Şimdi Ara

BEYLER 2 LEPTOP ARASINDA KALDIM YAR0DIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ? ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence 2. Çünkü ekran kartı azda olsa daha iyi ve fiyat olarak daha uygun.
  • Yorumlarınızı Bekliyorum ...
  • Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten

Kardeş youtube ' dan video izledim SAMSUNG ' ta takılıyor crysis 3 asus ta takılmıyor ekran kartı olarak daha iyi ASUS ama işlemci oalrak samsung ne kadar önde olsada 2.0 işlemci 3.1 e kadar teknoloji ile artıyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurhanTR1

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

Çok yakınlar ama biri ultra book i7 biri normal i 7 bence samsung al.oyun açısından işlemci yönünden çok daha iyi olacaktır.ekran kartları çok benzer zaten

Kardeş youtube ' dan video izledim SAMSUNG ' ta takılıyor crysis 3 asus ta takılmıyor ekran kartı olarak daha iyi ASUS ama işlemci oalrak samsung ne kadar önde olsada 2.0 işlemci 3.1 e kadar teknoloji ile artıyormus

Kardeşim şimdi otur dinle beni.Samsung da da aynı teknoloji var oda 3.4 ghz ye kadar çıkabiliyor.http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html bana inanmıyorsan burdan 2 işlemci modelini karşılaştır arada büyük farkı gör.Ekran kartı olarak asus biraz önde gibi onuda burdanhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html karşılaştırabilirsin.
    ve ben karşılaçtır işlemcide eziyor samsung.ekran kartında da asustan daha iyi samsung 75. iken asus 79. yani o senin dediğin takılmalar harddiskin doluğu ile alaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 8 Haziran 2013; 6:57:12 >

• Kesinlikle Samsung.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.