Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.511.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirmeleriniz gözönünde bulundurmaya dikkat ediyorum.
    Yalnız şu an Electroluxteki kampanya bana çok cazip geliyor. ikinci ürünün yarısı bedava olduğu için. bulaşık makinası ve fırını böylelikle uyguna getirmeyi düşünüyordum.
    ESF 6260 Sılent Saver bulaşık makinasına nakitte indirim yaparak 1150 ye veriyorlar(1.388 den), fırın olarakta EKM 6704 450 ye geliyor fiyat olarak ve uygun bir alışveriş oluyor benim için. Bu yüzden 6260 bulaşık makinasını tercih ettiğimde makina seçimi olarak iyi bir alışveriş yapmış olur muyum? çünkü özelliklerine baktığımda gerçekten çok tatminkar açıklamalar görüyorum.
  • Fırın tercihlerim
    Electrolux EKM 6704 ve Whirlpool ACM 866 WH
    Electrolux fırın multifonsiyonel özellikler taşıyor, whirlpool ise elektrofanlı fırın
    bu multiler çok fazla özellik katıyor mu fırına? fiyat olarak whirlpool daha uygun çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÜLEN

Tekrar Merhaba,

Bilgilendirmeleriniz gözönünde bulundurmaya dikkat ediyorum.
    Yalnız şu an Electroluxteki kampanya bana çok cazip geliyor. ikinci ürünün yarısı bedava olduğu için. bulaşık makinası ve fırını böylelikle uyguna getirmeyi düşünüyordum.
    ESF 6260 Sılent Saver bulaşık makinasına nakitte indirim yaparak 1150 ye veriyorlar(1.388 den), fırın olarakta EKM 6704 450 ye geliyor fiyat olarak ve uygun bir alışveriş oluyor benim için. Bu yüzden 6260 bulaşık makinasını tercih ettiğimde makina seçimi olarak iyi bir alışveriş yapmış olur muyum? çünkü özelliklerine baktığımda gerçekten çok tatminkar açıklamalar görüyorum.

sayın arkadaşım iyi bir makine bende orada iki makineyi karşılaştırdım ve sizn seçtiginiz mantıklı,siemenslerede bakmışmıydınız acaba bulaşık makinsinde bu markada çok iyidir

multifonksiyonun tarifi

Tüm pişirme fonksiyonlarında her iki rezistans da çalışır durumdadır, pervane ısıyı eşit şekilde dağıtır. İki yada üç tepsi yiyecek pişirme için en iyi sonucu verir.

bu şekilde kulanacaksanız yogunlukta alınabilir ,ama ben genelde küçük fırın öneriyorum bu fırınlar ne kadar A sınıfıda yazsa çok elektrik çekerler bulaşık makinenizi alsanızda bu büyük fırın yerine midi fırn alsanız tabii sizin tercihiniz eger çok fırın kullanan bir aile iseniz siz bilirsiniz ben 18 yıldır midi fırın kullanıyorum çok memnunum
    genel olarak sizin seçtikleriniz modellere bakarsak elektrolux daha iyi benim düşüncem bu siz kendi kullanım şeklinize ve özelliklere bakarak karar vereceksiniz

bakın size fırnın sayfasını buraya kopylıyorum bu özelliklere bakarsak tekr tıklayarak okuyun çok güzel her pişirmenin farlı konum ve ayarı olması harika

fiyat olarak elektrolux uygunsa alabilirsiniz iyi seçilmiş ürünler iyi akşamlar dilerim

• maalesef ben de siemens ve electrolux arasında kalakaldım.
    bu hafta sonu en geç önümüzdeki hafta sonu bulaşık makinasını alacağım.
    peki son kez sorsam

1)electrolux 6260 sılent saver(almanyada yapılıyormuş, bayiiden öğrendim)
    2)siemens 26E250

bu iki makinadan hangisi??
  • Fiyat ile ilgilenmiyorsanız elbette Siemens.Siemens'te katlanır teller,Auto 3in1,dijital gösterge var.Ayrıca o model pahalı gelirse SE25E253EU'ya bakabilirsiniz.Tek farkı 1 programdır.
  • Teşekkür ederim.

Peki siemenes 26E250 İLE 26T250 arasındaki fark nedir?
  • quote:

Teşekkür ederim.

Peki siemenes 26E250 İLE 26T250 arasındaki fark nedir?

arkadaşım siemens alın bencede bakın aşaıya sizin karşılaşma yakmanız için linki

http://www.siemensevaletleri.com/tara.php?cm%5B%5D=SE26E250EU&id=34&cm%5B%5D=SE26T250EU&karsilastir.x=46&karsilastir.y=9

• Ben siemens ürünleri üzerinde duruyorum çünkü gerçekten çok şık oluyorlar ama performansları nasıl onu bilemiyorum tabi
  • Sayın gürcan bey ben de yakında evleneceğim ve beyaz eşya alacagım. internette ararken buradaki yorumlarınızı okudum. iyi ki rastlamısım size. anladığım kadarıyla siemens bulaşık makineleri ithal geliyo. Ben de siemens almaya karar verdim, hem de elektrik süpürgesi hediye ediyolar.

Buzdolabı electrolux alacaktım ama sanırım iyi değilmiş. Çamaşır makinesi ve fırını ordan alacagım. ikinci ürüne %50 indirim kampanyası var.

Buzdolabı için bana bir öneride bulunur musunuz? Sharp, Samsung, Amana, General Electrik

Ve ayrıca bana model de önerir misiniz? hangi markadan hangi modeli alayım? Para önemli değil. Sadece kullanışlı ve gereksiz özellikleri olmasın ve enerji sınıfları A olsun.

Bi de ayrıca bosch arçelik gibi markaların ithal olan kaliteli ürünlerini de yazarsanız çok sevinirim.

GENERAL ELECTRIC GTG 16WW NO-FROST BUZDOLABI
    SHARP SJ-68M-GY BUZDOLABI (ÇİZGİLİ BEYAZ)
    SHARP SJ-P68M-SL BUZDOLABI (GÜMÜŞ)
    SAMSUNG RT-53MA NO-FROST BUZDOLABI
    MIELE W 1712 SOLO ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    SAMSUNG J1255AC SOLO ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    SHARP SJ-68M-SL BUZDOLABI

bu ürünler nasıldır?

Ayrıca electrolux den fırın ve çamaşır makinesi model tavsiyesi istiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: enorton

Sayın gürcan bey ben de yakında evleneceğim ve beyaz eşya alacagım. internette ararken buradaki yorumlarınızı okudum. iyi ki rastlamısım size. anladığım kadarıyla siemens bulaşık makineleri ithal geliyo. Ben de siemens almaya karar verdim, hem de elektrik süpürgesi hediye ediyolar.

Buzdolabı electrolux alacaktım ama sanırım iyi değilmiş. Çamaşır makinesi ve fırını ordan alacagım. ikinci ürüne %50 indirim kampanyası var.

Buzdolabı için bana bir öneride bulunur musunuz? Sharp, Samsung, Amana, General Electrik

Ve ayrıca bana model de önerir misiniz? hangi markadan hangi modeli alayım? Para önemli değil. Sadece kullanışlı ve gereksiz özellikleri olmasın ve enerji sınıfları A olsun.

Bi de ayrıca bosch arçelik gibi markaların ithal olan kaliteli ürünlerini de yazarsanız çok sevinirim.

bu ürünler nasıldır?

Arçeligin şu an alınacak ithal modelleri yok

çamaşır makinerinde bence ya IQ 1633 yada WM 16 S 740 OE modelini siemens'in sitede sadece IQ modeli var siz bayide ikisinden birine karar verirsiniz

http://www.siemensevaletleri.com/urunbilgi.php?mid=1026&page=3

bulaşık makinesindede siemens'i tercih edin aşagıda size seçtiklerim var onların arasından birini

http://www.siemensevaletleri.com/tara.php?id=34&cm%5B%5D=SE25E253EU&cm%5B%5D=SE20T290EU&cm%5B%5D=SE26T250EU&karsilastir.x=39&karsilastir.y=3

buzdolabındada amana olarak istediginiz modeli alabilirsiniz ben aşagıya linki koyuyorum oradan seçebilirsiniz tartışmasız en iyi buzdolaplarından biri sayfada buzdolapları seçenegi var

