Şimdi Ara

BEYLER 13 MİLYARA ARABA TAVSİYESİ ACİL İÇERİ GELİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Power 

hayırlısı olsun kazasız belasız

teşekkürler , sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: so high

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

quote:

quote:

aldık kardeşim tamamdır açık mavi polo 1999 modelmiş ama gayet güzel yarın ilk sürüşümü yapıyorum bu arabayla

kaça aldın

12ye alındı kardeşim ama bu başka bi araç üstteki mesajda bahsedilen değil

17 yaşında olup - kendisinden büyüklere kardeşim demek

yanlış anlama senlik bişi değil normal hayatta da kimseye abi demem / dedirtemezler . öyle büyüdüm. sırf o yüzden çok kavga ettim . her yaşı büyük olana abi demem . abi var , abi var çünkü.
    sanal dünyadayız takma kafana ayrıca

abi deme ama kardeşimde deme madem bu mantıktaysan - kazasız belasız inş kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aldık kardeşim tamamdır açık mavi polo 1999 modelmiş ama gayet güzel yarın ilk sürüşümü yapıyorum bu arabayla

kaça aldın

yanlış anlama senlik bişi değil normal hayatta da kimseye abi demem / dedirtemezler . öyle büyüdüm. sırf o yüzden çok kavga ettim . her yaşı büyük olana abi demem . abi var , abi var çünkü.

abi deme ama kardeşimde deme madem bu mantıktaysan - kazasız belasız inş kardeşim

eyvallah kardeşim benim sağolasın , daha iyileri senin olsun .(nokta)

• quote:

daha iyi bende zaten liseli kardeşim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaça aldın

Genç atarlı yaklaşmayın,gazı fazla vermişler alttan.Gel benim yanıma abi demesini öğretirim ben sana,ama yanıma gel trafikte karşıma çıkma

• Askerde çok dayak yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Askerde çok dayak yersin.

Kesin
  • yaş küçük ama tercih doru az yakar çok gider tabi lpg takılınca gülele kullanın yoksa bu benzin fiyaları ile biraz zor binersin
  • quote:

quote:

quote:

ne mutlu sana canımın içi ama bence senin gibi yaşça küçüklere laf ebeliği yapıp sidik yarıştıran insanların değil araba ,krem bile sürmemesi lazım .

Adama öğüt verdik, insanlık ettik, söylediği laflara bak! Sonra emniyet şeridinde kaza oluyo, olur tabi bunun gibi artislere veriyolar arabayı sağ atıcam millete artislik yapıcam diyo, emniyet şeridine dalıyo ordaki suçsuz arabalara yaslıyo. Türk gençliği çok kötü yere gidiyo

ayrıca 99 polo araçları 9bin liraya almayanı dövüyorlar 3binlira içerde biyerde geziniyo

http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_5_min]=1999&b[detay_5_max]=2000&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=23690&c=23690&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 17 Nisan 2011; 22:18:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne mutlu sana canımın içi ama bence senin gibi yaşça küçüklere laf ebeliği yapıp sidik yarıştıran insanların değil araba ,krem bile sürmemesi lazım .

Adama öğüt verdik, insanlık ettik, söylediği laflara bak! Sonra emniyet şeridinde kaza oluyo, olur tabi bunun gibi artislere veriyolar arabayı sağ atıcam millete artislik yapıcam diyo, emniyet şeridine dalıyo ordaki suçsuz arabalara yaslıyo. Türk gençliği çok kötü yere gidiyo

ayrıca 99 polo araçları 9bin liraya almayanı dövüyorlar 3binlira içerde biyerde geziniyo

http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_5_min]=1999&b[detay_5_max]=2000&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=23690&c=23690&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=2

