Bildirim
BEYLER 2 LEPTOP ARASINDA KALDIM YAR0DIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ? ACİLL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bence 2. Çünkü ekran kartı azda olsa daha iyi ve fiyat olarak daha uygun. -
Yorumlarınızı Bekliyorum ... -
Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: The Netherdrake
Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten
Kardeş youtube ' dan video izledim SAMSUNG ' ta takılıyor crysis 3 asus ta takılmıyor ekran kartı olarak daha iyi ASUS ama işlemci oalrak samsung ne kadar önde olsada 2.0 işlemci 3.1 e kadar teknoloji ile artıyormus -
quote:
Orijinalden alıntı: BurhanTR1
quote:
Orijinalden alıntı: The Netherdrake
Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten
Kardeş youtube ' dan video izledim SAMSUNG ' ta takılıyor crysis 3 asus ta takılmıyor ekran kartı olarak daha iyi ASUS ama işlemci oalrak samsung ne kadar önde olsada 2.0 işlemci 3.1 e kadar teknoloji ile artıyormus
Kardeşim şimdi otur dinle beni.Samsung da da aynı teknoloji var oda 3.4 ghz ye kadar çıkabiliyor.http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html bana inanmıyorsan burdan 2 işlemci modelini karşılaştır arada büyük farkı gör.Ekran kartı olarak asus biraz önde gibi onuda burdanhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html karşılaştırabilirsin.
ve ben karşılaçtır işlemcide eziyor samsung.ekran kartında da asustan daha iyi samsung 75. iken asus 79. yani o senin dediğin takılmalar harddiskin doluğu ile alaklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 8 Haziran 2013; 6:57:12 >
-
Kesinlikle Samsung.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X