Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.511.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitro seramik fırın almak istiyoruz.Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • vitroseramik ocak elektrikle mi çalışıyor yoksa gaz ile mi?
  • Ya bu kadar atılmaz 5 yıldır siemens kullanıyoruz bir problem çamaşır makinesinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trilogy

vitroseramik ocak elektrikle mi çalışıyor yoksa gaz ile mi?

Elektrikle
  • herkese tekrar selamlar
    benım hem gurcan beye hem bu konu hakkında bılgısı olan arkadaslara
    ben beyaz eşyayı peşin almak ıstiyorum arkadaslarım bana eger pesın alacakssan spotcudan daha uyguna alabılırsın dedıler sımdı sorum
    1- spotcudan almanın bır zararı varmıdır?
    2- spotcudan aldıgımız zaman faturası oldugunda garantısı için teknık servıs bır sorun cıkarırmı?
    yanı garantı bakımından spotcudan yada bayıden almanın bır farkı varmı?
    cevaplayan herkese teşekkur ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastsoner

herkese tekrar selamlar
    ben beyaz eşyayı peşin almak ıstiyorum arkadaslarım bana eger pesın alacakssan spotcudan daha uyguna alabılırsın dedıler sımdı sorum
    2- spotcudan aldıgımız zaman faturası oldugunda garantısı için teknık servıs bır sorun cıkarırmı?
    Fatura oldukça sorun çıkmayacaktır.Hatta güveniyorsanız bazı internet siteleri de çok uygun fiyatla satıyor.
  • spotculardan aldığınızda aldığınız malın bozuk çıkma veya çabuk bozulma ihtimali yüksek bence normal bayiden almak veya candoğanın dediği gibi internetten almak daha mantıklı internette hepsiburada da sorun çıkarmaz ürünü 3 gün içinde gönderiyorlar
  • quote:

herkese tekrar selamlar

sayın arkadaşım eger iyi gezersen inan spotçudan daha aşağı fiyata satan bayi bulursun ben örnegin aldıgım çamaşır makinesini öyle aldım
    spotçular bazen kullanılmış ürünleride sıfır diye satabiliyorlar sonra başın ağrımasın

ama o kadar gezdim ve güvenilir bir spotçu buldum alacagım derseniz almanızda sakınca yok,servisde sorun çıkaramaz elinde faturan oldugu sürece garantin geçerli olur yani iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 26 Aralık 2006; 17:35:39 >

• ANKASTRE SET ALICAM.BOSCHMU ARÇELİKMİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysteryg

ANKASTRE SET ALICAM.BOSCHMU ARÇELİKMİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

Sayın arkadaşım whirpool'da bakabilirsiniz ama arçeligi kesinlikle unutun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysteryg

ANKASTRE SET ALICAM.BOSCHMU ARÇELİKMİ TAVSİYE EDERSİNİZ?

Kesinlikle Arçelkik almayın zaten kendi üretimleri değil,çoğu fason üretim.Bence Bosch ve Siemens alın.Özellikle Siemens ankastre üründe birinci markadır.
  • MERHABA,
    BULAŞIK MAKİNELERİNİ İNCELİYORUM ŞU SIRALAR.
    ÖZELLİK KISMINDA STATİK KURUTMA, TURBO KURUTMA DİYE GEÇİYOR.
    BU KURUTMA SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM?
    TURBO KURUTMA SİSTEMİNDE BULAŞIK MAKİNESİNİ AÇINCA BUHAR ÇIKMIYORMUŞ. STATİKİN ÖZELLİĞİNİ BİLMİYORUM. YA DA STATİK VE TURBONUN DIŞINDA BAŞKA HANGİ SEÇENEKLER VAR ONLARI DA BİLMİYORUM.
    WHİRPOOL 6610/5 WH ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUN KURUTMA SİSTEMİ STATİK ŞİMDİ TURBODAN FARKI NEDİR?
    MAKİNAYI AÇINCA BUHAR ÇIKMAMASI NE YÖNDE İYİDİR? ÇIKINCA BULAŞIKLARA ZARARI NEDİR?
    EĞER TURBO İYİDİR VE OLSA İYİ OLUR DENİRSE ELECTROLUX 6281 TIMELİNE YADA 6260 SILENT SAVER DÜŞÜNÜYORUM?
    BİR DE BİLGİSİ OLAN VARSA, YİNE ELECTROLUX 6128 CARE PLUS İLE 6142 ARASINDA SEÇİM YAPMAM GEREKİRSE HANGİSİ DAHA İYİDİR.
    BENİM KARŞILAŞTIRMAMDA İKİSİ ARASINDA İKİ FARK BULDUM. 6128 DE ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİĞİ, 6142 DE DE HASSAS CAM EŞYALARIN YIKANMASINA UYGUN CAM YIKAMA PROGRAMI BULUNUYOR.
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA VE YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
    TEŞEKKÜRLERR