pahalıya aldığımız açık zaten ama bi okadar masraf edilmiş arabaya herneyse o değil zaten paraya ihtiyacı olan biri değilim ki 17 yaşımda arabam var şu saatten snra . allah herkese nasip etsin. ha noldu şimdi babamın bmvsinden indim kendi arabama biniyorum. aynen doğrusun kazalar benim gibiler yüzümden oluyo ki harbiden de kaza yapma yüzdem çok fazla bunun için böyle bi araba aldık . öğüt versen canıma minnet kimsenin yaşını bilmek zorunda değilim ve forum ortamında birine kardeşim dediğim için eleştiriyi koydun bana açıklamamı yaptıktan sonra lisesi falan dedin şuna emin ol normal hayatta kendimle kimseyi böyle konuşturmam onun için böyle biriyim forum gibi bi ortamda biriyle olumsuz yönde tartışmak istemem , madem büyüğümsün kusura bakma .

• zaten baba parasıyla hava atarsın gülüm :))
    inş kaza yaparsında içeri atarlar babanı böylece ehliyetsiz araba kullananlar cezasız kalmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

17 yaşındayken ne düşünüyodum acaba?
    araba olsunda çamurdan olsun, her türlü sürerim diyodum yanlış hatırlamıyosam...

Aynen beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

zaten baba parasıyla hava atarsın gülüm :))
    inş kaza yaparsında içeri atarlar babanı böylece ehliyetsiz araba kullananlar cezasız kalmaz..

bak konuyu saptırıyosunuz ama laf söylemeden de edemicem. küçüklüğümden beri 6 tane şehir değiştirdim hepsi babamın işi yüzünden . babamın şuan ayakkabı mağazası var ama ondan önce ne iş yaptığını şuan bile tam bilmiyorum ben söylemiyim siz anlayın. baba ile oğul arasındaki ilişkileri bilemezsiniz. ben çocukluğumu adam gibi yaşamayı bırakın yaşayamadım bile evden çıktığımı hatırlamıyorum . babamla aramda geçen bi konuşma sırasında araba alınma kararı aldık bu sizi hiç ilgilendirmez ben burda ne züppelik yapıyorum nede artistlik adam gibi konu açtım konu nerelere geldi. kısacası zihniyet şu çocukluğunu yaşayamadı gençliğini yaşasın . imkanı olan herkesin evladı için yapıcağı bişey bu. lütfen artık bana artist muamelesi yapmayın .umarım anlamışsınızdır .

• quote:

Kıskanmayın arkadaşlar hayırlı olsun deyin bitsin
  • quote:

Bu nasıl bir dilektir yahu

Tamam yakalanırsın dersin anlarımda bilmem nesini çıkarmaya ne gerek var?

17 yaşındaki arkadaşın üslup sorunu olduğu ortada fakat ona laf yetiştirenlerinde kesinlikle ondan kalır yanı yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

Bu nasıl bir dilektir yahu

Tamam yakalanırsın dersin anlarımda bilmem nesini çıkarmaya ne gerek var?

17 yaşındaki arkadaşın üslup sorunu olduğu ortada fakat ona laf yetiştirenlerinde kesinlikle ondan kalır yanı yok!

Dileğe bak yav hakkaten

Yalnız arkadaşın mesajları benim de hoşuma gitmedi, liseli deyince niye bozuluyor ki 17 yaşındaki adam daha çocuktur yani, ben de 17 iken kabul etmezdim ama çocukmuşum şimdi geriye bakınca öyle diyorum, bu eleman da diyecek tabi. yok gerçek hayatta kimseyi konuşturmam filan, herhalde 1.90 , kick boxçu filan ama zamanda delikanlılık bitti bi mermiye bakıyo herşey, fazla uçma diye ben de bir tavsiye vereyim, yaş 26, Trabzondan katılıyorum

• 17 yaşında ÖSS'ye hazırlanıyordum.

17 yaşında araba almayı düşünmek, zevkli bir şey olsa gerek.

Sen zaten konuyu açarken bile kararını vermişsin sen. Boşa açılmış bir konu yani. Neyse.

Hayırlı olsun.
  • Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin, hayırlı olsun...
  • teşekkürler
  • Liseliyle liseli olmayın üstadlar yakışmıyor sizlere.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.