Şimdi Ara

Beyler acil gelin bu ney ya içler acısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkey : *Hindi , Fiyasko , Başarısız film anlamına geliyormuş. İngilizce'de.

En üzüldüğüm nokta:

• Hindinin içi nasıl doldurulur demiyor mu anlamadım demek istediğini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weeaboosour

Hindinin içi nasıl doldurulur demiyor mu anlamadım demek istediğini

a Turkey yazıyor. Hindi demek ve sonunu izleyin gömüyor öldü denilen büyük bir kağıt koyuyor ve üzerine küçük tuvaletini yapıyor.
  • turkey diye bişey yoktur doğrusu turkiye dir yabancı birisine turkey dersen bişey anlamaz onlar zannedilenin aksine bizi turkey olarak değil turkiye olarak daha çok bilmektedirler. ulkemizde nedense kendini turkey olarak tanıtma çabasında turistik broşurlerde vs turkey geçer.
  • hindistan lılarda böyle konular açıyormudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

turkey diye bişey yoktur doğrusu turkiye dir yabancı birisine turkey dersen bişey anlamaz onlar zannedilenin aksine bizi turkey olarak değil turkiye olarak daha çok bilmektedirler. ulkemizde nedense kendini turkey olarak tanıtma çabasında turistik broşurlerde vs turkey geçer.

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stop It

quote:

Orijinalden alıntı: Weeaboosour

Hindinin içi nasıl doldurulur demiyor mu anlamadım demek istediğini

a Turkey yazıyor. Hindi demek ve sonunu izleyin gömüyor öldü denilen büyük bir kağıt koyuyor ve üzerine küçük tuvaletini yapıyor.

Bu adamın esprisi o. Mesela tavuk nasıl pişirilir diyor tavuğu önce küvetten alıyor sonra yere atıyor vs. Burda da hindiye ölü demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.