Şimdi Ara

beyler acil lütfen cevappppppp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha yeni bi konu açtım subwoferim yandı diye fakat galiba yanmamış başka bir sorun olmuş gibi şimdi anlatıyım

bu gün araçta müzik dinliyodum birden amfi kendini korumaya aldı heryeri kontrol ettim birşey yok sonra acaba kabinin içindeki kablomu şase yaptırdı diye kabinden woferı söktüm tekrar açtım amfiyi çalıştırdım iyi güzel sonra çalışırken woferi bağlayınca yine aynı şeyi yaptı bende yandı heralde dedim eve çıkardım onra farkına vardımki suboferı aşşa yukarı sallayınca tak tuk ses çıkıyor evdeki sisteme bağlayıncada aşırı çızırtılı ve esnemeden az bi ses veriyor sizce ne olmuştu acil yardım edin acilll

• hocam hoparlörü kabinden ayır içinde bağlantı yerlerine bir bak ne olmuş ne bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flars

daha yeni bi konu açtım subwoferim yandı diye fakat galiba yanmamış başka bir sorun olmuş gibi şimdi anlatıyım

bu gün araçta müzik dinliyodum birden amfi kendini korumaya aldı heryeri kontrol ettim birşey yok sonra acaba kabinin içindeki kablomu şase yaptırdı diye kabinden woferı söktüm tekrar açtım amfiyi çalıştırdım iyi güzel sonra çalışırken woferi bağlayınca yine aynı şeyi yaptı bende yandı heralde dedim eve çıkardım onra farkına vardımki suboferı aşşa yukarı sallayınca tak tuk ses çıkıyor evdeki sisteme bağlayıncada aşırı çızırtılı ve esnemeden az bi ses veriyor sizce ne olmuştu acil yardım edin acilll

amfinin diğer çıkışlarına bağla birde öyle dene fakat büyük ihitmalle bass ta sorun var

veya çevrendekilerden rica et bassı bi bağlayın ki benden rica etsen ben bağlamam

• Amfi ve Subun model ve özellikleri neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.