Şimdi Ara

Beyin tokatlayan test soruları.. Bölüm I (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etmeyin arkadaşlar, ben hepsini düşündüm. Doğru bir cevabı var bu sorunun..

Bu arada lütfen 80 yaşına gelmiş dedelerimizi, nenelerimizi yamultmayalım :) Tam giderayak böyle düşünce bombardımanlarını göğüsleyebilecek sabırları kalmıyor maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayattakiler

Olacaksa böyle zeki bir çocuğum olmasını dilerim.

Artık yeni nesil daha zeki. Benim forumda Mr. Lonely nickli arkadaşım var. hemen hemen benim kadar zeki, ama yaşı daha genç, iyi bir eğitim alabilirse çok daha iyi yerlere gelir. Sen onunla iletişim kursana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

Olacaksa böyle zeki bir çocuğum olmasını dilerim.

Kaotika merakımdan soruyorum cevap vermesen de anlarım. İmzadaki kim? Sen olmadığın kesin de..

neden bunu sorup duruyorsun? çok mu tipsiz çıkmışım?

Hayır resmini koymayacak kadar ince zekalı olduğunu düşündüğüm içindi. Hem bu küçük bir çocuk resmi. Sen olamazsın.

Hatta adın Ozanmış, benim Ozan diye materyalist arkadaşım var birkaç tane. Bi an onlardan biri herhalde demiştim.

Neyse burası net ortamı açıklamak istemeyeceksindir. Sadece meraktandı. zeki insanlar hep ilgimi çeker o kadar az bulunuyolar çünkü

Eminim benim gibi merak eden çoktur.

• iletişim kurucamda nolucak ki burada güzel güzel sohbet ediyoz işte. Ama bilgi birikimine ve soğukkanlılığına hayran kaldım. Umarım bu ülke seni iyi değerlendirir. Mr. Lonely'i de
  • şşşt kendi aranızda konuşmayın bakıyım :) Arkadaşlarınız soruyu çözemiyolar...
  • Cins,
    forumu biraz saptırdım kusura bakma.

Israrla cevap D
  • Aslında bilim kültüre böyle bir konu açmakla ben baştan saptırmış oldum :) önemli değil.. saptırdık bi kere.
    Soruyu yineliyorum:

A) Doritos Alaturka

Aşağıdakilerden hangisi yukarıdadır?

B) Yalova Kaymakamlığı
    C) Süpermen
    D) Yalova Valiliği
    E) Tanrı

Lacrima B, hayattakiler D yanıtını verdi... var mı artıran?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cins -- 2 Ağustos 2005, 14:43:16 >
  • Bunun cevabı E) Tanrı'da olabilir pek tabi. Aşağıdaki şıklardan hangisi dememiş, aşağıdakilerden demiş. Superman Kripton'da. Kaymakam ve vali Yalovada

Tanrı yukarda.
  • Kripton nerde? Yukarıda başka gezegende değil mi?
  • Sorunun cevabını akşama kadar verecek misin?
  • quote:

Kripton nerde? Yukarıda başka gezegende değil mi?

Krypton yok. Patladı zamanında. Kal-El'de o gezegenden kaçtı, Dünya'ya gelince ismini Clark Kent olarak değiştir. . ehhe. bu kadar trivia yeter sanırım. daha yazardım da üşeniyorum şimdi.
  • Evet arkadaşlar sabrınızı zorlamadan cevabı vereyim o zaman: Yanıt "B" şıkkıdır.

Çözüm: "Aşağıdakiler" kelimesinden kasıt seçeneklerdir. Seçeneklerin içeriği değildir. Zaten tanrı yukarıda değil her yerdedir :)

B)
    C)
    D)
    E)
    diziliminde yukarıda tanımlamasını hak eden şıkkımız "B" şıkkıdır. "A" şıkkı zaten aşağıdakiler arasında değildir. Yukarıdakilerden hangisi yukarıdadır denseydi "A" şıkkı doğru olabilirdi.

İtirazı olan yoksa bir başka yüksek saçmalık katsayısına sahip sorumuza geçiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cins -- 2 Ağustos 2005, 15:51:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cins

Evet arkadaşlar sabrınızı zorlamadan cevabı vereyim o zaman: Yanıt "B" şıkkıdır.

Çözüm: "Aşağıdakiler" kelimesinden kasıt seçeneklerdir. Seçeneklerin içeriği değildir. Zaten tanrı yukarıda değil her yerdedir :)

B)
    C)
    D)
    E)
    diziliminde yukarıda tanımlamasını hak eden şıkkımız "B" şıkkıdır. "A" şıkkı zaten aşağıdakiler arasında değildir. Yukarıdakilerden hangisi yukarıdadır denseydi "A" şıkkı doğru olabilirdi.

iyide aşağıdaki şıklardan demiyor ki, hem tanrı demişsin Allah yazsan belki haklı olurdun. Ama ben göktanrı diye düşündüm tanrıyı ne belli. Tanrı deyince bi suru tanrı var. Bu soru yanlış.
  • Tanrı da olsa Allah da olsa cevabımız değişmiyor beyfendi.. Lütfen bilimi yanıltmayalım. Hazırsanız sıradaki sorumuza geçiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cins

Tanrı da olsa Allah da olsa cevabımız değişmiyor beyfendi.. Lütfen bilimi yanıltmayalım. Hazırsanız sıradaki sorumuza geçiyorum.

Olmaz arkadaşım. Ben de B şıkkı demiştim ama B şıkkı yanlış. Bu soru hatalı. Hayır.
  • Yine de yatay düşünmeye zorluyor bu sorular insanı sevdim. Devam edelim.
  • cumle olarak b..anlam olarak e
  • Aşağıdakilerden hangisi yoktur?

A) Kadın Hakkı
    B) Cumaya gittim, dönücem.
    C)
    E) D şıkkı yoktur.
  • C .. diyorum..
  • Kadın Hakkı yoktur. Hakkı Erkektir. Yani A)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.