Şimdi Ara

Beyin Tümörü - Sonuç Açıklaması Yorum (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
360
Cevap
11
Favori
98.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
802 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme beni çok üzdü be.. Allah acil şifalar versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamscrool

Hocam gerçekten raporlar kötü. Mucize gerekiyor iyileşmek için. Fakat bu rapora göre ömür biçmek ne kadar doğru. Bu rapora göre yaşam şansı varmı yokmu bilen kişi yazdığı zaman iyi niyetiyle değilde tamamı ile bilerek ve açık konuşarak yazarsa sevinirim. Dua eden herkesten Allah razı olsun iyi niyetli insanlar bu dünyada çok. İyiler kazanacak hep.
    4 yasindaki kizimi bir yil suren amansiz mucadele ile bu hastaliktan kaybettim gitmedigim dr prof kalmadi care olmayicagini anladigim an kalan günlerini en acisiz sekilde gecirmesi icin ugrastim kizimda tümör beyin sapına yakin oldugu icin ameliyat sansimizda olmadi 2005 den beri bir yanim eksik herseyim tum hayatim alt üst oldu. Ins şifa bulursun güzel kardeşim çok çok üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 8 Ekim 2019; 13:32:53 >

• Ah be hocam... yutkunamadım... bir şey demek istedim, onu da bulamadım... çok üzgünüm.

Konu sahibi arkadaşın son güncellemsi üstüne senin mesajın beni bitirdi, yok etti...

Allah tüm insanları bu ve benzeri illetlerden korusun.
  • Buraya kız bulamıyorum diye konu açan arkadaşları bekliyorum. Bakın insanlar nelerle mücadele ediyor neler yaşıyor. Evet arada bizde trolluk yapıyoruz eyvallah ama saçma sapan şeyleri ciddi ciddi kafaya takan arkadaşlar yok çirkinim yok boyum söyle kilom böyle diye isyan edenler Allah a şükredin zihniyetinizi değiştirin derim.
    Konu sahibi arkadaş için bizzat dua edecegim Allah'ım inşallah sana uzun ve mutlu ömürler nasip eder Allah inşallah tüm günahlarını affeder kardeşim asla umudunuzu kesmeyin son ana kadar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımızı işiten yegane kabul eden Rabbimiz ancak sensin amin.

• Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Tıbbın çaresiz kaldığı yerde Allah yardım eder yeter ki ümidini kesme bol bol dua ve tövbe et, açık konuşmak gerekirse bu senin için iyi bir fırsat, ölüm bazen ansızın gelir insanı hazırlıksız yakalar lakin senin için göstere göstere geliyorsa bol bol tövbe et, dua et namaz kıl, çünkü Allah'ın vaad ettiği cennetin üstünde bir yer yok, burada ne kadar süre yaşadığın değil nasıl yaşadığın önemli, onun için en iyi şekilde hazılığını yap takdir Allah'ındır.
  • Bazı şeyler genetik yani sen doğmadan genetik kodlarında var tıp daha istenen noktaya ulaşamadı olaki böyle bir durum olacak hastalık önceden teşhis edilecek ve buna meyilli hücre yapılanmaları yok edilecek bazı hastalıklar maalesef doğum öncesi bünyenizde var siz sadece bunları tetikleyen unsurları bünyenize aldığınızda süreç hızlanıyor.Yeme içme stres ve daha bir çok faktör etken ama bu olgu vücudunuzda doğum öncesi var dediğim gibi genetik keşke tıp istenen düzeyde gelişmiş olsa idi aslında o kadarda çarpıcı bir gelişme yok.Doğum olayında dişi eril bireyi bile seçemiyorsun ki bunu yapasın.
  • Rabbim acil şifalar versin. Duacınızız iyi haberlerinizi inşallah alacağız, bekliyoruz.
  • Son güncelleme sonrası gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Diyecek bir şey bulamıyorum daha fazla. :(
  • Günlerdir takip ediyorum konuyu gerçekten çok çok üzgünüm.Kendimi arkadaşın yerine koyuyorum ve inanın işin içinden çıkamıyorum.Umarım bir mucize olur ve kötü bir anı olarak hatırlar,lakin son durumuna çok üzüldüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya şafi, ya kafi, ya muafi, ya allah...

