Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.512.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani arçeliğin yeni ürünleri tek kelimeyle ele alınmaz mı diyosunuz...beğenilen eski modellerdir...siz yeni aldığınız için pişman olacaksınız mı diyosunuz...neyse görücez bakalım inşallah iyi çıkar da beni pişman etmezler...yalnız mazur görün bişiy merak ettim...önceki yazılanları okudum da 13 senedir şuan hatırlayamıyorum bi markayı kullandığınızdan bahsetmişsiniz(çamaşır makinasında) ve çok memnun olduğunuzu belirtmişsiniz...ama bilgilerinize de baktığım kadarıyla henüz 18 yaşında bi öğrencisiniz...13 yıldır pardon nerde kullanıyosunuz bu makineyi ve 5 yaşından beri nasıl test ettiniz...(yanlış anlaşılmasın sadece merak)
  • Ayrıca teşekkür ederim inşallah hayırlı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesli01

Yani arçeliğin yeni ürünleri tek kelimeyle ele alınmaz mı diyosunuz...beğenilen eski modellerdir...siz yeni aldığınız için pişman olacaksınız mı diyosunuz...neyse görücez bakalım inşallah iyi çıkar da beni pişman etmezler...yalnız mazur görün bişiy merak ettim...önceki yazılanları okudum da 13 senedir şuan hatırlayamıyorum bi markayı kullandığınızdan bahsetmişsiniz(çamaşır makinasında) ve çok memnun olduğunuzu belirtmişsiniz...ama bilgilerinize de baktığım kadarıyla henüz 18 yaşında bi öğrencisiniz...13 yıldır pardon nerde kullanıyosunuz bu makineyi ve 5 yaşından beri nasıl test ettiniz...(yanlış anlaşılmasın sadece merak)

Sorunuzda haklısınız ama beyaz eşya benim en küçük yaşlardan beri hobimdir.Dediğinizi de kısmen doğru okumuşsunuz 13. yılına giren cihaz Samsung marka buzdolabımızdır elbette ürünü ben seçmedim ama özel merakımdan dolayı o günden beri takip ederim evdeki cihazları.Ben okumaya kullanma kılavuzlarıyla başlamış biriyim 10 yaşında ev hanımlarına cihazlarını nasıl kullanması gerektiğini açıklardım.Kaç kere bayide cihazları incelerken kurcalama şunu deyip bana kızıldığını hatırlarımŞimdi de evlenecek adammışım gibi yardımcı olmaya çalışıyorlar hobim ondan inceliyorum da diyemiyorum malum cahil insanlar anlamıyorAçıklayabildim umarım.Buzdolabını da 1995 de aldık 6 yaşındaydım.Şaşırmakta haklısınız ama böyle durum.
    Şu an da Allah'tan internet var da cihazları rahat rahat inceleyebiliyorum eskiden broşür toplayacağım diye akla karayı seçerdimBilmediğim konuda da yazmam birşey beyaz eşya konusundaki bilgimle iddalıyım kimi futbolla kimi arabayla ilgilenir ben de böyleyim işte.
    Ha ayrıca okumayı öğrendiğimden beri evdeki cihazları ben kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 19 Mart 2007; 20:40:22 >

• Tşk ederim ama gerçekten çok ilginç...şimdi bi elektrikli süpürge ve aynı zamanda temizlik robotu almam gerek hangi marka ve modelleri önerirsiniz...Ayrıca sırada mobilya da var...bu iki hafta içerisinde onları da almam gerek...o konuda da bi fikriniz var mı:)
  • Tşk ederim ama gerçekten çok ilginç...şimdi bi elektrikli süpürge ve aynı zamanda temizlik robotu almam gerek hangi marka ve modelleri önerirsiniz...Ayrıca sırada mobilya da var...bu iki hafta içerisinde onları da almam gerek...o konuda da bi fikriniz var mı:)
  • Ayrıca bişiy merak ettim 13 yıl önce beyaz eşyaların inox olanları var mıydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesli01

Tşk ederim ama gerçekten çok ilginç...şimdi bi elektrikli süpürge ve aynı zamanda temizlik robotu almam gerek hangi marka ve modelleri önerirsiniz...Ayrıca sırada mobilya da var...bu iki hafta içerisinde onları da almam gerek...o konuda da bi fikriniz var mı:)