Bosch Global
    Want to know how to live #LikeABosch?
    http://www.isisan.com/urunler_index.dwx

elektrolux fırın olarak

çamaşır makinesi olarakta

sayın arkadaşım ben bazılarını çıkararak yazdım mesela sharp buzdolabını çıkardım amana ve general eletrik varken,samsung varken
    benim size tavsiyem general elektrik ve amana buzdolaplar hepsi güzeldir size şunu alın diyemem fiyatları korkunç uçuk rakamlara gidiyor bugün general elektrik sordum 16000 ytl onun için bakın sitesinde ve magazasında begendiginiz ürünü alabilirsiniz bir de mutfagınızın durumuda önemli,içiniz rahat olarak amana,general elektrik buzdolaplarını alabilirsiniz size birde samsung begendigim buzdolabının linini buraya koyayım onada bakın

general buzdolapları

burada bana örnegini sundugunuz alınabilir bir buzdolabı fazla gereksiz bir özelligi bulunmayan ama insanların olaya burada bakışıda farklı olabiliyor çünkü general elektrikte alınabilir çok buzdolabı var ama sizin seçtiginiz elektrik sarfiyatı açısındanda hacim bakımındanda gayet iyi

WMF, Breville, Silit, Wüsthof, Caso, Miele, Hitachi gibi bir çok dünya markasına en kısa yol.
    WMF, Breville, Silit, Wüsthof, Caso, Miele, Hitachi gibi bir çok dünya markasına en kısa yol.
    http://www.enkaygroup.com/index.php?link=urunler&no=544

samsung buzdolabı

benim size basitçe şimdilik önereceklerim bunlar bunların içinden bütçenize en uygun olanı siz seçerek karar vereceksiniz biz insanlara ila şunu a diyemeyiz yoksa yanlış anlaşılıyoruz yukarda ürünlere bir bakın detaya daha sonra ineriz ben her zaman fiyat ve performans açısından olaya bakatrım yoksa bir buzdolbına 16000-25000 ytl verilmez siz elemelerinizi yapın son olarak tekrardan bir son eleme yaparız beraberce iyi günler dilerim hayırlı olsun efendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 10 Şubat 2007; 18:32:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Sayın gürcan bey ben de yakında evleneceğim ve beyaz eşya alacagım. internette ararken buradaki yorumlarınızı okudum. iyi ki rastlamısım size. anladığım kadarıyla siemens bulaşık makineleri ithal geliyo. Ben de siemens almaya karar verdim, hem de elektrik süpürgesi hediye ediyolar.

bu ürünler nasıldır?

çamaşır makinerinde bence ya IQ 1633 yada WM 16 S 740 OE modelini siemens'in sitede sadece IQ modeli var siz bayide ikisinden birine karar verirsiniz

bulaşık makinesindede siemens'i tercih edin aşagıda size seçtiklerim var onların arasından birini

http://www.siemensevaletleri.com/tara.php?id=34&cm%5B%5D=SE25E253EU&cm%5B%5D=SE20T290EU&cm%5B%5D=SE26T250EU&karsilastir.x=39&karsilastir.y=3

buzdolabındada amana olarak istediginiz modeli alabilirsiniz ben aşagıya linki koyuyorum oradan seçebilirsiniz tartışmasız en iyi buzdolaplarından biri sayfada buzdolapları seçenegi var

Bosch Global

elektrolux fırın olarak

sayın arkadaşım ben bazılarını çıkararak yazdım mesela sharp buzdolabını çıkardım amana ve general eletrik varken,samsung varken
    benim size tavsiyem general elektrik ve amana buzdolaplar hepsi güzeldir size şunu alın diyemem fiyatları korkunç uçuk rakamlara gidiyor bugün general elektrik sordum 16000 ytl onun için bakın sitesinde ve magazasında begendiginiz ürünü alabilirsiniz bir de mutfagınızın durumuda önemli,içiniz rahat olarak amana,general elektrik buzdolaplarını alabilirsiniz size birde samsung begendigim buzdolabının linini buraya koyayım onada bakın

general buzdolapları

burada bana örnegini sundugunuz alınabilir bir buzdolabı fazla gereksiz bir özelligi bulunmayan ama insanların olaya burada bakışıda farklı olabiliyor çünkü general elektrikte alınabilir çok buzdolabı var ama sizin seçtiginiz elektrik sarfiyatı açısındanda hacim bakımındanda gayet iyi

samsung buzdolabı

benim size basitçe şimdilik önereceklerim bunlar bunların içinden bütçenize en uygun olanı siz seçerek karar vereceksiniz biz insanlara ila şunu a diyemeyiz yoksa yanlış anlaşılıyoruz yukarda ürünlere bir bakın detaya daha sonra ineriz ben her zaman fiyat ve performans açısından olaya bakatrım yoksa bir buzdolbına 16000-25000 ytl verilmez siz elemelerinizi yapın son olarak tekrardan bir son eleme yaparız beraberce iyi günler dilerim hayırlı olsun efendim

GÜRCAN BEY SİEMENSİN ÇAMAŞIR MAKİNASINDA ŞU 3 MODELİ SIRAYA KOYARSANIZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ BU 3 MODEL İÇİNDEN KARAR VEREMİYORUM HALA.

WM16S740OE
    WIQ1832EU
    WIQ1633EU

• AYRICA TAVSİYE ETTİĞİİZ SAMSUNG BUZDOLABI RT-62KAMT İLE SR-L629 KARŞILAŞTIRIMISINIZ TEKNİK ÖZELLİK AÇISINDAN.BEN RT-62KAMT MODELİ TERCİH ETTİM MECBUREN ÇÜNKÜ EBATLARINDAN DOLAYI.HANGİSİ DAHA ÜSTÜN?SAYGILARIMLA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin123456

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

bu ürünler nasıldır?

Bosch Global

elektrolux fırın olarak

general buzdolapları

samsung buzdolabı

GÜRCAN BEY SİEMENSİN ÇAMAŞIR MAKİNASINDA ŞU 3 MODELİ SIRAYA KOYARSANIZ SEVİNİRİM ÇÜNKÜ BU 3 MODEL İÇİNDEN KARAR VEREMİYORUM HALA.

WM16S740OE
    WIQ1832EU
    WIQ1633EU

Sayın arkadaşım IQ 1633 olan model artık fiyat listelerinde yok kaldırılmış bunu bilin ama magazalarda ellerinde olabilir

sıralamaya gelince
    IQ 1633
    IQ 1832
    WM16S740OE
    aralarında ilk önce fiyat ve yıkamada kilo farkı var 8 kilo olan model WM16S740OE tamburları farklı yeni bir dizayn ama satıcılarında söyledigi gibi IQ modelleri teknolojik olarak daha üstün ama 8 kilo olanında yıkama kapasitesi bakımından çok iyi buna siz karar vereceksiniz ben sizi yanlış yönlendirmeyim ben IQ 1633 aldım bugün olsa gene onu alırdım 6 kilo bana fazlasıyla yetiyor benim evimde 8 kilo beyaz çamaşır çıkmaz ve 8 kilo diyede buna sakın yorgan atar yıkarımda demeyin tek kişilik yorganı bile zor alıyorlar

hepsine çok iyi sadece ben şunu söyleyim eger IQ 1633 almaya karar verirde bulamazsanız bence o zaman WM16S740OE düşünün 1800 devire hiç gerek yok

http://www.siemensevaletleri.com/solokampanya.php

fazla düşünmeyin 3 makinede farklı güzel özellikler var dünyada asla en mükemmelini bulamazsınız iyi geceler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 11 Şubat 2007; 2:11:52 >

• quote:

AYRICA TAVSİYE ETTİĞİİZ SAMSUNG BUZDOLABI RT-62KAMT İLE SR-L629 KARŞILAŞTIRIMISINIZ TEKNİK ÖZELLİK AÇISINDAN.BEN RT-62KAMT MODELİ TERCİH ETTİM MECBUREN ÇÜNKÜ EBATLARINDAN DOLAYI.HANGİSİ DAHA ÜSTÜN?SAYGILARIMLA...