Hepsi geçecek güzel kardeşim. Allah duaları kabul edendir. Anne babanın duasına, sevdiklerinin duasına, belki de burdaki herhangi bir gariban kulunun duasına icabet eder.

Kim kendi kalbindeki duası kabul olsun istiyorsa başkaları için dua etsin. Kardeşimiz için dua etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarat -- 8 Ekim 2019; 18:16:32 >
  • Böyle bir durumda üzüldüğümüzü yazmanım kimseye faydası yok malesef.

Hayat çok acımasız.çok...

• Allah şifa versin.
  • Geçmiş olsun. Keşke elimizden gelecek birşey olsa. Neredeyse arkadaş bulur tedavi ederdim.

• Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah acil şifalar diliyorum üstüme düşeni yapmak isterim her konuda

• Allah şifa versim hocam bizde derdimiz var diye geziyoruz
  • Size dua edecegim, yaradanin vardir bir bildigi. Allahim tez zamanda sifa verir insallah. Bende yakin zamanda kolon kanseri oldugumu dusunmustum. BT ve diger testlerde oyle gorunuyordu ama kolonoskopide olmadigim anlasildi ama 1 ayda 10 kg verdim. Siz hastaligi arastirmadan az veya cok hayatiniza devam edin. Bu dunyada kalan vaktinizi Allahtan baska kimse bilemez.

• Allah tüm zor durumda kalan, hastaların yardımcısı olsun durumunuza çok üzüldüm.
  • Moral verin ya üzüldüm ağladım yazacağınıza. bu hastalık ancak moralle yenilebilir. moralini yüksek tut kardeşim. Allah derman verir inşallah diye düşün.
    Bu hastalığı yenen binlerce insan var. sen neden onlardan biri olmayasın. mücadeleni bırakma.

• Hocam öncellikle Allah'tan ümit kesilmez cümlesinin canlı örneği birisi olarak acil şifalar diliyor ve Allah'tan gerçekten ümit kesilmez diyorum. İnancınızı yitirmeyin.

1995 senesinde kalp tümörü teşhisiyle apar topar hastaneye kaldırıldım. En ufak yorulmamda bayılmamdan şüphelenilerek hastaneye gitmiştik.

O güne kadar bu vaka 7 kişide görülmüş ve 7'si de vefat etmişti. Zararsız cinse denk gelinmemiş ve doktor aileme "5-6 ay ömrü var. Bu vaka 7 kişide görüldü ve kurtulan yok. Bence okuldan alın isteklerini yapın, mutlu edin. Ama eğer ameliyat edilmesini isterseniz %1 şansı var o da Allahtan ümit kesilmez" dedi.

Hala ailemin döktüğü göz yaşları gözümün önündedir. Şuan yine önümde ve bu yazıyı yazışım baya yavaşladı. Çaresiz ameliyata onay verdiler. Çocuklarının gözlerinin önünde yavaş yavaş ölüşünü hangi ebeveyn kabul edebilir ? Kim bu işkenceye dayanabilir ?

Keza ameliyatı ailem göz yaşları içinde onayladı ve hastanede kimse ameliyatımı yapmak istemedi. Çünkü tek ümit "Allah'tan ümit kesilmez" . Bilimsel ve tıbben yaşama şansım yok.

En son doktorlardan birisi ameliyatı kabul etti. Ameliyat başladığı an ameliyatı terketti ve ben bu çocuğu bilerek öldüremem dedi. 3 saat doktorların ikna çabaları sonunda ameliyata geri dönüp kaldığı yerden devam etti ve çok şükür bu yazıyı yazabiliyorum.

Durum ne kadar kötü olursa olsun ve ne kadar kötüye gidiyor olsa da "Allah'tan ümit kesilmez." Senin için ben ve ailem dua edeceğiz. İnşallah Allah'ım en kısa sürede eski sağlığına kavuşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTroYeR00x -- 8 Ekim 2019; 21:1:5 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.