Şimdi Ara

beyazın modası geçti mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • range sport,yeni c serisi, e92,a3,leon bu arabalara beyaz çok yakışıyor.

beyaz renk boş arabalarda kötü duruyo ya da bana oyle geliyo.(şirket aracı izlenimi yaratıyo)

full + full arabalarda daha hoş duruyo..
  • Beyazın modası geçmedi, tam tersine 2oo8 yılı otomotivde Beyaz'ın moda olacağı bir yıl.
  • EVET BEYAZ GERÇEKTEN BAZI ARAÇLARDA HARİKA DURUYOR...BENİM GÖRDÜGÜM 2007 MODEL HONDA CİVİC TE BEYAZ SĞPER DURMUŞ VE BİR DE YENİ KASA S40 TA BEYAZ HARİKA DURUYOR...
  • Günümüzde araba için en moda renkeler siyah ve gümüştür ancak beyazlar da tercih ediliyor yani modası geçti diyemeyiz insanın zevkine göre rengi vardır...

EDİT:yazım hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincharged -- 11 Ekim 2007; 20:18:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Passatın beyazını hiç gördünüz mü bilmiyorum. Gerçekten harika duruyor.

Ve Bora'nın beyazı..

Bir araç bir renkle bana göre ancak ve ancak bu şekilde bütünleşebilir..
  • üşenmedim araştırdım
    kendi soruma istatistiki destek için sahibindendeki tüm araçların modellerine göre beyaz oranlarını tespit ettim

85-89 döneminde %15,6
    89-94 döneminde %28,6
    94-99 döneminde %21,8

00-04 döneminde %14,4

04-07 döneminde %10

satılık beyaz araçların aynı dönemdeki tüm araçlara oranı
  • ARKADASIM BENCE DE BEYAZ ÜSTÜNLÜĞÜ ARTIK KALMADI..

ARABALARIN YARISI METALİK GRİ VE TONLARI... DİĞER KISMI DA SİYAH OLDU NERDEYSE...

SUAN LACİVERT SCENİC KULLANIYORUM...

YENİ ARABA ALACAĞIM ZAMAN KESİNLİKLE BEYAZ ALACAĞIM ,

BEYAZ ARABAYA HAFİF KOYU TONDA SİYAH CAM FİLMİ UYGULANDIĞI ZAMAN ACAYİP HOSUMA GİDİYOR...

GECENLERDE BEYAZ BİR A3 GORDUM KOYU CAM FİLMİ BİR DE JANT VARDI ARABADA, SADE AMA COK CEKİCİYDİ....
  • Beyaz bir Audi A3 Beyaz bir 335ci gördünüzmü hiç ?
  • beyazın modası bence geçmez
    biz de ibiza var şeker beyazı
    güzel duruyor nazar değmesin
  • Modası geçecek son renk Beyaz'dır
  • bence beyazın modası geçmedi.
    şu anda sıfır araba alacak olsam ilk beyaza bakarım.
    tabi beyazın artık az satılmasında grinin son 10 yıldır aşırı talep görmesi var
    gri sadece otomobil dünyasında değil elektronik vb. dünyasınında trend rengi.
  • beyaz ve siyah renklerin hiç bir zaman modası geçmez.beyaz bir araba ikinci elde alınırken daha fazla tercih edilir.yani ör:94 model bir ople astra alırken kırmızı renkten çok beyaz renk olması istenir.şu andada gri renk moda oldu yakında onunda modası geçmez hale gelecek.ama diğer mavi kırmızı v.s renklerin modası geçer.
    ben şu anda beyaz araç kullanıyorum hiç bir dez avantajı yok belkide ondanda modası geçmiyor.aracı bi yıkadımmı acayip bi şekilde parlıyor.cilasız olsa bile.
    çiziği belli etmiyor..ben yeni araç alacak olsam tercih edeceğim renkler:buğday beji,beyaz,gri vede vw araçlarındaki fresk yeşili olur.fresk yeşili şu anda her firmada var tıpkı buğday beji gibi.

tabi renkler zevkler tartışılmaz ama bence binek araçta siyah yerine fresk yeşili veya buğday beji seçilmeli.hem daha gösterişli duruyor hemde siyah gibi fazla bakım istemezler.

iyi bayramlar iyi forumlar

quote:

Orjinalden alıntı: ornito

benim çocukluğumda(80ler) hatırladığım kadarıyla şimdikine göre daha fazla beyaz araba vardı etrafta.. belki şimdikine göre daha az model vardı ve o modeller beyaza ağırlık veriyordu da denilebilir (?)

acaba yanılıyor muyum sizce?

aslında sormak istediğim beyaza gerçkten rağbet azaldıysa sebebi nedir? hiç kullanmadığımdan bilemiyorum dezavantajları nelerdir? toz ve çizik göstermemede metalik gri kadar olmasa da avantajlı bir renkmiş gibi geliyor siz ne dersiniz?

• beyazın modası geçmez
  • beyazın yakıştığı araba sayısı azdır. Bazı mercedesler ve eski vectralara mesela. Genelde şirketler beyaz renk alıyorlar. Nasılsa aracın tipi çok önemli değil, sıcak çekmesin ve kiri, çiziği göstermesin. Zaten şirketler araçların baz donanımını alıyorlar, o yüzden beyaz arabaların jant kapaklarına bakın anlarsınız
  • piyasada hassas kişiler beyazdan vazgecmiyor
    olası kaza yada çiziklerde bu rengi kapatmak gayet kolay ama diğer metalik renklerde bu iş baya hassas..

tamponla govde rengi beyaz olan cogu araca yakışır bu renk..
  • Her renk her arabaya gitmez. Şahsen beyaz ve gri arabalardan nefret ediyorum. Belediye dağıtmış gibi geliyor.

Bu renk araba sahipleri alınmasın. Nefret etmemin sebebi babamın bir sürü arabası oldu ya beyaz ya griydi,kendi sahip olduğum arabaların hepsi griydi.

Son zamanlarda da en çok yollarda gördüğümüz renk gri kanımca.
  • Son arabamın rengi beyazdı.. Bak bak sıkılmışım.. Şu an ikinci el araba bakıyorum, arabanın rengi beyaz olduğu saniye almaktan wazgeçiyorum, ne fiyatını ne kilometresini soruyorum... Gri'yi de göre göre sıkıldım. Kahverengi gibi renkler de sıkıcı geliyor bana.

Honda civic yeni kasa düşünüyorum. Sıfır alırsam lacivert , ikinci el bakarsam siyah ya da lacivert düşünüyorum.
  • yeni kasa sedan civiclerin beyazları mükemmel gerçekten.

beyaz geri dönüyor bence
  • bence beyaz bu aralar daha da moda olmaya başladı....
    asıl modası geçen gümüş rengidir....bir ara her yer gümüş araç doluydu...passat fln hep gümüş olarak aklıma geliyor eski kasa...
    şimdi gümüş çok azaldı hep koyu renk yada çok şık duran beyaz renk....
    beyaz arka stoplarla birlikte çok şık görüntü oluşturuyor...
  • kırmızıda aynı durumda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.