Şimdi Ara

Beyaz Kasa TV (LCD, PLAZMA, LED)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyaz kasa bir televizyon arıyorum. Tercihen LCD. Şu sıralar piyasada bildiğim kadarıyla sadece Samsung'un bir LED TV modeli var. 32" 2.500 TL, 40" ise 3.300 TL civarlarında. Bütçemi aşıyor. Bunun haricinde Vestel'in bir modelini gördüm. Vestel'i almayı düşünmüyorum, başka ürünlerinden memnun kalmadığım için...

Belirttiklerim dışında bildiğiniz, satın alabileceğim bir model var mı? 37", 40" ve 42" düşünüyorum.

Özellikleri çok önemli değil.

Teşekkürler.

• Samsun led arka aydınlatmalı tvler için kodun son 2 hanesi 10 ise beyaz renk anlamına gelir. Cxx10 gibi olanlar beyaz çerçevelidir.

Örnek C6510 , C6710, C6810 gibi. Bu serilere bakın ama paralel ithalat bile çok fazla sayıda getirmedi ve 6500 serisi biraz daha pahalıdır.

Aslına bakarsanız beyaz renk çok şık duruyor ve evini başta mobilya olarak beyaz ve açık renk tercihiyle döşeyenler için çok zarif seçenek olacaktır. Ayrıca 32" olarak yatak odasında da ikinci tv olarak güzel bir tercih olabilir.

Sanırım satış sıkıntısı olduğu için paralel ithalatçılar bile çok fazla tercih etmiyor. Paralel ithalatın mantığı hızlı satıp sürüm yapabilmektir , eritmesi süre alan stok , kardan zarar anlamı taşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 27 Eylül 2010; 12:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight_poet

.......

Vestel'in bir modelini gördüm. Vestel'i almayı düşünmüyorum, başka ürünlerinden memnun kalmadığım için

.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

.......

Vestel'in bir modelini gördüm. Vestel'i almayı düşünmüyorum, başka ürünlerinden memnun kalmadığım için

.......

beyaz lcd bulmanız o halde zor dğeil çok zor çünkü bizde iş yerine almayı düşünüyoduk.aramadığım tekno market vs kalmadı.ama vetsel harici bulamadık.ib bile aradım yoktu.22" işimi görür derseniz toshiba var bimekste ama diğer marka ve modller şansınıza sürekli tekno marketleri arayın ve dolaşın.
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

quote:

quote:

.......

.......

beyaz lcd bulmanız o halde zor dğeil çok zor çünkü bizde iş yerine almayı düşünüyoduk.aramadığım tekno market vs kalmadı.ama vetsel harici bulamadık.ib bile aradım yoktu.22" işimi görür derseniz toshiba var bimekste ama diğer marka ve modller şansınıza sürekli tekno marketleri arayın ve dolaşın.
    saygılarımla.

İllaki Beyaz olsun diyor ve Bulamıyorsanız,Profosyonel baskı yapan matbaalarda parlak beyaz yada mat beyaz vinil bastırtabilirsiniz hatta şirketinizin logosunu ekletebilirsiniz,fark olurmu işten anlamayan hiç kimse fark edemez,50-60 lira bir maliyeti olur,kendinden yapışkanlı olduğu için zemine uygulaması kolay ve basittir !

• Bulabildiklerim :
    SAMSUNG LE-22B541 BEYAZ LCD TV
    SAMSUNG UE32C6510

Forumda firma adı , link ve fiyat vermek forum kurallarına göre yasaktır. Bu sebeple siz googledan arama yapıp bu modelleri bulabilirsiniz.

Bir de C5000 (formüle göre C5010 veya C5110 olması lazım) serisi bir modelini kendim görmüştüm ama şimdi model numarasına göre bulamadım. Resmi ithalattı ve teknoloji magazasında satılıyordu. Olmazsa samsung müşteri hizmetlerine sorun.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aslına bakarsanız beyaz renk çok şık duruyor ve evini başta mobilya olarak beyaz ve açık renk tercihiyle döşeyenler için çok zarif seçenek olacaktır. Ayrıca 32" olarak yatak odasında da ikinci tv olarak güzel bir tercih olabilir.

Nışanlım ile gezerken samsung (32" sanırım ) gördük ve bir bayan olarak sadece rengine bakarak çok beğendi.Ne yalan söyliyeyim bende çok beğendim gayet şık duruyordu ama boyut olarak ufak geldi gözüme.

8-9 aylık vaktim var umarım o zamanaa kadar seçenekler çoğalır ve beyaz bir LCD-LED tv alabilirim.Bu konunun takipçisi olucam bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaccar -- 29 Eylül 2010; 14:24:08 >

• Arkadaşlar ,

Beyaz kasa modellerin yanında ne renk uzaktan kumanda veriyorlar? Ben 6510 için interntten baktığımda TM1060 model kumanda yazıyor. Eğer diğer tv kumandaları gibi siyahsa yazık.
  • Arkadaşlar hiç hesapta yokken Philips Aurea II (PFL9903D) aldım 42". Gittik baktık, açıkçası hayran kaldım hem şekline hem çerçevedeki ambilight kısmına. Teşhir ürünüydü, o nedenle indirim de yaptırdık. İnşallah pişman olmayız.

İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bugün takılacak hayırlısıyla. Kısmet olursa görüntüleri vs de paylaşırım.

Düzeltme 9903H imiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnight_poet -- 6 Ekim 2010; 14:54:27 >
  • ürünün çerçevesi beyazmı metal renkmi ve nereden kaçliraya aldınız teşekkür ederim güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.