Şimdi Ara

Beyaz eşya şimdi mi alınır yoksa yaz aylarında kampanya vs mi beklenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısmetse yaz ayında ewlenmeyi düşünüyoruz ancak beyaz eşyayı şimdi alsak,ürün bekletme de ne tür problemler yaşayabiliriz(garanti,defolu ürün ws..)? Bir de şimdi mi almak mantıklı yoksa yazın kampanyaları mı beklemek doğru olur? Beyaz eşya da çalışan ya da bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kmlya

Kısmetse yaz ayında ewlenmeyi düşünüyoruz ancak beyaz eşyayı şimdi alsak,ürün bekletme de ne tür problemler yaşayabiliriz(garanti,defolu ürün ws..)? Bir de şimdi mi almak mantıklı yoksa yazın kampanyaları mı beklemek doğru olur? Beyaz eşya da çalışan ya da bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

Yılbaşından sonra beyaz eşya, araba vs gibi eşyalara kdv ve ötv zamı gelecekmiş. Yazın fiyatlar nasıl olur bilmiyorum. Genelde bayiden alırsanız fatura kesilmeden depoda bekletilebiliyor. Araştırın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünleri şimdiden alırsanız sakın bayide bekletmeyin evde müsait yer varsa oraya koyun derim, adam iflas eder batar siz de ürünlerinizi teslim bile alamayabilirsiniz. Daha önce forumda buna benzer olay yaşayanlar oldu. Ürünlerini alabilmek için epey uğraştılar.
  • ben önceden alma olayına pek sıcak bakmıyorum. siz ev kurana kadar yeni modeller çıkar, aldığınız ürünler eskir. ve yukarda Yaman Beyin dediği gibi olaylar da söz konusu....

farzedin ki şu an alacağınız eşyalar 5,000 TL. Yaza kadar %10 zam gelse, fark 500 TL eder. 5,000 TL'yi şu an bankaya 6 ay yatırsanız, en kötü ihtimalle aylık %8 faizden 200 TL alırsınız..zararınız 300 TL olur ama yeni model vs alırsınız.

ya da KDV %1 artsa, %18den %19'a çıksa; 5,000 TL'lik malda 42 TL yapar. %20ye çıksa fark 84 TL; %25 olsa 296 TL....

hep fiyatların artacağı ihtimalini dikkate aldık ve de yeni model alma olasılığını....firmalar yeni model çıkarınca, eldekileri tüketmek için eskilerin fiyatını düşürüyor. benim 2011 ekimde 869 TL'ye aldığım LG mikrodalga fırın (ki netten en ucuz ve güvenilir siteden almaya çalışmıştım, LG bayiinde 1000 tl.nin üzerindeydi), şu an GOLD bilgisayarda 600 TL civarında artık üretilmediği için...

kısaca ben önceden almazdım...hatta alıp da asla bayiinin deposunda falan bırakmazdım eğer şahsen o bayiiyi uzun yıllardır tanımıyorsam...

son kararı yine de siz ve aileniz versin tabi..

• bu beyaz eşyacılar,bayiilik alırken bi teminat weriyorlarmış yaklaşık 1 trilyon kadar..Çıkıcak bi problem de firma hemen yolluyormuş ztn sözleşme ws hepsini yaptırmayı düşünüyoruz...Olur da üründe problem çıkarsa,alınan tarihden 6-7 ay sonra kullanıcağı için problem olur mu diye düşünüyorum...Yani ayıp ürün fln
  • quote:

bu beyaz eşyacılar,bayiilik alırken bi teminat weriyorlarmış yaklaşık 1 trilyon kadar..Çıkıcak bi problem de firma hemen yolluyormuş ztn sözleşme ws hepsini yaptırmayı düşünüyoruz...Olur da üründe problem çıkarsa,alınan tarihden 6-7 ay sonra kullanıcağı için problem olur mu diye düşünüyorum...Yani ayıp ürün fln

kim dedi 1 trilyonluk teminat olayını? 1 milyon TL yani...yapmayın, yapmasınlar. hangi banka bir bayiiye 1 milyon TL'lik teminat mektubu düzenler? en fazla 100 bin TL'dir, hadi 200 bin TL olsun...
  • quote:

Kısmetse yaz ayında ewlenmeyi düşünüyoruz ancak beyaz eşyayı şimdi alsak,ürün bekletme de ne tür problemler yaşayabiliriz(garanti,defolu ürün ws..)? Bir de şimdi mi almak mantıklı yoksa yazın kampanyaları mı beklemek doğru olur? Beyaz eşya da çalışan ya da bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

Yazın düğün mevsimi olduğu için markalar birbirleriyle indirim yarışına giriyor.Bence aceleniz yoksa yazı bekleyebilirsiniz , ancak kampanyalı fiyata bulursanız ürünleri kaçırmadan alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu aylarda motor alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banka değil de,şöyle söyleyeyim: Bosh merkez,yeni açılan bayiiden 1 trilyon kadar kapora alıyor herhangi bir sorun için,mesela söz werip müşteriye ürünü yollamamak/kapatıp gitmek gibi.. Boyle bi durumla müşteri karşılaştığı zaman da Bosch iletişime geçiyor direkt..Bilemiyorum işin içinde olmadığım için tabi,o yüzden doğru mudur diye buraya yazıyorum...

Çok fiyat farkı olmazsa sorun olmayacak acelemizde yok...Hangi zaman dilimi avantajlı olduğunu araştırıyoruz..Ötv Kdv farkı mı yoksa yaz kampanyaları,rant mı...
  • Bende yazın düğün yapacaklardanım ve buzdolabımı şimdiden aldım. Nişanlım beyaz eşya mağazasında çalışıyor ve şimdi almak daha iyi olur dedi. Yazın düğün mevsimi diye zam geliyormuş. Tabi beyaz eşya kampanyalarıda oluyor. Modeller arasında çokta fark olmuyor. Bence son zamana bırakma. Taksitlerini şimdiden ödersin ve son zamanlardaki koşturmaya beyaz eşyayı katmazsın.

Ürünü şimdi aldın diyelim koyacak yerin varsa evine koy. Bayide beklerse depoda birşey olur sonra canın sıkılır. Elinde olan şeye güven. Bende bugün teslim alacağım eşyamı. Hayırlısı artık.
  • hımmm...biz de öyle yapalım teşekkür ederim
  • merhaba arkadaşlar

bende yaza evlenmeyi düşünen arkadaşlardanım beyaz eşya için Bosch u tercih etmeyi düşünüyoruz bugun izmirde bi bosch bayii şu fiyatları verdi yorumlarmısınız ayrıca kampanyalı fiyatlar olduğunu ve yılbaşından sonra fiyatların artabileceğini söyledi yaz aylarını beklemeli mi yoksa nakit varken alınmalı mı bu fiyatlarla ne dersiniz

fiyatlar nakit fiyattır

Buzdolabı KDN56AW30 1820 TL

Çamaşır mak. WAY20560TR 1560 TL

Bulaşık Mak SMS53M42 1120 TL
  • Sen bu fiyatları al bi Bosch bayiine git,aldığım fiyatlar bunlar ödemem nakit de...Bunlar çok iyi fiyat derse al ama çoğu 50-100 düşürüp bizde bu fiyatı weriyoruz diyor..Biz hep öyle yaptık we iyi fiyatlar aldık modelimize göre ama sizinki de iyi gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.