Şimdi Ara

beyler acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi de documents and settingse giremiyorum windows 7 de sıkıntı ne olabilir ne olur yardımcı olun..

• quote:

Orijinalden alıntı: nicikim

şimdi de documents and settingse giremiyorum windows 7 de sıkıntı ne olabilir ne olur yardımcı olun..

windows 7'de bu şekildedir C:\Users\kullanıcı adınız. Windows 7 Türkçe ise kullanıcılar diyede yazabilir.
    Muhtemelen App Data > Roaming, Local vs buralara gireceksiniz gibi geldi. Bunun içinde her hangi bir pencere açıp (belgelerim, müziğim, resimlerim vs..) sol üstten DÜZENLE > KLASÖR VE ARAMA SEÇENEKLERİ > GÖRÜNÜM > GİZLİ DOSYA, KLASÖR VE SÜRÜCÜLERİ GÖSTER yolunu izleyerek sorununuzu halledersiniz.
    Bundan sonrada Bilgisayar >Yerel disk C yada D (hangisine sistemi kurmuşsanız), kullanıcılar, kullanıcı isminiz (mehmet,ahmet vs), App data.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 14 Ekim 2011; 8:28:36 >

• abi app dataya da giremiyorum ki c diskimde sistem artı çoğu şey de kısayol işaretli gözüküyo virüs mü kaptı acaba norton 360 üstesinden gelir mi bunların
  • Dediğin ekranın görüntüsünü koyar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.