Şimdi Ara

beykent-istanbul aydın ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mütercim tercümanlık ingilizce bölümü hangi üniversite daha iyidir.Yardımlarınızı bekliyorum çook acill.

• ben istanbul aydin hakkinda pek fazla iyi seyler duymadim. ben senin yerinde olsaydim beykenti secerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: #AysunCiftci

ben istanbul aydin hakkinda pek fazla iyi seyler duymadim. ben senin yerinde olsaydim beykenti secerdim

teşekkür ederim :) internete beykent yazınca hiç iç açıcı şeyler çıkmıyor ama of kararsız kaldım aydında dil seçeneği fazla artısı var biraz gözümde
  • Beykent bilkent ile benzer isimde olduğu için karıştırılıyor, ikiside neredeyse denk durumda illa seçiceksen aydın ile beykentten birini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 16 Temmuz 2013; 0:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Beykent bilkent ile benzer isimde olduğu için karıştırılıyor, ikiside neredeyse denk durumda illa seçiceksen aydın ile beykentten birini.

Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemli degil ne demek :) istanbul aydin beyketten de kotu. eger ikisi arasinda kararsiz kaldiysan acilis yillarina bak hangisi once acilmissa onu tercih et. Beykent daha once acildi bildigim kadariyla. Ayrica puanlara bak istanbul aydin daha dusuk puanla aliyor beykente gore bu da kaliteyi gosterir bence
    @sergengungor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC38C525-2 -- 16 Temmuz 2013; 13:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #AysunCiftci

onemli degil ne demek :) istanbul aydin beyketten de kotu. eger ikisi arasinda kararsiz kaldiysan acilis yillarina bak hangisi once acilmissa onu tercih et. Beykent daha once acildi bildigim kadariyla. Ayrica puanlara bak istanbul aydin daha dusuk puanla aliyor beykente gore bu da kaliteyi gosterir bence
    @sergengungor

Ya herkes farklı konuşuyor :( internette beykent yorumları çok kötü.Bölümden bölüme değişir tabii.Of.

• ikiside birbirinden beter, devlet yaz veya şehirdişina çik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteropxxx

ikiside birbirinden beter, devlet yaz veya şehirdişina çik.

Hocam neden böyle dediğinizi açıklayabilir misiniz.

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.