quote:Orjinalden alıntı: jeandan Type-R yeni kasa sedan civiclerin beyazları mükemmel gerçekten. beyaz geri dönüyor bence evet hoş ama sadece 1 tane gördüm beyazını varsa yoksa siyah gümüş ve kum beji(galaksi grisi diyorlar ama neresi gri bilemiyorum)
otomobil alanların çoğu artık gri ve tonlarını tercih ediyor.... son yıllardaki moda renk gri.... aynı moda elektronik ve beyaz eşya alımında da öne çıkıyor..... beyazında ayrı bir güzelliği var elbette.... ama kabul edelim ki eskisi kadar gözde bir renk değil.... Not: Lütfen imzadaki linki tıklayınız...
beyaz in modasi gecti hatta insanlar ikinci elde beyaz araba gorseler begenseler rengi beyaz sa cok yok ta farzetki oldu beyaz diye almazlar burada beyaz genelde resmi yerlerin arabalarinda kullaniliyor belediye de falan iiiigghhh beyazmi derler ammmaaaa bu nu yikacak bir araba geldi simdi ne mi yeni C class mercedes beyazi cok guzel ve satiyor zaten ama yinede benim tercihim degil beyaz araba alip ta suna bak gitmis beyaz almis derler adamin arkasindan yawww bizde diyoruz herhalde ucuza vermisler bunu falan diyoruz cok siritiyor cirkin duruyor