Sayın arkadaşım ikiside çok güzel buzdolabı aralarında farklar sogutma sistemleri ve dondorucu kapasiteleri benim sadece 629 olan modeli görünüşü kendim için hoşuma gitmiş olması ve dondurucusunun bizim evde fazla kullanılacak olması burada hangisi sizin hoşunuza giderse onu alın iyi olmasa zaten kesinlikle almayın derdim iyi geceler

• GÜRCAN BEY YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ÇAMAŞIR MAKİNASINDA WMIQ1633EU VE SAMSUNG RT-62KAMT ALMAYA KARAR VERDİM.
  • quote:

GÜRCAN BEY YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ÇAMAŞIR MAKİNASINDA WMIQ1633EU VE SAMSUNG RT-62KAMT ALMAYA KARAR VERDİM.

hayırlı olsun arkadaşım ben çamaşır makinesinden çok memnunum,ve bir ev için yeterli bir makine, illa yeni çıkan herşey iyi diye bir kanıda oluşmamalı buna arçeligin eski 2100-2200 örnegi gibi iyi akşamlar

• dün electroluxe uğradım ve bulaşık makinası ile firını ikinci ürün yarı fiyatına indirimiyle nakitte 1350 ye aldım. Ürünler yukarıda linklerini verdiklerim.

aslında siemens bulaşık mak. alacaktım buradan aldığım öneriler sonucu yalnız elect. kampanyası gerçekten çok uyguna geliyordu ve bende bunu es geçemedim.

bu arada gezerken whirlpoola da uğradım. candoğan bey bulaşık makinalarının polonya yapımı olduğunu söylemişti yalnız ürün üzerinde made in germany yazıyor. çamaşır makinaları da öyle. 6 ay önce gezdiğimde 10961 1600 devir çam.makinası üzerinde made in italy yazıyordu ama bu sefer made in germany yazıyor. çamaşır makinasında bu ürünü tercih edeceğim sanırım.
    bir de siemens te şu an modelini hatırlayamıyorum ama almanyadan ithal 1200 dv. bir çamaşır makinası var nakitte 1300 e veriyorlar. (bu modelin 1200, 1400 ve 1600 devirleri bulunuyor) modelini bilen varsa bana yazabilir mi acaba?

bu arada whirlpoolın fırınlarını beğenmedim. malzemesi kaliteli değil. electroluxten aldığım model gerçekten kaliteli malzemeli ve özellikleri güzel.

şimdi sırada buzdolabı var..
    buzdolabında bana tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı acaba? çok pahalı bir ürün olsun istemiyorum. 1500 ytl den de fazla vermek istemiyorum.
    elecktroluxun buzdolaplarını beğenmedim.
    whirlpool da ARC 8120 kombi tarzı ya da ARC 4170 beğendiklerim.
    bu arada çelik ürün istemiyorum. beyaz tercih ediyorum.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler,

• Ben de buzdolabı için whirrlpool 4170 e baktım. normalde 440 litre yazıyor sanırım bu brüt. 388 l den fazla neti yok yani bana fazla küçük geldi, malesef gadrop haricinde büyük dolap yok. geçen samsunga baktım. RT53 MA-orta büyüklükte fiyatı 1400 civarı bayisinde. ankara da daha ucuza satanı bilen varsa yardım edebilirler. Siemensin dolaplarının içi hoş gözükmedi bana. Sharp bdları ise thailand üretimi. Ama o hacimde 1200 YTL ye satıyorlar, fiyatı dehşet ucuz. Ama thailand malına nasıl güvenilir bilmiyorum. General elektricler çok pahalı kimisi tayvan kimisi çin üretimi ayrıca çok pahalı-malları sağlam ki 10 yıl(5+5) garanti bile veriyorlar. Acaba buralarda thailand-taiwan-çin gibi yerlerde üretilen kaliteli firmaların malları alınabilir mi. Malzemelerine güvenebilirmiyiz. Spot piyasada samsung göremedim ayrıca ama çok miktarda sharp var. Benim için ibre samsungdan yana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 12 Şubat 2007; 16:05:11 >

• quote:

dün electroluxe uğradım ve bulaşık makinası ile firını ikinci ürün yarı fiyatına indirimiyle nakitte 1350 ye aldım. Ürünler yukarıda linklerini verdiklerim.

aslında siemens bulaşık mak. alacaktım buradan aldığım öneriler sonucu yalnız elect. kampanyası gerçekten çok uyguna geliyordu ve bende bunu es geçemedim.

