Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.512.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renk konusu biraz zevk işi. Tabi ki aşyaların da uyumu önemli. Ancak en güzel gözükenleri inox metal görünümlü olanları.

Temiz ve çiziksiz korumak şartı ile beyaz da çok güzel.

Saygılar...
  • teşekkür ederim...yalnız arçelik aldığıma şimdiden pişman gibiyim...umarım şimdiliktir...yani henüz kullanmadan bişiy diyemem...biraz da şans dimi...
  • Eğer zahmet olmazsa ARÇELİK kullanan birileri de mesajıma yorum yazabilir mi...memnun olan ya da olmayan var mı...
  • Arçelikten mutlaka 7 yıl garantili olan sözleşmeli seçeneği al. İhmal etme.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesli01

Tesadüfen siteye girdim de ben öğretmenim ve iki aya kadar evleniyorum ve beyaz eşyalarımızı alalı 2 hafta oluyo...henüz gelmedi bayide bekliyo...yalnız ben arçelik aldım yani hata mı ettim şimdi...
    aldığım modeller:
    5094 NFG buzdolabı
    7104 SJS çamaşır makinası
    9741 S triplex fırın
    6240 S bulaşık makinası
    Lütfen birileri bişiyler söylesin...neden bu siteyi daha önce görmedim kii...

Mümkünse iade edin.Arçelik'in fiyatı kalite ve performanslarına göre fazla.Aynı ücrete Siemens'te kalite açısından çok daha iyilerini bulabilirsiniz.Paranıza yazık olmasın.Bana kalırsa satışı iptal edin.Size uygun fiyatla daha iyi mallar bulabilirim.Yalnızca fırın kalabilir.Bulaşık ve çamaşır makinesini özellikle iade edin pişman olmayın.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 15 Mart 2007; 13:18:09 >

• bir şey daha soracağım zahmet olmazsa hangi samsung buzdolabını tavsiye edersiniz (fiyatı 1500 ü geçmesin kafi) ve burada bulamayacağım için internetten almayı tavsiye eder misiniz
  • quote:

teşekkür ederim...yalnız arçelik aldığıma şimdiden pişman gibiyim...umarım şimdiliktir...yani henüz kullanmadan bişiy diyemem...biraz da şans dimi...

hemen geri verin çok kaliytesiz ürünlerdir yazık paranıza eger geri vermezseniz allah yardımcınız olsun
  • quote:

Tesadüfen siteye girdim de ben öğretmenim ve iki aya kadar evleniyorum ve beyaz eşyalarımızı alalı 2 hafta oluyo...henüz gelmedi bayide bekliyo...yalnız ben arçelik aldım yani hata mı ettim şimdi...
    aldığım modeller:
    5094 NFG buzdolabı
    7104 SJS çamaşır makinası
    9741 S triplex fırın
    6240 S bulaşık makinası
    Lütfen birileri bişiyler söylesin...neden bu siteyi daha önce görmedim kii...

bu siteyi görmekle hata etmişisniniz kafanıza gerksiz sorular takılacak çünkü burada yazan arakdaşlar fantiklik dercesinde marka savunucularıdır ayrıca bir çok kişi araştımadan yabancı hayranlığı duyup bu yorumları yazmaktadır arçelik iyi bir markadır gözünüz kapalı albilirisiniz size sorun yaşatmaz teknoloji olarak en az diğerleri kadar iyidir satış arıza oranlarında bosch tan daha az arıza verir şikayetvar coma bakabilirsiniz

• Evet burada fanatik arçelik hayranları mevcut siz takmayın.Biz burda boşuna Ariston almayın diyoruz Türk malı Siemens'leri alabilirsiniz diyoruz.Hani yabancı hayranıyız ya.Ayrıca Sikayetvar.com'a baksın arkadaş kimde kimin 3 katı şikayet mevcut görsün.Arçelik'in kalitesi yerlerde bunun Arçelik'in yerli bir firma olmasıyla uzaktan yakından alakası yok.Ariston mu Arçelik mi derseniz elbette Arçelik ama Arçelik Bosch'un yanından bile geçemez.Daha teknolojisini arakladığı firmadan nasıl iyi olabilir akıl var mantık var.Burada iyi malları savununca Arçelik ve Vestel fanatiklerine birşeyler oluyor nedense.Halbuki sizin cebinize değil de memnuniyetinize baksalar neden almayın diyelim?Burada boşa konuşmuyoruz Arçelik son 10 yıldır kalitesini çok fazla düşürdü.Adeta yerlerde.Eski full automaticler,leydi serileri nerde şimdikiler nerede.

