arkadaşlar bütçe gözetmeksizin -ya da fazla abartmayalım bütçe 10.000-12.000 tl yi geçmeksizin-buzdolabı,çamaşır yıkama,çamaşır kurutma,bulaşık makinalarında tercihiniz ne olurdu? birden fazla -aynı ürün dalında-tercihinizi de belirtebilirsiniz! nedenleriniz ve makinada beğendiğiniz özellikleryle yazabilirseniz beyaz eşya alacaklara yeni evleneceklere katkısı olur.
bari ben aklımdakini yazayım. bu konuda daha yetkin arkadaşlar gibi model yazamayacağım ama neyse. sorunsuzluğundan ötürü çamaşır yıkama mielenin 3... serisi yine benzer nedenle mielenin bulaşık makinası 1400 seriden, kurutma aeg nin son yeni çıkan forumda bahsedilen modeli onuda miele derdim ancak çok pahalı aeg dememin nedeni mieleden sonra iki tarafa dönen kurutma makinası olması. buzdolabı ise alman liebherin büyük boy modeli ya da sharp veya lg nin gardrop tipi veya klasik iki kapılı 600-700 lt lik bir de extra süpürge makinası o da şu anda kullandığım elektrolux philips çevremdeki arçelik gibi makinalardan daha kaliteli ve sessiz olan 63.. serisi miele. benden bu kadar şimdi diğer arkadaşların katkısı ile hayallerindeki beyaz eşya gurubunu oluşturmaya davet ediyorum. hem foruma biraz canlılık gelsin hem de falan feşmekan markanın fanatiğimisin iptidailiğinden kurtulalım!
tekrar ben. 2005 yılında dyson almıştım. ama tartışmasız miele derim! unutmadan ilave edeyim dedim.