Kurban Bayramında düğünüm var. Beyaz eşya listesi yaptım Fiyat/Performans olarak inceleyebilir misiniz? Bosch düşündüm diğer markalarıda gözettim fakat bulunduğum yerde imkanlar doğrultusunda en iyi bu markada karar kıldım. Dolayısıyla listede sıkıntılı ürün var mıdır? Birde en önemli husus, buzdolabını NoFrost mu LowFrost mu tercih etmeliyim? Derin dondurucuda almam gerekiyor şehir dışında olduğumuzdan memleketten yazlık yiyecekleri kışın kullanmak adına listede mevcut. Bunu da göz önünde bulundurursak buzdolabı seçimi hangi yönde olmalı? Konuyla ilgili arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
Hayırlı günler dilerim. :)
Osman bey merhaba Beğendiğiniz modellerin kodlarını paylaşırmısınız?
Yoruldum bugün artık aşağıdaki listeleri alayım diyorum. Bir süre derin dondurucuyuda eledim NoFrostta karar kıldım. Aşağıda veriyorum ürünleri teşekkür ederim ilginiz için.
Buzdolabı: Bosch KDN56VW23N Çamaşır Makinesi: Bosch WAT28480TR 9 Kg 1400 Devir Bulaşık Makinesi: Bosch SMS45W00T 5 Program Ankastre Ocak: POP6C2B11O Beyaz Ankastre Fırın: HBF514BR0T İnox
Bosch mağazasından başka yer olarak arçelik-beko-vestel var dolayısıyla ben bosch'tan yana kullandım kararımı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme