Şimdi Ara

BEYAZ İNSİNGİNA MI ? ZÜMRÜT YEŞİLİ İNSİGNİA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hobaaaaa alın size bi konu daha,oylarınız lütfen

• Zevkler ve renkler tartışılmaz :D ama BEYAZ diyorum.Zaten beyaz aldım ,zümrüt yeşili şu an canlı olarak görmedim.nasıl duruyo insigniada bilemicem,fakat iyi durucağından eminim,çünkü bu arabaya her renk demiyelimde bazı renkler çok yakışıyor,örn beyaz ve siyah,siyah araca süper bir makam aracı havası veriyor.
  • BEYAZ

Siyah ve benzeri renkler sürekli bakım gerektiren renkler,siyah aracım vardı ondan biliyorum,yuvarlak çizgiler ışık yada güneş vurmasında halka halka çok belli oluyor,cilayı çok sever bu renkler,zümrüt yeşili daha parlak bir renk ,hele ki onda daha çok belli olur.Bana göre beyaz bu arabaya çok yakışıyor ve hiç bir zaman modası geçmez,4 senedir de insignia severler tarafından da çok tutulan bir renk,zaten kendini ispatlamış bir renk,söze gerek yok.Arkadaşlara insignia aldım deyince hemen beyaz mı aldın sorusuyla karşılaşıyorum,bende evet diyorum..iyi yapmışsın diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 15 Kasım 2013; 10:43:11 >
  • bende oyumu beyazdan yana kullaniyorum. Hayirli olsun
  • Asteroid Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Asteroid Gri

gök taşının yerde gideni diyosun yani
  • kesinlikle zümrüt yeşili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelli

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Asteroid Gri

gök taşının yerde gideni diyosun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende zümrüy yeşili diyorum. ama canlısınıda görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. kısmetse alacam zümrüt yeşilini.
  • Yeşill
    Beyaz görmekten sıkıldım
    Kahverengi extra önerim

• quote:

Orijinalden alıntı: brise

Yeşill
    Beyaz görmekten sıkıldım
    Kahverengi extra önerim

Beyaz demiyelim lütfen,Kar Beyazı diyek

Kar Beyazı, beyazın bir üst açık rengi...

Canlı olarak Zümrüt yeşili şu an hiç görmedik o yüzden riske atmadık,kar beyazı aldık arkadaşlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

quote:

Orijinalden alıntı: brise

Yeşill
    Beyaz görmekten sıkıldım
    Kahverengi extra önerim

Beyaz demiyelim lütfen,Kar Beyazı diyek

Kar Beyazı, beyazın bir üst açık rengi...

Canlı olarak Zümrüt yeşili şu an hiç görmedik o yüzden riske atmadık,kar beyazı aldık arkadaşlarla.

Kahverengi..?

• aman hacı naptın.ne kahverengisi
  • quote:

aman hacı naptın.ne kahverengisi

Yalarrrrrrun

• quote:

aman hacı naptın.ne kahverengisi

abi salla şunu,dalga geçiyo.yok zümrüt yeşiliymiş,yok kahverengiymiş,millet lansman rengine aldanıp alıyorlar,2 seneye modası gider merak etme.ayrıca o renk güneşin altında çok açık yeşil gibi duruyo,gölgede siyah gibi,yani asıl rengini belli etmiyor.Adamlar 200-300 bin TL lik bmw sini mercedesini beyaz alıyor,hele 600 bin TL lik porşe var bizim burda,onun rengide beyaz.Beyazın modası geçmez,4-5 senedirde bunu kanıtlamış insignia,bu araca ne kahverengi ne mavi ne de yeşil gider,Beyaz ve Siyah,birde vişne çürüğü var ki hiç sorma,yazık etmişler arabaya.adam gitmiş o renk almış.BÖYLE KONULAR AÇMANA BİLE GEREK YOK

• Abiş A kullanıcısına yanıt
    olay budur.

Abi o tür renkler çok bakım istiyo,heleki fırçasız araba yıkamacılar leke çıkarması için deterjanların içine kokteyl yapar gibi kimyasalları karıştırıp karıştırıp milletin aracına yazık ediyolar,,3 senede boyanın renk tonu değişiyor ve koyu renkleri çok matlaştırıyo,boya koruyucuyu bile tahrip ediyolar.fırçayla yıkatsan ,fırça ne kadar yumuşak olursa olsun araba çizik çizik oluyor ve ışık vurunca insanın canı sıkılıyor.En iyisi araba şampuanıyla arabayı pamuklu bi bezle liflemek Bugün baya bir araştırma yaptım,dediğin gibi o zümrüt yeşili ışık altında ve güneş ışığında çok açık renk oluyor ve itici bir hal alıyor.gölgede koyulaşıyor siyaha yakın bir renk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 15 Kasım 2013; 21:38:38 >

• kırmızıya ne dersiniz ? audilere çok yakışıyor özellikle sedanlara. insigniada nasıl durur ? sitedeki animasyonda gerçek görüntüyü vermiyor ama fena da durmuyor gibi ne dersiniz ?
  • Beyaz her arabaya yakışır her zaman mükemmel ama bu yeşil bu arabada bi inanilmaz

• Turkiyeye gelen beyaz cosmolarin on panjuru boyle degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.