• quote:

Orjinalden alıntı: GÜLEN

MERHABA,
    TURBO KURUTMA SİSTEMİNDE BULAŞIK MAKİNESİNİ AÇINCA BUHAR ÇIKMIYORMUŞ. STATİKİN ÖZELLİĞİNİ BİLMİYORUM. YA DA STATİK VE TURBONUN DIŞINDA BAŞKA HANGİ SEÇENEKLER VAR ONLARI DA BİLMİYORUM.
    WHİRPOOL 6610/5 WH ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUN KURUTMA SİSTEMİ STATİK ŞİMDİ TURBODAN FARKI NEDİR?
    MAKİNAYI AÇINCA BUHAR ÇIKMAMASI NE YÖNDE İYİDİR? ÇIKINCA BULAŞIKLARA ZARARI NEDİR?
    EĞER TURBO İYİDİR VE OLSA İYİ OLUR DENİRSE ELECTROLUX 6281 TIMELİNE YADA 6260 SILENT SAVER DÜŞÜNÜYORUM?
    BİR DE BİLGİSİ OLAN VARSA, YİNE ELECTROLUX 6128 CARE PLUS İLE 6142 ARASINDA SEÇİM YAPMAM GEREKİRSE HANGİSİ DAHA İYİDİR.
    BENİM KARŞILAŞTIRMAMDA İKİSİ ARASINDA İKİ FARK BULDUM. 6128 DE ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİĞİ, 6142 DE DE HASSAS CAM EŞYALARIN YIKANMASINA UYGUN CAM YIKAMA PROGRAMI BULUNUYOR.
    TEŞEKKÜRLERR

Turbo fanın özelliği sadece makinenin kapısını açtığınızda rahatsız olmamanız içidir.Bu konuya gelene kadar önemli olan başka özellikler var.A sınıfı kurutma varsa gerisi pek önemli değil.Whirlpool bulaşık makinesinin sadece en üst modeli olan Alman malı ADP 6945 IX düşünülebilir.Gerisi Polonya malı uzak durun.Electrolux ise Fransız malı.Alman malı her zaman en iyisidir.Onun için benim size tavsiyem Siemens.4 veya 5 programlısı en iyileri.Orijinal Alman malı.Siemens bulaşık makinesinde öncü markadır 8 senedir ilk günkü gibi kesinlikle pişman olmazsınız.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 5 Şubat 2007; 20:06:23 >

• quote:

MERHABA,
    TEŞEKKÜRLERR

SAYIN ARKADAŞIM KURUTMA KONUSUNU CANDOGAN BEY SİZE AÇIKLAMIŞ BENDE SİZE ÖNCE SİEMENS'İ ÖNERİRİM BULAŞIK MAKİNESİNDE SONRA DİGER WHİRPOOL MARKASINA BAKIN SİEMENS BU KONUDA ÇOK İYİDİR HATTA BENDEKİ WHİRPOOL 4562 MODELİNDENDE SESSİZDİR SİEMENS

• bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim.
    siemens ev aletleri sitesine giriş yapamadım. teknosa nın sitesinde bu makinalara ulaşabildim.

hangisini tavsiye edersiniz.
    ınox yada çelik ürün tercih etmiyorum. beyaz istiyorum. tabi fiyatı da 1500 dan fazla olmasa iyi olur.

teşekkürler.