Mobilya hakkında bilgim yok beyaz eşyalarla ilgiliyim.Temizlik robotu ve sulu sistemli süpürgeyi bir arada istiyorsanız Thomas temizlik robotunu tavsiye ederim.Orijinal Alman malıdır.Aynı kasa Siemens halı yıkama makinesi bizde var 8. senesinde çok kaliteli tavsiyemdir.
    Ayrıca 13 yıl önceki beyaz eşya piyasası hakkında detaylı bilgim yok.Ama ankastrelerde yaygındı sanırım inox.Bizdeki buzdolabı da gri high gloss dış yüzeyli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

acr kardeşim yine döktürmüşsün.Arçelik'in Bosch ile fiyat kalite ve performans anlamında denk ürünü yoktur.Bosch'un logixx seviyesinde makine üretsinler de görelim.Ayrıca unutmayalım Bosch bir türk markası değil burada oturup teknoloji geliştirmez elbet.Beko sanki gidip orada burada teknoloji mi geliştiriyor satın aldığı fabrikaların mallarına Beko yapıştırıp burada lux sınıfı olarak satmasını bilir anca.Madem teknolojisi çok iyi neden gidip siwamat iq'ya rakip olsun diye gorenje'ye 2000 devirli makine aptırıp rezil etti burada kendini.

Ayrıca ben boşa laf söylemiyorum çıkan her modeli takip ediyorum çevremdekilerin mallarının durumunu kontrol ediyorum.Zaten bayide karşılaştırsanız kalite farkı bariz.Yani masal anlatılmıyor burada.

Bir de yanlışımı düzeltiyormuşsun yorumsuz

Ben fanatik falan değilim.Ayrıca öncelikli ithalleri tavsiye etmem daha da iyi olmalarıdır bu yerlilerin kötü olduğu anlamına gelmez zaten ama ithaller daha da iyidir.Zaten yerlilere almayın desem evimde yerli montajlı çamaşır makinesi aspiratör ve setüstü ocak olmazdı değil mi?Ha ayrıca hiçbir zaman yerli siemens almayın ithllerini alın diye birşey söylemedim ithal alırsanız daha iyidir dedim.İnsanları yanıltmayın ikisi arasında fark var

Benim seninle hiçbir sorunum yok ama göz göre göre insanların milliyetçi duygularını sömürerek kalitesi yerlerde fiyatı tavanlarda ürün satan bir firmanın boş laflarla savunulmasına izin vermem.İnsanların başını yakmasına neden olmayı istemem.Aynı fiyata alınacak çok daha iyi mallar dururken gidip de kötüsünü alın diyemem demem.Sen tavsiye ediyorsun ama insanların ileride ahını almak kötüdür benden söylemesi.Ban kalırsa Areçlik'in alınabilecek düzeyde olan tek şeyi buzdolabı o da son çare olarak.

ben sana katılmıyorum iddalarım halen geçerli sonuna kadar söylediklerimin arkasındayım biliyomusn bende boşa laf konuşmam söylediklerim araştırmalarım gözlemlerin düşünclerimin harmanıdır kesinlikle sana saygı duyuyorum ama arçelik boschtan aşağı bir marka değil bunu bir defa daha belirityorum

• şunuda belirteyim benimde seninle kişisel bir sorunum yok olmaz olamaz da. Bizim çakıştığımız tek nokta birimiz boschu birimiz arçeliki savunuyor olması. Böyle bir konuda bu kadar biligili olmamız hakikaten başka insanlara garip gelebilir öykülerimiz biribirine benziyor kullanma kılavuzlarına okuyarak bu işlere başladım dediğin gibi beyaz eşya lara mağazlarda baya bir inclerim ayrıca internette birçok defa karşılaştırma yapmışımdır ne olursa iyi olur ne yapmları lazım falan filan hakikaten bazen bana bu garip gelir ama bu da araba tutkusu gibi bişey işte

bu kadar laftan sonra düşünmedim değil acaba sermyamiz olsyadıda bir beyaz eşya markası yaratsaydık nasıl olurdu ??
  • Süper olurdu:) Benim kendimce yaptığım beyaz eşya tasarımlarım da var zaten para olsa ürünler de hazır yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: acr

şunuda belirteyim benimde seninle kişisel bir sorunum yok olmaz olamaz da. Bizim çakıştığımız tek nokta birimiz boschu birimiz arçeliki savunuyor olması. Böyle bir konuda bu kadar biligili olmamız hakikaten başka insanlara garip gelebilir öykülerimiz biribirine benziyor kullanma kılavuzlarına okuyarak bu işlere başladım dediğin gibi beyaz eşya lara mağazlarda baya bir inclerim ayrıca internette birçok defa karşılaştırma yapmışımdır ne olursa iyi olur ne yapmları lazım falan filan hakikaten bazen bana bu garip gelir ama bu da araba tutkusu gibi bişey işte

bu kadar laftan sonra düşünmedim değil acaba sermyamiz olsyadıda bir beyaz eşya markası yaratsaydık nasıl olurdu ??

