gibi 2450 devirde 90kmh yapıyor. 3000 devirde ise sanırım 107 civarı bişey yapıyo. Bu da uzun yolda motor sesini artırırken tüketimi de artırıyor olabilir.

atmosferik, yapacak tabii. 110 km hızda 2000 deviri bile bulmuyor 1.4tsi golf'ler.
  • Valla aracımda çok mennunum. Dış görünüşü müthiş. İç dizayn çok sportif( koltuk,direksiyon ) şehir dışı 17 krş yaktı Samsun'a gittim geldim. Lpg 2,09 tl idi. Şehir içi 25-27 krş yakıyor ki ben hiç dikkat etmem. Rüzgar sesi rahatsız ediyor. Motor sesi benim çok hoşuma gidiyor. Performans konusu biraz subjektif bence. Lpg li atmosferik motora göre bence güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.