Şimdi Ara

beyaz eşyalarda üçlü priz kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, banyoda çamaşır makinası ve kurutma makinası üst üste kuruldu. buraya kadar sorun yok. ama banyoda başka priz kalmadı, saç kurutma makinası, saç düzleştiricisi vs için. Kurulmaya gelmeden önce 3lü priz almıştım aslında ama yetkili servis kullanmadı onu, olmaz dedi sadece. çok aceleci ve hızlılardı bir şey diyemedim. ben fişi çeksem ona topraklı kablosuz grup priz taksam da cihazın fişini ona taksam olur mu? böylece bana boşta priz kalıyor? makinalar çalışırken saç kurutmamaya vs de dikkat ederim. olursa bana önereceğiz priz varsa onu da yazarsanız çok memnun olurum. bu konularda çok bilgisizim. şimdiden çok teşekkürler

• sigorta panosundaki sigortalar kaçlık? Özellikle eski evlerde elektrik kabloları ince olabiliyor. Kabloya çok yük binerse bir htimal yanar en kötü ihtimalle yangın çıkar. Normalde 1.6kw ye kadar sıkıntı olmaz. yerine göre 2.5kw a kadar (kısa süreli) bir priz kullanılabilir. Bununla ilgili youtube da vidyo bakabilirsiniz. Elektrik tesisatında dikkat edilmesi gerekenler vb. şeklinde. Üçlü Beşli priz vs kendisi kaç kw destekliyor ona da bakmalısınız ve farklı zamanlarda kullandıktan sonra sorun yaşamazsınız. Ben kendim kurutma ve yıkama için akım koruyuculu priz takıp önüne ikisini bağladım. Saç kurutma vb. için ise yan odadan duvarı delip o odadaki prizi banyoyla paylaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 3 Ağustos 2024; 2:42:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. sigortalar kaçlık hiç bilmiyorum. başka şehire taşınacağımdan evde değilim şuan. beyaz eşyaları kurdurup eski evime geri döndüm. gidince bakacağım. ama anladığım kadarıyla çoklu priz iyi bir fikir değil gibi, riskli.

• üçlü prizler esnek olmaları için genelde 3x1,5'luk kablo kullanır. duvardaki priz ise 2,5'luk kablo kullanır. 1.5'luk kablo daha çok elektronik cihazlar için uygundur ama beyaz eşyalarda çoklu olarak kullanılamazlar. tavsiyem, duvardaki prizi ikili sıvaaltı prizle değiştirmen olacaktır. ama güvenlik için 2 cihazı da aynı anda kullanmamanı öneririm.

beyaz eşyalarda üçlü priz kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 3 Ağustos 2024; 16:54:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.