Şimdi Ara

BEYLER 13 MİLYARA ARABA TAVSİYESİ ACİL İÇERİ GELİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçtiğimiz kurban bayramında küçük bir kaza yaptım (arabaya bindiğimden beri yaptığım 2. kazaydı sene 1995 ten beri). Tahmin edeceğiniz gibi şöför arkadaş 18 yaşında ehliyeti yok ve bayramın 1. günü. ışıkta durdum normalde tek araba girecek yere arkadaş sıkışmaya çalışınca doğal olarak benide sıkıştırdı fakat ben durumu sezip frene asıldığım için arkadaş çarpmaktan son anda kurtuldum. bu şekilde 1-2 dk yola devam ettikten sonra (o önde gidiyor ben normal takip mesafesinde arkada) ışıksız 4 yol ağzı gibi bir noktaya geldik. Arkadaş önce durdu sağa kırdı olmadı sola kırdı olmadı yani dönüp dönmeme konusunda kararsız kaldı, ardından tekrar sağa kırarak bana solu açtı bende boşluğu görünce onu geçip sıyrılayım dedim ama onun aniden direksiyonu sola kırmasıyla benim arabanın sağ ön çamurluğun uc noktası onun arka tekeri ile arka kapı arasındaki bölüme hafiften dokundum. Ben sinirle arabadan fırladım tabi bu dönüş esnasında o sinyal vermiyordu. gittim elemanın yanına bi baktım genç çocuk şimdi rapor tutsan bir dert tutmasan ayrı bir dert. biraz konuştuktan sonra elemandan arabayı yaptırma sözü alarak oradan ayrıldım. bayram ertesinede arabayı götürerek gerekli tüm onarımı yaptırdım.

sonuç olarak; yaşın verdiği ataklıkla hareket etmemek gerekiyor. trafik kesinlikle şakaya gelmiyor Allah korusun canınızdan olabilirsiniz.

hayırlı olsun güle güle kullan ve kesinlikle tahriklere gelme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 19 Nisan 2011; 18:35:21 >

• Arkadaşım ben 92 doğumluyum benim durumumda senin gibi benimde 17 yaşımda altımda araba vardı hala var ehliyeti alalı 1 sene oldu ama neyse aracın hayırlı olsun ama senin yaşadıklarını önceden yaşamış biri olarak tavsiyem gaza gelme ehliyet yok zaten ayrıca polisler insan sarrafı olmuş artık adamın gözünden anlıyorlar bişey olup olmadığını polislerin gözüne batma fazla ben yakalandım ehliyetsiz ama tüm kurallara uygun sürüyordum biraz nasihat edip bıraktı bu kadar şanslı olmayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: so high
    öncelikle iyi akşamlar . daha önce konudışına açmıştım. bütçe 10 milyardı sonra 13 milyar oldu . 13 milyara kadar kullanışlı ideal tam 1 sene snra satılacağı için satışı kolay olcak tutulan bir araba tavsiyesi lazım ben ve annem kullanıcaz onun dışında babama ait bi araba var o yüzden sade güzel kullanışlı bir araba hafiftende modifiye uygun olursa sevinirim önerilirinizi bekliyorum 3 gün içinde araç alıncaktır

not : yaşım 17 az çok biliyorum kullanmayı sokak arasında kullanıyorum genelde arabayı yıkadıktan sonra . bu alcağımz arabaylada pekiştiricem tam 1 sene sonra satılmasının nedeni 18 yaşıma girmiş olup ehliyetiminde tam olmasıdır o zaman dilediğim arabayı alıcam en mantıklı önerilerinizi bekliyorum fazla anlamam araba işerinden çünkü şimdiden teşekkürler

Ferrari bakabilirsiniz ama annemde kullanicak demissiniz hmmm bmw x6 olabilir hatta m modeli olabilir. Hatta elinize cooooook para kalir. 13 milyar demissiniz. Cok para.

7 sene oldu sifirlar atilali hala milyar diyosunuz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Arkadaşım ben 92 doğumluyum benim durumumda senin gibi benimde 17 yaşımda altımda araba vardı hala var ehliyeti alalı 1 sene oldu ama neyse aracın hayırlı olsun ama senin yaşadıklarını önceden yaşamış biri olarak tavsiyem gaza gelme ehliyet yok zaten ayrıca polisler insan sarrafı olmuş artık adamın gözünden anlıyorlar bişey olup olmadığını polislerin gözüne batma fazla ben yakalandım ehliyetsiz ama tüm kurallara uygun sürüyordum biraz nasihat edip bıraktı bu kadar şanslı olmayabilirsin

saol arkadaşım , aynen dediğin gibi biraz oturaklı konuştuktan sonra nasihat edip bırakıyolar , atv var bide bende onunla yoldaki hız yapılmaması içiin konulan tümseklerden ön kaldırarak atlıyodum en az 10 kere durdular polis nasihatı nedir iyi bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Askerde çok dayak yersin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.