Şimdi Ara

Beyazesyamerkezi.com --- spotbeyazesyaci.com ve pratikev siteleri güvenlir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beyaz eşya seti alacam bu siteler güvenilir midir..aranızda hiç bu siteden alışveriş yapan var mı?

Beyazesyamerkezi.com ---
    spotbeyazesyaci.com ve
    pratikev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkolog55 -- 7 Haziran 2010; 20:52:04 >

• Pratikev sitesinden defalarca alışveriş yaptım bir sorunla karşılaşmadım. Alacağınız ürünlerin fiyatı uygun olursa alınabilir, güvenlidir.
  • yukarıda yazdığın siteleri bilmiyorum ama
    bazı siteler fiyatlarını düşük tutuyorlar. fakat ödeme sırasında
    ürün fiyatına 90-100 lira gibikargo bedelleri yansıtıyorlar.
    bu da ürünü ekonomik olmaktan çıkarıyor.
    örneğin tekcarsi.com 90 - digitall.com 100 lira kargo bedeli alıyor.
  • tek çarşı orduya kargo için (çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi) paket başı 38 lira dedi. net rakam bu tahmini değil dedi...Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi. pratik ev arkadşın da dediği gibi büyük bir sanal mağazaya benziyor ancak diğer iki site hakkında bilgisi olan yok sanırım...
  • sikayetvar sitesinde iki sitenin de profilleri mevcut,inceleyip karar verecek olan sizsiniz.ben pratikev sitesinden alışveriş yaptım,ağzım yandı.bir daha kesinlikle pratikev'den hiçbirşey almam.seçim sizin.
  • spotbeyazesyaci.com olarak ben varım burda sorularınıza her zaman cevap veririm.Sitemizde 250 Tl üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti almıyoruz.
  • spotbeyazeşya bey, urunlerınız paralel ithalmı,garatilerive tek.srvsler bayılerle aynımı.?.
  • @ali282 paralel ithalat değil hepsi garantili ve sıfır açılmamış kutusunda Bütün servisler aynı bir tek vestel servisleri sorun çıkarıyor 2 yıl garanti veriyor ürünlerine bizde vestel satmamaya çalışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamen

sikayetvar sitesinde iki sitenin de profilleri mevcut,inceleyip karar verecek olan sizsiniz.ben pratikev sitesinden alışveriş yaptım,ağzım yandı.bir daha kesinlikle pratikev'den hiçbirşey almam.seçim sizin.

Şikayetiniz neydi de böyle büyük bir eticaret sitesini yerden yere vuruyorsunuz?
    Lütfen bana bildirin belki biz de insanız, bir hatamız olduysa gerekeni yapalım. Yüzbinlerce üyesi olan böyle bir ülke firmasını bir kalemde silmeden önce insafla düşünmek gerekmez mi?
    Eğer yardımcı olabilirsek seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pratikev

quote:

Orijinalden alıntı: imamen

sikayetvar sitesinde iki sitenin de profilleri mevcut,inceleyip karar verecek olan sizsiniz.ben pratikev sitesinden alışveriş yaptım,ağzım yandı.bir daha kesinlikle pratikev'den hiçbirşey almam.seçim sizin.

Şikayetiniz neydi de böyle büyük bir eticaret sitesini yerden yere vuruyorsunuz?
    Lütfen bana bildirin belki biz de insanız, bir hatamız olduysa gerekeni yapalım. Yüzbinlerce üyesi olan böyle bir ülke firmasını bir kalemde silmeden önce insafla düşünmek gerekmez mi?
    Eğer yardımcı olabilirsek seviniriz.

Pratikev'den bir yetkiliyi burada görmek çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı:
    Pratikev'den bir yetkiliyi burada görmek çok güzel.

Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle sitede yorumlarını ve tecrübelerini paylaşan değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
    Forumdaki yorumlara dayanarak tavsiye edilen SAMSUNG RL62ZBPN buzdolabını ve de Profilo 6283 bulaşık makinesi satınaldım.

Bu ürünleriwww.beyazesyamerkezi.com sitesinden kapıda nakit ödeme olarak aldım. İstanbul içinde kargo ücreti almıyorlar.
    Fakat kapıda nakit ödeme yapıldığında ekstra 10 TL bir ücret alıyorlar, banka havalesi yapıldığında direk ürünün fiyatını alıyorlar, ekstra 10 TL ücret ödenmiyor.
    Çarşamba günü siparişi verip pazartesi teslimat yapılmasını söylemiştim bu arada buzdolabı zamlandı fakat bana sipariş verdiğim fiyatı uyguladılar sağolsunlar.
    Samsung ve profilo müşteri merkezlerini arayıp kurulum için randevu aldım.
    Gelen samsung bayisi fatura olmadan kurulumu yapamayacağını ürünün spot veya ithalat olabileceğini söyledi, faturawww.beyazesyamerkezi.com dan 1 hafta sonra geleceğinden dolayı faturanın olmadığını söyledim. Servis koliyi açtığında ürünün anadolu elektronik olup olmadığını anlayacağını söyledi. Koli açıldıktan sonra anadolu elektronik olduğu anlasıldı ve servis kurulumu yaptı.

Profilo servisi faturaya ihtiyac olmadan kurulumu yaptı.

Benwww.beyazesyamerkezi.com dan yaptığım alışverişten memnunum. Sevkiyat tarihini bir kaç defa ertelememe rağmen hic bir sorun cıkmadı.
    Çamaşır makinesini de bu siteden almayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: turkolog55

arkadaşlar beyaz eşya seti alacam bu siteler güvenilir midir..aranızda hiç bu siteden alışveriş yapan var mı?

Beyazesyamerkezi.com ---
    spotbeyazesyaci.com ve
    pratikev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihm -- 1 Temmuz 2010; 22:46:29 >

• Beyazeşya merkezinden benimde alışverişim oldu.Gerçekten inanılmaz bir nakliye anlayışları var.Selim Bey e burdan da teşekkürlerimi sunarım.RL 62 ZBPN buzdolabını sıfır geçer diye tabir ettiğimiz yerlerden sorunsuzca mutfağıma çıkardılar.Ek olarak garanti olayında da bir sıkıntı çıkmadı.Üstelik buzdolabı kutulu sığmamıştı ve biz kutuyu yırtıp öyle yereştirdik.Aldığım elektrik süpürgesiyle sorun yaşadım ve bir telefonla çözdüler.Yani hizmet ürünü satana kadar değil, sonrasında da muhattap buluyorsunuz.Tv, çamaşır mak., ütü vs birsürü şey aldım.2 gün sonra hepsi elimdeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.scribble -- 2 Temmuz 2010; 8:33:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.