ama sizin candogan beyden bir farkınız var,çok yazım hatası yapıyorsunuz yani türkçeye saygınız yok olsa idi bu kadar yazım hatanız olmazdı biraz kendinize çeki düzen verirdiniz
    bir kendinize bakın birde candogan beye

• quote:

Orjinalden alıntı: bahar-o

quote:

şunuda belirteyim benimde seninle kişisel bir sorunum yok olmaz olamaz da. Bizim çakıştığımız tek nokta birimiz boschu birimiz arçeliki savunuyor olması. Böyle bir konuda bu kadar biligili olmamız hakikaten başka insanlara garip gelebilir öykülerimiz biribirine benziyor kullanma kılavuzlarına okuyarak bu işlere başladım dediğin gibi beyaz eşya lara mağazlarda baya bir inclerim ayrıca internette birçok defa karşılaştırma yapmışımdır ne olursa iyi olur ne yapmları lazım falan filan hakikaten bazen bana bu garip gelir ama bu da araba tutkusu gibi bişey işte

ama sizin candogan beyden bir farkınız var,çok yazım hatası yapıyorsunuz yani türkçeye saygınız yok olsa idi bu kadar yazım hatanız olmazdı biraz kendinize çeki düzen verirdiniz

ya yazım hatası yapmam klavyeden kaynaklanıyor aslında kelimeleri doğru yazıyorum ama klavye kablosuz olduğu için kelimelerde hatalar oluyor klavye sinyal alıcı cihazı tam olarak sinyalleri klavyeden alamıyor bazen yazdığım kelimeyi 4- 5 defa yeniden yazıyorum buda beni delirtiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Süper olurdu:) Benim kendimce yaptığım beyaz eşya tasarımlarım da var zaten para olsa ürünler de hazır yani

hakikaten güzel olurdu parasızlığın gözü kör olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 20 Mart 2007; 22:25:21 >
  • quote:

quote:

Ben de tam sizi tebrik edecektim ve de sermaye benden diyecektim,
    lakin birinizin(acr) imla hatası yapıyor olması beni bu işe para yatırmaktan vazgeçirdi
    Maazallah yazımhatası yaparsa iş batar ne de olsa.Ne dersiniz Candoğan 62
    Yoksa marka adı aramaya mı başlayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

quote:

quote:

Ben de tam sizi tebrik edecektim ve de sermaye benden diyecektim,
    lakin birinizin(acr) imla hatası yapıyor olması beni bu işe para yatırmaktan vazgeçirdi
    Maazallah yazımhatası yaparsa iş batar ne de olsa.Ne dersiniz Candoğan 62
    Yoksa marka adı aramaya mı başlayalım

bende asla hata olmaz suzi hanım beyaz eşya ben ben beyaz eşya demek bana parayı verin arkanıza bile bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahar-o -- 20 Mart 2007; 23:06:03 >

• Keşke para olsa nerde vallahi birinde para olsa benim hiç gözüm yok insanların evine benim tasarlayıp Türkiye'de imal ettiğim cihazlar girsin,insanlar memnun kullansın isterdim.Gerisi boş bana göre
  • tüh ya bak kaçırdık işi neyse ben tek devam ederim ama şunuda belirteyim benim hatalar sade biligisayarda
  • Arkadaşlar aldığım fırınımı dün ilk defa çalıştırdım da fırın çalışırken bi ses çıkarıyor ve dışarıya soğuk hava veriyor...bu ses ve soğuk hava akımı fırını kapattığım zaman da bi 10-15 dk kadar devam ediyo...bu fırın fanlı galiba o yüzden mi oluyo... (9741 S arçelik)...aydınlatırsanız sevinirim...

• Ayrıca şunu da belirteyim...soğuk hava fırın ve mikrodalga arasında bulunan deliklerden geliyo...
  • Bu konuda teknik bilgim olmamakla beraber fırın ile üzerindeki m.dalga ile arada ısı yalıtımı olması için fan ile soğuk hava akımı sağlanıyor olma ihtimali geldi aklıma ve olması gerekende bu bence.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.