Şimdi Ara

Beyaz çizgili mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün lol oynuyordum ikinci oyunun yarısında bu hata ortaya çıktı. Kapattım açtım oyuna girdim. Bir sure sonra tekrar pc basina geçtim ve yine oyunun ortasinda bu hata cikti karsima. Sonra da bir daha acilmadi pc.aciyorum ekran yok pc kendi kendine acilip kapaniyor.
    Hocam şimdi bu zamazingonun sorunu nedir ya da ne olabilir bana bir akıl verir misiniz ?
     Beyaz çizgili mavi ekran sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartında sorun olabilir.
  • Oyumu ekran kartına veriyorum.

Olabilecek bir senaryo:
    >Kaloriferin yanına koyduğun bilgisayar kasasının içindeki ekran kartı ya da işlemcinin fanı tozlanmadan dolayı görevini yapamamıştır. Soğutulamayan parçalarından biri (büyük olasılık ekran kartı) bozulmuştur.
  • ekran kartı büyük ihtimalle. sorun donanımsal gibi görünüyor.
  • Bende oyumu ekran kartından kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

Oyumu ekran kartına veriyorum.

Olabilecek bir senaryo:
    >Kaloriferin yanına koyduğun bilgisayar kasasının içindeki ekran kartı ya da işlemcinin fanı tozlanmadan dolayı görevini yapamamıştır. Soğutulamayan parçalarından biri (büyük olasılık ekran kartı) bozulmuştur.

Hayır kaloriferin yanında değil. Ayrıca ekran kartı fansız. İşlemci fanını ise düzenli olarak temizliyorum. Fakat ekran kartı gibi geliyor bana da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Strike -- 20 Ocak 2015; 17:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahali BİOS' tan kaynaklanan bir sorunmuş ve maliyeti 20 TL. Bu şekilde şikayeti olanlar hemen ekran kartım gitti demeyin içinizi rahatlatın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.