BEYLER ARAŞTIRIN DEMEYİN ARAŞTIRDIM YAPTIM ŞİMDİ BEN 1506 YI İNDİRDİM İÇİNDEKİLERİ KNİGHT KLASÖRÜNE ATTIM OPTİONDAN 1506 YAPTIM.. SONRA MORADON AUTO PATCH İDE İNDİRDİM.. KLASÖRÜN İÇİNDE LAUNCER2 WAR ŞİMDİ NE YAPMAM GEREK
beklemen gerek.
oyunun acılmasını bekle
eeee ama normal masaüstündeki STARTIM ESKİSİ GİBİ LAUNCER2 YENİSİ MASAÜSTÜNDEKİNİ NASI YAPÇAM...
launcher 2 yi çalıştır bi kere ondan sonra eskisini de çlıştırısan yeni hali olur bende öyle oldu
valla herseyi devletten bekleme
YA BEYLER NASI YAPCAM YENİ START I LAUNCER2DE YENİ AMA MASAÜSTÜNDEKİNDE ESKİ...
masaüstündeki launchere sağ tıkla özellikler de hedef yerinde en sonra launchlerle nokta arasına 2 koy oldu bitti hayırlı olsun
knightonlıne.exe yi calıstır sonra launcer 2 kaybolucak
YA BEYLER ANLAMADIM Kİ OF OFFFFFFFFFFFFF.............MASAÜSTÜNDEKİ LAUNCERIN STARTINI NASI DEĞİŞTİRCEM...
knight klasörüne gir luanher2 nin 2 sini sil dier luancherede 2 ekle bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Jim®eii.Tr
YA BEYLER ANLAMADIM Kİ OF OFFFFFFFFFFFFF.............MASAÜSTÜNDEKİ LAUNCERIN STARTINI NASI DEĞİŞTİRCEM...
lan anlatıyoz ya çok basit iş launcherin üstüne gelcen özellikler hedefteki yerde program files/knight online/launcher.exe gibi bişey olcaklauncher yazısının sağına sadece 2 koy bu kadar neyini beceremion anlamadım sanki windowsu yeniden kur dioz
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
masaüstündeki launchere sağ tıkla özellikler de hedef yerinde en sonra launchlerle nokta arasına 2 koy oldu bitti hayırlı olsun
sağol bende bilmiyordum bu arada ben sadece Moradon_AutoPatch_1505 indirdim bu yeterli mi başka bi şey indircem mi?
oyunun cd'den yükleni yüklenmemesi birşey deiştirirmi? fark edermi ?
heh be oldu hele şükür..
Oyun şuan kapalı doğal olarak failed veriyor. Patchleri doğru yükleseniz bile failed verecektir. Yukarda launcher 2 nin nasıl kullancağıda söylenmiş. Konu açmayıp,oyunun açılmasını bekleyelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme