Şimdi Ara

beyazın modası geçti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim çocukluğumda(80ler) hatırladığım kadarıyla şimdikine göre daha fazla beyaz araba vardı etrafta.. belki şimdikine göre daha az model vardı ve o modeller beyaza ağırlık veriyordu da denilebilir (?)

acaba yanılıyor muyum sizce?

aslında sormak istediğim beyaza gerçkten rağbet azaldıysa sebebi nedir? hiç kullanmadığımdan bilemiyorum dezavantajları nelerdir? toz ve çizik göstermemede metalik gri kadar olmasa da avantajlı bir renkmiş gibi geliyor siz ne dersiniz?

• geçen ford un iç tasarımını(kumaş vs) yapan bayan(türkmüş) ile röportaj vardı tv de beyazın önümüzdeki yıllarda yeniden moda olacağından bahsediyordu

bence trend e uymak yerine her arabaya yakışan ayrı bir renk vardır kimi arabada bir renk çok güzel dururken bir başkasına yakışmıyor bence yakışanı almak en doğrusu
  • beyaz bayadır çok fazla araca yakışmıyordu ancak şu andaki bir çok modelde kullanılan beyaz araçlar diğer renklere göre daha güzel duruyo m3 m5 yeni c a3 leon civic vs bunlar gerçekten yakışıyor
  • beyaz hoş renktir saflığın simgesidir. son yıllarda özellikle gri ve tonlarında satışlar artınca beyaz kullanan insanlar bu renklere kaydı. örnek benim babam beyaz araba kullanırken bej renge geçti. beyaz araba güzeldir. çiziği pek belli etmez.toz desen griye oranla biraz daha belli eder ama yinede çok fazla tozu belli etmez. karlı yollar hariç her yolda dikkat çeker.
  • renk alternatifleri çoğaldı...bir de gümüş gri diye bir renk çıktı...araçların nerdeyse yarısı o renk...
  • aslında en doğrusu araca yakışan rengi almak
    mesela bmwlere en çok gri tonları siyah mavi tonları ve lacivert yakışıyor bence

renolara gri tonları hoş duruyor

doğanlara falanda metalik bi vişne rengi sanırım vişne çürüğü o çok hoş oluyor

zevk meselesi yani

ama şirketimde 3 tane clio symbol var beyaz
  • beyazında siyahında modası geçmez
  • Nedense bazı beyaz araçlar yürüyen buzdolabı, çamaşır makinesi gibi bi izlenim uyandırıyor bende. Kullandıkları beyazın tonundan olsa gerek.

Ford taunuslarda inci beyazı diye bi renk vardı. hafif sarımtrak bi renk. o cok güzeldi. şimdilerde ona benzer bir rengi yeni E serisinde görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornito

benim çocukluğumda(80ler) hatırladığım kadarıyla şimdikine göre daha fazla beyaz araba vardı etrafta.. belki şimdikine göre daha az model vardı ve o modeller beyaza ağırlık veriyordu da denilebilir (?)

acaba yanılıyor muyum sizce?

aslında sormak istediğim beyaza gerçkten rağbet azaldıysa sebebi nedir? hiç kullanmadığımdan bilemiyorum dezavantajları nelerdir? toz ve çizik göstermemede metalik gri kadar olmasa da avantajlı bir renkmiş gibi geliyor siz ne dersiniz?

aslinda son zmanlarda ozellikle luks araçlarda beyaz tekrar moda oldu be cok da butunleyici ve hos duruyor.
    mesela bmw nin 6 serisi beyaz(gecenlerde şarkıcı alişan almiş.cok guzel duruyor)
    porche cayenne beyaz ,audi q7 beyaz ,mercedes yenı c serisi beyaz,bmw 3 kasa beyaz,bmw 1 kasa beyaz,audi a3 beyaz.....
    genelde de bu tur araçlarda sunroof dalan oluyor.yada full cam tavan(open sky) oluyor simsiyah ve cok guzel duruyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

beyaz bayadır çok fazla araca yakışmıyordu ancak şu andaki bir çok modelde kullanılan beyaz araçlar diğer renklere göre daha güzel duruyo m3 m5 yeni c a3 leon civic vs bunlar gerçekten yakışıyor

yaw civic demişin de geçende bir beyaz civic gördüm yeni kasada ilk kez
  • Önümüzdeki 2008 yılında favori renk Beyaz olacak. Birçok marka daha fazla beyaza önem verecek. Fuarlarda gördüğüm bu. Beyaz arabanın hatlarını belli eden en ideal renklerden biri. Elbette araba iyi ve göze hoş gelen hatlara sahip ise, ama değil ise siyah ile o çirkin hatları saklarsınız olur biter. Siyah bir de cenaze arabası efekti yapıyor, o nedenle son dönemlerde çevremde sayısı artan siyah araba merakını hayret ile karşılıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAV -- 11 Ekim 2007; 14:22:36 >
  • Passatın beyazını hiç gördünüz mü bilmiyorum. Gerçekten harika duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Passatın beyazını hiç gördünüz mü bilmiyorum. Gerçekten harika duruyor.

eski passatta güzel duruyodu fakat yeni kasada çok kötü göründü benim gözüme aracı basitleştirmiş benim görüşüm tabiki
  • beyazın karakteri üzerini kapladıgı nesneyi büyük göstermesidir
    küçük arabayı beyaz alacaksınki heybetli görünsün
    tipik bir göz yanılsaması

bkz: gelinlik giymiş 155 boyundaki bayanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 11 Ekim 2007; 15:05:04 >
  • Toros' tan edindiğim tecrübelere dayanacak olursak rengi tutturması kolay ve diğer boyalardan daha ucuzdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

beyazın karakteri üzerini kapladıgı nesneyi büyük göstermesidir
    küçük arabayı beyaz alacaksınki heybetli görünsün
    tipik bir göz yanılsaması

bkz: gelinlik giymiş 155 boyundaki bayanlar

Aynı zamanda tozu daha az gösteriyor diye tercih edilirdi bir zamanlar (babamdan biliyorum).
  • Beyaz gerçekten vazgeçilmeyecek bir renk olarak düşünüyorum ki A3 olsun , BMW Ci kasalar olsun bu tip araçlara beyaz harika yakışıyor
  • örneğin kendi aracım için konuşuyorum , beyazdan başka bir renk bukdar guzel gostermıyor.. gerçekten bazı araçlarda beyaz mukemmel gosterıyo aracıı bi arkadaşında dediği gibi 3 serisi fln cok ıyı ya..
  • uyan araç var uymayan araç var
    Honda Civic anshered kardeşimdeki kasaya ve a3 üzerinde harika duruyor
    fakat gel görki focus ve golf e hiç hoş durmuyor
  • beyaz arabada siyah cam filmi çok hoş durur.. özelliklede q7, bmw 5e çok yakışıyor beyaz renk..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.