Kısacası beyaz eşyada Vestel Arçelik ve Ariston'un kendi ürettiği mallarından uzak durun başınızı yakmayın,paranıza yazık günah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 15 Mart 2007; 20:51:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Evet burada fanatik arçelik hayranları mevcut siz takmayın.Biz burda boşuna Ariston almayın diyoruz Türk malı Siemens'leri alabilirsiniz diyoruz.Hani yabancı hayranıyız ya.Ayrıca Sikayetvar.com'a baksın arkadaş kimde kimin 3 katı şikayet mevcut görsün.Arçelik'in kalitesi yerlerde bunun Arçelik'in yerli bir firma olmasıyla uzaktan yakından alakası yok.Ariston mu Arçelik mi derseniz elbette Arçelik ama Arçelik Bosch'un yanından bile geçemez.Daha teknolojisini arakladığı firmadan nasıl iyi olabilir akıl var mantık var.Burada iyi malları savununca Arçelik ve Vestel fanatiklerine birşeyler oluyor nedense.Halbuki sizin cebinize değil de memnuniyetinize baksalar neden almayın diyelim?Burada boşa konuşmuyoruz Arçelik son 10 yıldır kalitesini çok fazla düşürdü.Adeta yerlerde.Eski full automaticler,leydi serileri nerde şimdikiler nerede.

Kısacası beyaz eşyada Vestel Arçelik ve Ariston'un kendi ürettiği mallarından uzak durun başınızı yakmayın,paranıza yazık günah

aynen destek candogan bey dayımda aynı sizin gibi düşünüyor

süper not:dayım(gürcan1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu1925 -- 15 Mart 2007; 21:58:13 >

• Yok tanıyorum sizi.Gürcan beyi de en kısa zamanda aramıza bekliyoruz.Gerçi 5 gün çabuk geçer,aynı ilgi alanımda olan insanlarla paylaşımda bulunmak güzel birşey iyi günler
  • sana en büyük tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle BOSCH marka no frost buzdolabı alma. 1 senedir uğraşıyoruz 2 kere motoru değişti 3. de buzdolabını değiştireceklerine dair sözleşme var fakan mırın kırın ediyorlar şu anda da iyi çalışmıyor ne koysan buzlandırıyor. berbat
  • quote:

Evet burada fanatik arçelik hayranları mevcut siz takmayın.Biz burda boşuna Ariston almayın diyoruz Türk malı Siemens'leri alabilirsiniz diyoruz.Hani yabancı hayranıyız ya.Ayrıca Sikayetvar.com'a baksın arkadaş kimde kimin 3 katı şikayet mevcut görsün.Arçelik'in kalitesi yerlerde bunun Arçelik'in yerli bir firma olmasıyla uzaktan yakından alakası yok.Ariston mu Arçelik mi derseniz elbette Arçelik ama Arçelik Bosch'un yanından bile geçemez.Daha teknolojisini arakladığı firmadan nasıl iyi olabilir akıl var mantık var.Burada iyi malları savununca Arçelik ve Vestel fanatiklerine birşeyler oluyor nedense.Halbuki sizin cebinize değil de memnuniyetinize baksalar neden almayın diyelim?Burada boşa konuşmuyoruz Arçelik son 10 yıldır kalitesini çok fazla düşürdü.Adeta yerlerde.Eski full automaticler,leydi serileri nerde şimdikiler nerede.

ya canım benim ben söylediğim şeyleri sakız gibi söylemiyorum valla ; ancak sizin gibi ler söyler sizin iddalarınız tamemen çarpık iddalar hiç birisinin doğru düzgün bir gerçeklik payı yok sayın nesli arkadaşım bu kişinin bu güne kadar yaptığı bütün yorumları okursanız beni daha iyi anlarsınız yazdıkları hep aynı şeyler sakız gibi üç beş şeyi tekrarlar. Gürcan beyler her bir iki haftada forumdan uzaklaştırılır bence biraz bunu da düşünün niye uzaklaştırılıyor ne yapıyorda uzaklaştırılıyor

candandoğan yine lafı bi yerlere çekmişsin bosch ne yazıkki bugün itibariyle ülkemizde montaj yapan bir fabrikası var yani türkiyede üretilen doğru düzgün bir parçası bile yok bunu yapmalarının sebebi tamamen maddi adamlar cebine giren parayı düşünüyor Türkiyenin biraz daha batmasını veya ilerlemesini değil durum böyleyken sen bu ürünlere hala yerli diyebiliyosun hala Türk malı siemens diyebiliyosun. Bu tamemen bazı şeyleri düşünmek istemediğin için kendinde illa arçelik kötü dayatması yarattığın için bosch siemense karşı yapılan her olumsuz yorumu bastırabilmek için yazılan bir şey bu bile senin fanatiklik yaptığının kanıtıdır. Ayrıca bu yabancı hayranlığı bosch siemens hayrnalığımıdır bence evet. Hem ben sizin Türkiye üretimi bosch siemens almayın bulabilirseniz alman alın dediğiniz bir çok defa okudum.

Ben senin yaptığın gibi lafları bi yerlere çekmiyorum çarpıtmıyorum senin söylediklerinin düşüncelerinin genelde yanlış olduğunu senin gibi düşünmediğimi belirtiyorum ve yazdıklarına çarpıtmalarına ,yanlışlarına karalamlarına karşı çıkıyorum. Bu fanatiklikmi bunu soruyorum?

Arçelik teknolojiyi araklıyor demişsin eğer böyle bişey olsaydı bosch patentini istemezmiyidi akıllı düşün biraz. Şikayetvar'a baklaım arçelik Türkiyede %54 ile satış lideri yani diğer bütün firmaların satışından daha fazla satışı, tek başına yapıyor. Bu durumda bile arçelik grubu bocsh-siemens'ten buzdolabı ve fırında daha az arıza veriyor. Satış oranlarında arçelik 3 katı fazla satarken oranlar böyle. Şu anki oranlara göre Bosch Arçelik kadar satsa arçeliğin şu anki satış arıza oranlarından 2- 3 katı daha fazla arıza verecek ne yazıkki buda bosch grubunu kalitesini gösteriyor .Daha önce ben bunu 2 -3 defa daha yazdım ve bir allahın kulu bile cevap veremedi veremez bana şimdi bocsh grubu daha kaliteli masalları anlatmayın çünkü bu durumda sadece masal oluyor bu söyledikleriniz.

Evet eski leydi serileri zamanının en üstün bosch patentli en lux arçelik modeliydi köprünün altından çok sular geçti candandoğan getir karşılaştıralım bugünün en mükemmel en lux arçelik modelini getir en lux boschun modelini, getir leydiyi karşılaştıralım ben arçeliğin şu anki modeli kazanır diyorum sen ne diyosun hangisi kazanır bunu düşün biraz ?

• Degmez arkadaşlar böyle tartışmalara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogu1925

quote:

aynen destek candogan bey dayımda aynı sizin gibi düşünüyor

süper not:dayım(gürcan1)

SİZ ÇOK YAŞAYIN E Mİİ KAYNAK YAPMAK İŞİNİZ Mİ YOKSA

• acr kardeşim yine döktürmüşsün.Arçelik'in Bosch ile fiyat kalite ve performans anlamında denk ürünü yoktur.Bosch'un logixx seviyesinde makine üretsinler de görelim.Ayrıca unutmayalım Bosch bir türk markası değil burada oturup teknoloji geliştirmez elbet.Beko sanki gidip orada burada teknoloji mi geliştiriyor satın aldığı fabrikaların mallarına Beko yapıştırıp burada lux sınıfı olarak satmasını bilir anca.Madem teknolojisi çok iyi neden gidip siwamat iq'ya rakip olsun diye gorenje'ye 2000 devirli makine aptırıp rezil etti burada kendini.

Ayrıca ben boşa laf söylemiyorum çıkan her modeli takip ediyorum çevremdekilerin mallarının durumunu kontrol ediyorum.Zaten bayide karşılaştırsanız kalite farkı bariz.Yani masal anlatılmıyor burada.

