Şimdi Ara

Beyaz Civic Bulamıyorum(Alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın hocam. Ben de eşimle beraber kullanacağım için otomatik arıyorum. Civic fd6 da kesin olarak karar kıldım. Bakalım aramaya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alternatif olarak 2003-2005 arası bi e46 nasıl olur sizcee, 45-55bin araı 318i ler felan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry Smoke

Yeni kasa verelim 2013 hemde beyaz eco elegance lpg manuel.

Ne istiyosunuz

• size şöyle söyliyim,biz yaklaşık 4 ay kadar önce 2011 fd6 beyaz elegance otomatik sattık,araçta 4500 tl kaza kaydı vardı,arkadan bir range rover e-5'in ortasında ayağına köpek kaçtığı için duramamış ve bize vurdu.
    arka tampon,arka farlar,arka bagaj kapağı,arka sağ çamurluk yetkili serviste değişti.

biz bile bu aracı 50.000 tl ye verdik,2013 yazında 25.000 km'de,43.000 tl ye aldık.2015 sonbaharında 50.000 tl ye 4500 tl hasar kayıtlı aracı sattık.
    civic gerçekten çok sorunsuz ve bana kalırsa keyifli bir araç,1 defa bile herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bize gerçi çokda fazla kullanmadık.
    şu an ki piyasa şartlarında temiz muadil özelliklerde düşük km'li bir civic 53-54 arası gidiyor kendinizi ona göre ayarlayın.

aracın tek sıkıntısı,5 para etmez boya kalitesi...özellikle plastik aksam üzerindeki boya bildiğiniz neredeyse her yıkamadan sonra sökülüyor,elinizle yolarsınız rahatlıkla.
    üst mesajlardan birinde paylaşılmış,resime dikkatli bakın ayna üzerinde neredeyse boya kalmamış,dalmaçyalı köpek gibi oluyor bir yerden sonra :)

dediğim gibi 50-55 civarına sorunsuz,dizel otomatik kombinasyonuna çok iyi bir alternatif olan lpg-oto kombinasyonu gerçekten gayet ekonomik...
    honda'nın bana göre tasarım açısından en güzel aracıdır fd6 civic.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bulama zaten boşver. Civige 50 kusur vermek gunahtir. Yeni kasa olsa hadi neyse

şu anki piyasada otomatik araçlarda rakibi yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

41 plaka + kocaeli+sis farı apaçi oğlu apaçi.aracın bi yerlerini nasıl ağlatmıştır tahmin etmek güç değil.

41 plaka veya Kocaeli olunca ne oluyor sormak isterim size? Hadi aydınlatın bizi.Yok arabanın anası ağlamıştır yok sis farı açık..Yav he he..

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

millet cıldırmış olmalı,6 yaşındaki teneke civice 55bin verilir mi yahu

6 yaşındaki olmasını geçtim neresi teneke pardon FD civic sahibi olarak bi tenekeliğini görmedikte hanı çok biliyorsunuz sanırım merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexRide

Honda civic kullanan 10 kişiden 8 i apaçidir kabul etmeyen de civic hayranı apaçidir.

10 kişiden 8 i apaçi falan değil senın beynın tam basmamış buna anlaşılan. Söylediğinide kabul etmıyorum ve cıvıc hayranı apaçi değilim napıcaz şimdi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

honda=apaçi olduğu için haliyle kekolar mor,pembe vb gibi renkler yaptığından dolayı beyaz renk bulmanız oldukça zor

100.000 tane Civic varsa 10 tanesi pembe mordur herhalde.

Beğenenler de nasıl kafayla beğendilerse artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

honda=apaçi olduğu için haliyle kekolar mor,pembe vb gibi renkler yaptığından dolayı beyaz renk bulmanız oldukça zor

100.000 tane Civic varsa 10 tanesi pembe mordur herhalde.

Beğenenler de nasıl kafayla beğendilerse artık...

bugün mor jetta gördüm eski kasa ya nasıl zevkleri var insanların hatta samsun tuningte fotosu var atim
    bunelan
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beyaz Civic Bulamıyorum(Alındı)

• Civic kullanıcılar istila etmiş burayı

Civic bence tam aile arabası, otomatik olması sebebiyle eşler de kullanabiliyor. Yolda kalırmıyım, bişey olur mu diye güvensizlik hissi vermiyor. Şu anki aracımı ilana koydum. Satılır satılmaz civic alacağım. Bütce 50-55 arası, temiz elegance fd6 bulursam alacam hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

41 plaka + kocaeli+sis farı apaçi oğlu apaçi.aracın bi yerlerini nasıl ağlatmıştır tahmin etmek güç değil.

41 plaka veya Kocaeli olunca ne oluyor sormak isterim size? Hadi aydınlatın bizi.Yok arabanın anası ağlamıştır yok sis farı açık..Yav he he..

bilen biliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

bilen biliyor

Tamam

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    O konuda sorun yok. Ancak asiri pahali fiyatlar. Tamam hepsi pahali da civicde ayrica pahali

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    İyi yaparsın abi rapid'i linkini özel'den atabilirmisin?
  • 2 sene kuladım en beğenmediğim yanı frenleriydi. Bide tamam lpg uyumu varda nereye kadar ? İllaki lpg ve sorun paraleldir, benimkinde birgün araç lpg ye geçmiyor brc servise gittim kabloları fare kemirmiş ee arabanın birsürü fabrikasyon orjinal kablaları varken kemirme git lpg nin kini kemir bu neden kabloda ona göre malzeme var, neyse subp ayarı bozulması bujilerin erken bitmesi bunlar hiç mi sorunsuzluğa etki etmiyor? Eder edicektir.yinede güzel araba ama 50 binler verilmez kaç senelik arabaya.

• quote:

Konudaki en saçma yorum. Tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

quote:

Konudaki en saçma yorum. Tebrikler.

Teşekkür ederim.

• Civic yerine ne onerirsiniz..

Sorunsuz otomatik vites olacak. Vites gecisi hissedilmeyecek ve f1 olacak.

Lpg ye tam uyumlu yada dizel olacak.

Sedan olacak en az c sinifi olacak.

Mumkunse arka saft cikintisi olmayacak. Arkada 3 kisi rahat oturacak.

1.6 motor ve alti olacak.

E bide sorunsuZ olursa iyi olur. Zirt pirt ariza verip servislerle bizi akraba yapmayacak..

Onerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 12 Nisan 2016; 0:41:02 >
  • Bu arabalar(fd6) bayiden 2012 de deri koltuğuna kadar navigasyonuna kadar listedeki bütün opsiyonları ile birlikte 45 bine satılıyordu. Şimdi kıcımla gülüyorum bu istenilen fiyatlara ve verilen paralara...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.