Şimdi Ara

BEYLER 13 MİLYARA ARABA TAVSİYESİ ACİL İÇERİ GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar . daha önce konudışına açmıştım. bütçe 10 milyardı sonra 13 milyar oldu . 13 milyara kadar kullanışlı ideal tam 1 sene snra satılacağı için satışı kolay olcak tutulan bir araba tavsiyesi lazım ben ve annem kullanıcaz onun dışında babama ait bi araba var o yüzden sade güzel kullanışlı bir araba hafiftende modifiye uygun olursa sevinirim önerilirinizi bekliyorum 3 gün içinde araç alıncaktır

not : yaşım 17 az çok biliyorum kullanmayı sokak arasında kullanıyorum genelde arabayı yıkadıktan sonra . bu alcağımz arabaylada pekiştiricem tam 1 sene sonra satılmasının nedeni 18 yaşıma girmiş olup ehliyetiminde tam olmasıdır o zaman dilediğim arabayı alıcam en mantıklı önerilerinizi bekliyorum fazla anlamam araba işerinden çünkü şimdiden teşekkürler

• modifiye olunca iş degişir ama ben yinede alım satımda peynir ekmek gibi olan arabayı söyleyim cilo symbol (sedan).

modifiye yapacaksan corsa,polo ,clio hb 2. elleri iyidir ama cilo symbol gibi olamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

modifiye olunca iş degişir ama ben yinede alım satımda peynir ekmek gibi olan arabayı söyleyim cilo symbol (sedan).

modifiye yapacaksan corsa,polo ,clio hb 2. elleri iyidir ama cilo symbol gibi olamaz..
    Bende herkeze aynı öneride bulunuyorum, o fiyata tüplü marea
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Bende herkeze aynı öneride bulunuyorum, o fiyata tüplü marea

Alıntıları Göster
    Hesabı yanlış yapmışsın ama, 18ine girdiğinde değil 18i doldurduğunda ehliyete başvurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Hesabı yanlış yapmışsın ama, 18ine girdiğinde değil 18i doldurduğunda ehliyete başvurabilirsin.

anlatmak istediğim o zaten şuan 18e girdim ama doldurmadım 6 ayım var . önerileriniz için sağolun daha varsa yazarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: so high

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

anlatmak istediğim o zaten şuan 18e girdim ama doldurmadım 6 ayım var . önerileriniz için sağolun daha varsa yazarsanız iyi olur

Alıntıları Göster
    17 yaşındayken ne düşünüyodum acaba?
    araba olsunda çamurdan olsun, her türlü sürerim diyodum yanlış hatırlamıyosam...

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

17 yaşındayken ne düşünüyodum acaba?
    araba olsunda çamurdan olsun, her türlü sürerim diyodum yanlış hatırlamıyosam...

Alıntıları Göster
    peugeot 206 tam sana göre bir araba olacağa benziyor. Her köşe başında da modifiye edicek birşeyler bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crssover

peugeot 206 tam sana göre bir araba olacağa benziyor. Her köşe başında da modifiye edicek birşeyler bulabilirsin

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2000-model-otomatik-vites-peugeot-206-46570838/detay/#

Jant güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2000-model-otomatik-vites-peugeot-206-46570838/detay/#

Jant güzel olur

Alıntıları Göster
    beyler sağolun polo da anlaştık pederle aniden değişiklik çıkmazsa polo alıcaz sanırım peugeot da olabilir ama 2000 model polo almak varken gidipte peugeot almam babamın eski çalışanı sıkışık olduğundan tam 13 e bırakıyo alıcaz sanırım

• quote:

beyler sağolun polo da anlaştık pederle aniden değişiklik çıkmazsa polo alıcaz sanırım peugeot da olabilir ama 2000 model polo almak varken gidipte peugeot almam babamın eski çalışanı sıkışık olduğundan tam 13 e bırakıyo alıcaz sanırım

Alıntıları Göster
    astra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

astra al

Alıntıları Göster
    aldık kardeşim tamamdır açık mavi polo 1999 modelmiş ama gayet güzel yarın ilk sürüşümü yapıyorum bu arabayla

• quote:

aldık kardeşim tamamdır açık mavi polo 1999 modelmiş ama gayet güzel yarın ilk sürüşümü yapıyorum bu arabayla

kaça aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

kaça aldın

Üstteki mesajda 13 demiş.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucjar

quote:

quote:

kaça aldın

13e 99 polo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tucjar

quote:

quote:

kaça aldın

13e 99 polo

Alıntıları Göster
    98-99 opel corsa

• quote:

quote:

kaça aldın

12ye alındı kardeşim ama bu başka bi araç üstteki mesajda bahsedilen değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi so high -- 17 Nisan 2011; 16:20:13 >
  • quote:

quote:

quote:

kaça aldın

Alıntıları Göster
    1.6 gsı

• quote:

quote:

quote:

kaça aldın

17 yaşında olup - kendisinden büyüklere kardeşim demek

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaça aldın

17 yaşında olup - kendisinden büyüklere kardeşim demek

yanlış anlama senlik bişi değil normal hayatta da kimseye abi demem / dedirtemezler . öyle büyüdüm. sırf o yüzden çok kavga ettim . her yaşı büyük olana abi demem . abi var , abi var çünkü.
    sanal dünyadayız takma kafana ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: -SONY-

1.6 gsı

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun kazasız belasız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.