Bir de yanlışımı düzeltiyormuşsun yorumsuz

Ben fanatik falan değilim.Ayrıca öncelikli ithalleri tavsiye etmem daha da iyi olmalarıdır bu yerlilerin kötü olduğu anlamına gelmez zaten ama ithaller daha da iyidir.Zaten yerlilere almayın desem evimde yerli montajlı çamaşır makinesi aspiratör ve setüstü ocak olmazdı değil mi?Ha ayrıca hiçbir zaman yerli siemens almayın ithllerini alın diye birşey söylemedim ithal alırsanız daha iyidir dedim.İnsanları yanıltmayın ikisi arasında fark var

Benim seninle hiçbir sorunum yok ama göz göre göre insanların milliyetçi duygularını sömürerek kalitesi yerlerde fiyatı tavanlarda ürün satan bir firmanın boş laflarla savunulmasına izin vermem.İnsanların başını yakmasına neden olmayı istemem.Aynı fiyata alınacak çok daha iyi mallar dururken gidip de kötüsünü alın diyemem demem.Sen tavsiye ediyorsun ama insanların ileride ahını almak kötüdür benden söylemesi.Ban kalırsa Areçlik'in alınabilecek düzeyde olan tek şeyi buzdolabı o da son çare olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 17 Mart 2007; 20:11:49 >

• CANDOĞAN BEY SİEMENS WMIQ 1633EU MODEL ÇAMAŞIR MAKİNASINA DOĞUBANKTAN ALIRSAM EK GARANTİ VERMİYORLAR SADECE 3 YIL GARANTİ VERİLECEĞİNİ SERVİSE SORARAK ÖĞRENDİM.NORMAL GARANTİYİ VERİP EK GARANTİYİ VERMEMELERİNİN SEBEBİ NE?
  • Vermeleri gerekiyor aslında neden vermiyorlar acaba?Ben de tam bilmiyorum aam iki sebebi olabilir
    1)Ürünün doğubank çıkışlı olması
    2)Piyasadan kaldırılmış model olması

Ama 1. ağır basıyor sanırım bundan dolayı yapmıyorlar.Ürünün defolu olup olmadığına dikkat edin ayrıca böyle bir durumda da olabilir yoksa 6 yıla uzatmaya hiç gerek yok o makine sorun çıkarması çok zor bir makinedir.Ama defolu olup olmadığına dikkat edin.
  • Öyle ya da böyle aldım artık ARÇELİK markalı beyaz eşyalarımı...Allah pişman etmesin diyelim...yorumları okudum da gerek yok arkadaşlar bu gibi tartışmalara...örneğin vestel markalı ürünlerden uzak durun demişsiniz...ama annemin evinde bütün beyaz eşyalar vestel ve çok şükür hiçbiri arıza çıkarmadı...hepsinden memnunuz ama ben inox istediğim için ve vestelin inox ürünleride çok koyu renk olduğundan tercih etmedim...yoksa vesteli de kesinlikle tercih ederdim...buraya msj attıktan sonra arçelik kullanan biçok kişiyle görüştüm ama şikayeti olana rastlamadım...İnşallah bende şikayetçi olmayanlardan olurum...
  • quote:

Öyle ya da böyle aldım artık ARÇELİK markalı beyaz eşyalarımı...Allah pişman etmesin diyelim...yorumları okudum da gerek yok arkadaşlar bu gibi tartışmalara...örneğin vestel markalı ürünlerden uzak durun demişsiniz...ama annemin evinde bütün beyaz eşyalar vestel ve çok şükür hiçbiri arıza çıkarmadı...hepsinden memnunuz ama ben inox istediğim için ve vestelin inox ürünleride çok koyu renk olduğundan tercih etmedim...yoksa vesteli de kesinlikle tercih ederdim...buraya msj attıktan sonra arçelik kullanan biçok kişiyle görüştüm ama şikayeti olana rastlamadım...İnşallah bende şikayetçi olmayanlardan olurum...

Hayırlı olsun ama iyi bir seçim diyemeyeceğim.Vestel düne kadar birçok ürününü yabancı iyi markalara fason yaptırıyordu(çamaşır makinelerini samsung'a bm ve bd'yi electrolux'e gibi) ondan iyidir yoksa kendi beyaz eşyaları berbatötesi.İnşallah sorun çıkmaz ama işiniz şans artık Bosch'un ürünleri Arçelik ile aynı hatta daha ucuz ve çok daha kalitelidir ondan alsaydınız çm ve bm'yi keşke.Areçlik de eski mallarını siemens'e yaptırıyordu alanlar ondan memnunlar şimdiki malları felaket memnun olanlar onlardır sonra eski malım iyiydi diyerek Arçelik alıp pişman oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.