bu arada gezerken whirlpoola da uğradım. candoğan bey bulaşık makinalarının polonya yapımı olduğunu söylemişti yalnız ürün üzerinde made in germany yazıyor. çamaşır makinaları da öyle. 6 ay önce gezdiğimde 10961 1600 devir çam.makinası üzerinde made in italy yazıyordu ama bu sefer made in germany yazıyor. çamaşır makinasında bu ürünü tercih edeceğim sanırım.
    bir de siemens te şu an modelini hatırlayamıyorum ama almanyadan ithal 1200 dv. bir çamaşır makinası var nakitte 1300 e veriyorlar. (bu modelin 1200, 1400 ve 1600 devirleri bulunuyor) modelini bilen varsa bana yazabilir mi acaba?

bu arada whirlpoolın fırınlarını beğenmedim. malzemesi kaliteli değil. electroluxten aldığım model gerçekten kaliteli malzemeli ve özellikleri güzel.

şimdi sırada buzdolabı var..
    buzdolabında bana tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı acaba? çok pahalı bir ürün olsun istemiyorum. 1500 ytl den de fazla vermek istemiyorum.
    elecktroluxun buzdolaplarını beğenmedim.
    whirlpool da ARC 8120 kombi tarzı ya da ARC 4170 beğendiklerim.
    bu arada çelik ürün istemiyorum. beyaz tercih ediyorum.

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler,

sayın arkadaşım aldıklarınız hayırlı olsun güle güle kulanın içinize sindirsin Allah

şimdi sizin sordugunuz simens çamşır makinelerinin kodlarını yazacagım ama pek bunlar türkiyede kalmamış olabilir kaldırıldılar çünkü ama çok iyi ürünlerdir bulursanız alın

EXTRAKLASSE
    XLS 140 A
    XLS 120 A
    XLS 100 A sizin sordugunuz sanırım bunlar,bunları alabilirsiniz gönül rahatlıgı ile

buzdolabında'da seçtiginiz ürünler güzel isterseniz birde samsung'lara bakın birde arçelik buzdolaplarına kardeşimde ve bende var çok memnunuz,arçelik buzdolaplarını tavsiye ediyorum
    ama şunu alın diyecektim seçtikleimin hepsinin fiyatı 2000 ytl üzeri seçimi size bırakıyorum ama bir iki örnek vereyim size kafanızda bi şekil oluşması açısından

bunları bir inceleyin ve sizin seçtiginizide göz önünde bulundurarak bir karşılaştırma yapın

iyi akşamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Ben de buzdolabı için whirrlpool 4170 e baktım. normalde 440 litre yazıyor sanırım bu brüt. 388 l den fazla neti yok yani bana fazla küçük geldi, malesef gadrop haricinde büyük dolap yok. geçen samsunga baktım. RT53 MA-orta büyüklükte fiyatı 1400 civarı bayisinde. ankara da daha ucuza satanı bilen varsa yardım edebilirler. Siemensin dolaplarının içi hoş gözükmedi bana. Sharp bdları ise thailand üretimi. Ama o hacimde 1200 YTL ye satıyorlar, fiyatı dehşet ucuz. Ama thailand malına nasıl güvenilir bilmiyorum. General elektricler çok pahalı kimisi tayvan kimisi çin üretimi ayrıca çok pahalı-malları sağlam ki 10 yıl(5+5) garanti bile veriyorlar. Acaba buralarda thailand-taiwan-çin gibi yerlerde üretilen kaliteli firmaların malları alınabilir mi. Malzemelerine güvenebilirmiyiz. Spot piyasada samsung göremedim ayrıca ama çok miktarda sharp var. Benim için ibre samsungdan yana...

sayın arkadaşım general elektrik gibi ürünlerin siz ismine güvenin yeter nerde üretilirse üertilsin önemli degil alınabilir,
    whirpool konusunda yani küçük deme konusunda haklısınız bende eşimle baktım oda küçük dedi almadık,

samsung alınabilir alanlar çok memnunlar tavsiye ediyorum kendi sınıfında çok kaliteli bir üründür,sharptan çok samsung düşünün derim bende
    iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.