Bildirim
Beyler 3DS almayı düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sadece oyun oynarım grafikleri önemsemem diyorsan hemen almalısın. 3ds oyunla beraber 250-350 arası bulabilirsin eğer aldım mı en iyisini alırım diyorsan 3ds xl 550-650 arası bulabilirsin. -
Sıfır normalini almak istiyorum bide pokemon ve 1 oyun daha almak istiyorum 250 tl civarı param var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aleti alırsın ama oyun imkansız. oyunlar 80-140 lira arası. nintendo diğer konsollara göre tuzlu alet. -
Oyunsuz bulursun o fiyata. Bi ara 200 liraydı stoklar tükendi normale döndü :) -
konsol önceliklidir oyunu sonra alırsın -
oyun fiyatları "el konsolu ne de olsa ucuzdur" diye yanıltmasın ama bazen denk gelebiliyor uygun fiyatlı oyunlar. ben 2011 martında almıştım 3ds imi 500 tl ye uzun süre eski ds oyunlarımı takıp oynadım ama şimdi belki de 10'un üzerinde oyun yüklü içindeki 32 gb sd kartta.
oyun oynamayı seven herkesin elinde cebinde 3ds durmalı bence kesinlikle tadılması yanışılması gereken dev bir oyun kütüphanesi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 30 Ağustos 2013; 7:55:36 >
Ellerinde kaldımı bilmiyorum ama ben teknosadan 3 gun once istanbuldan aldım sıfır Mario 3d Land hediyeli geldi. Grafiğe değil eğlenceye bakıyorsan hemen al derim -
quote:
Orijinalden alıntı: bambuschka
Ellerinde kaldımı bilmiyorum ama ben teknosadan 3 gun once istanbuldan aldım sıfır Mario 3d Land hediyeli geldi. Grafiğe değil eğlenceye bakıyorsan hemen al derim
Ne kadara aldın hocam
200 e aldim izmirde ve istanbulda teknosalarda var cok az sayida
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bambuschka
200 e aldim izmirde ve istanbulda teknosalarda var cok az sayida
Tamam yarın bi bakıyım hocam teşekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X