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234845&productid=mtsiese26e250#tablnk

SIEMENS SE26E250EU BULAŞIK MAKİNESİ

nasıl bir makinadır, tavsiye ediliyor mu?
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=234845&productid=mtsiese26e250#tablnk

SIEMENS SE26E250EU BULAŞIK MAKİNESİ

nasıl bir makinadır, tavsiye ediliyor mu?

Keskinlikle en güzel makinlerden biridir.Eğer hassas bulaşıklarınız yoksa SE25E253EU da alınabilir.Tek farkları 1 programdır.
  • Herkese tekrar ıı gunler ılk once Candoğan ve Gurcan Bey'e bılgılerınden dolayı tesekkur ederım. Ben günlerde Siemens'te karar kıldım ve modellerı aşağıda belirtiyorum Bu modellere yorum yaparsanız sevırım.

KS 49U 631 NO FROST BUZDOLABI
    WM 10E160 ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    HM 624201 FIRIN
    SE 24E240 BULAŞIK MAKİNESİ

Daha once okuduklarım benım Whirpoll ve Elektroluxe yonlendım ama nısanlım Sıemens ıstıyor o yuzden mecburen:) alacagım. O yuzden bu modeller en uygun geldı. Bu modellere yorum yaparsanız sevırım. Herkese tekrar teşekkur ederim...
  • quote:

Herkese tekrar ıı gunler ılk once Candoğan ve Gurcan Bey'e bılgılerınden dolayı tesekkur ederım. Ben günlerde Siemens'te karar kıldım ve modellerı aşağıda belirtiyorum Bu modellere yorum yaparsanız sevırım.

HM 624201 FIRIN

Daha once okuduklarım benım Whirpoll ve Elektroluxe yonlendım ama nısanlım Sıemens ıstıyor o yuzden mecburen:) alacagım. O yuzden bu modeller en uygun geldı. Bu modellere yorum yaparsanız sevırım. Herkese tekrar teşekkur ederim...
    Ürünleriniz güzel ama buzdolabında KS59U920NE belirttiğiniz modele nazaran daha güzeldir.(Ya da Samsung düşünebilirsiniz)Ama seçiminiz güzel pişman olacağınızı zannetmiyorum.Ayrıca şunu da belirteyim bana sorarsanız Whirlpool o kadar iyi değil.Üst Alman malı olanlar güzel,gerisini tavsiye etmiyorum.Bayide inceledim güzel değil.Ben evimde Siemens kullanıyorum ve alanlara tavsiye ediyorum gayet memnunuz.Electrolux de artık 2. sınıf ürünlerini satıyor Türkiye'de.Son serisi ile gözümden düştü.Yurtdışındaki ürünleri buradakilerden çok daha iyi.

• quote:

Herkese tekrar ıı gunler ılk once Candoğan ve Gurcan Bey'e bılgılerınden dolayı tesekkur ederım. Ben günlerde Siemens'te karar kıldım ve modellerı aşağıda belirtiyorum Bu modellere yorum yaparsanız sevırım.

HM 624201 FIRIN

sayın arkadaşım siemens bulaşık makineleri kesinlikle ilk tavsiye edilecek ürünlerdir
    buzdolabında bende samsung önercegim
    fırın için candogan beyle burada ayrılıyoruz birde arçelik olanlara bakın derim fırın konusunda double modelleri çok güzel kardeşim senelerdir ve aldırdıgım yüzlerce insanda senelerdir kullanıyorlar sorun yok ama genede alınabilir bir fırın
    çamaşır makinesine bir şey diyemeyecegim başka bu altternatifte makine yok sadece ya whirpool 1400 devir üstü yada 9 kiloluk modeli yada bu seçtiginiz ürün

benim düşüncelerim bunlar ama genelde iyi

birde dediklerimi bir gözden geçirin iyi akşamlar dilerim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.