Şimdi Ara

Beygir Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERABALAR BENİM ARACIM GETZ 1.3 GLS 85HB LAKİN DYNO VERİLERİNDE 64 HB OLARAK ÇIKMAKTA ARACIMDA YAKIT ŞEHİR DIŞINDA KM BAŞINA 0.30 KRŞ ALTINDA YAKIYORUM LİTRESİ 5 LİRA OLAN BİR BENZİNLE ARACIN DEBRAJ TRİGER BAKIMLARI YAPILDI YAG DEĞİŞTİ ŞU SIRALAR BAKIMLI AMA ARAÇTA HALA Bİ HIZLANMA YOK DAHA ÖNCE BROADWAY VARDI ODA DAHA SERİYDİ TÜP YOK TÜPE KARŞIYIZ DAHA ÖNCE MOBİL 1 0-W40 KOYMUŞTUK ARAÇ SERİYDİ CASTROL 10-W40 KOYDUK ARAÇ NE SÜRÜŞ ZEVKİ VAR NE DE SERİLİK YAĞ ETKİLER Mİ BU KADAR BİR DE ASIL SEBEB NEDİR KM 120 BİN DİYELİM YAKLAŞTIK ÇÜNKÜ

• amdphenomccf A kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim dyno verileri 2 şekilde çıkar.

1.Horse Power senin aracında yazan sanırım 85 hp
    2.Wheel horse power o da aracınızın lastiğindeki itme gücüdür.

Aracınız 85 hp olabilir ama motordaki sürtünmeler gerek şanzımanda ki gerekse frenlerdeki sürtünme gerek se motordaki diğer çalışan parçalar gücünüzü tüketir.Bu yüzden aracınız hp si düşük gelir.Bir yağın bu kadar etki yapacağını düşünmüyorum.Bujiler olabilir hava filtresi tıkanmıştır benzin kalitesizdir bunlar etken olabilir.Hava sıcaktır vs vs baskı balata kaçırmaya başlamıştır bence aracın önce ateşleme yakıt sisteminden başlayıp diğer hareketli parçalarına sırası ile bakılması gerekir.
  • Ateşleme de sıkıntısı olsa yakıt da düzensiz olur diye düşünüyorum ilginiz için teşekkürler yine de
  • Buji, buji kabloları ve ateşleme bobinine bir bakın.
    Yağ fazla koyulduysa o da gücü törpüler.
    Kötü yakıt ve tıkalı filtreler de gücü azaltır.
  • yağ kaçağı vardır, turbonun basıncı düşmüştür diyeceğim de, araçta turbo yok galiba, değil mi?
  • Dynoların hepsine guvenmeyin, 177 hp arac chip ile 218 olmuştu bir dynoya sokalım dedik 150 hp çıktı ama stok 177 lere 2 boy fark atıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere verdigi beygir gucu motorun kendi gucunden daha az cikar bu normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arabalarda tork beygir farkı :D
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için peki şu sorumda olacak 2. vitesde daha önce 100 yapıyordu debrajını filan değiştirdik fazla 85 de kesici ye giriyor nedeni ne olabilir
  • lastiklerinizi değiştirdiniz mi ebat değişimi oldu mu ? baskı balatanız kacırıyor ondan sızın aracınız gıtmıyor gıbı hıssedıyorsunuz. Yakında baskı balata değısımı yapılabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveparade -- 25 Ocak 2014; 2:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveparade

lastiklerinizi değiştirdiniz mi ebat değişimi oldu mu ? baskı balatanız kacırıyor ondan sızın aracınız gıtmıyor gıbı hıssedıyorsunuz. Yakında baskı balata değısımı yapılabılır.

debraj takımı yeni değişti lastiklerin ebatları hiç oynanmadı 175/65 r14 ben de debrajdan diye düşünmüştüm ama değişen olmadı
  • Konuyla hiç alakası yok ama başlıktan dolayı aklıma ilk bu geldi

• amdphenomccf A kullanıcısına yanıt
    Yani aracınızda sadece debriyaj ve yağ değiştiyse bence debriyaj takımında problem var derim.Bir yağın bu kadar etki edebileceğini düşünmüyorum açıkçası.Ben de dün aracıma genel bakımını yaptım 5/30 yağ yağ filtresi ve 4 buji değiştirdim.Bir de denemek için enjectör temizleyicisi koydum.Gayet aracım su anda güzel bir sıkıntısı olmadan gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.