Şimdi Ara

Beyaz iPhone4 flash sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar beyaz iphone 4 32gb kontratlı aldım turkcellden 2 saat önce flash sorunu hala var mı diye denediğimde olduğunu gördüm aynen aşağıdaki videoda olduğu gibi bende de oluyor ne yapmam gerekli?

http://www.youtube.com/watch?v=gcgLoAxiu3s&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 20 Mayıs 2011; 21:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLiTY41

merhabalar beyaz iphone 4 32gb kontratlı aldım turkcellden 2 saat önce flash sorunu hala var mı diye denediğimde olduğunu gördüm aynen aşağıdaki videoda olduğu gibi bende de oluyor ne yapmam gerekli?

http://www.youtube.com/watch?v=gcgLoAxiu3s&feature=player_embedded

hocam arkadaki jelatini çıkarttınız mı? Arkasındaki koruyucu jelatini kaldırın, o yüzden oluyordur
  • çizilmesin diye çıkartmadım henüz acaba ondan mı hakkaten :S
  • jelatinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLiTY41

çizilmesin diye çıkartmadım henüz acaba ondan mı hakkaten :S

evet hocam ondan dolayı, jelatini kaldırın öyle deneyin flash normal olacaktır
  • hocam birde zahmet olmazsa beyaz iphone4ü elinizde tutarken resmini çekip koyabilirmisiniz
  • evet hakkaten arkadan lensin olduğu yeri kaldırdım öyle çektim çekim normale döndü teşekkürler :)

Beyaz iPhone4 flash sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 20 Mayıs 2011; 21:20:28 >
  • Jelatinden miymiş hocam? Bende beyaz almak istiyorum fakat bu sorun kafamı karıştırdı
  • evet jelatinden kaldırınca düzeldi
  • Jelatinden kafa karıştircak bisey yok
  • tamam teşekkürler
  • sagol hocam, beyazın elde bu kadar güzel göründügünü bilmiyordum
  • öndekinide sökin bence
    konuşurken karşıdakinin sesiniz duyamazsınız
  • bendede aynı sorun var jelatını cıkardım ama hala aynı garantıyemı gondereyım yada yardımcı olabılecek bırı varsa yardımcı olsun lutfen...!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.