Şimdi Ara

Beyler acil yardim bilgisayarim 5 dakika acik kalamiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durumu guzelce izah etmeye calisacagim.Oncelikle bilgisayarim yaklasik 5 yillik.lg r590 modeli.bilgisayari aciyorum. 5 dakika falan gecmeden bilgisayar donuyor cizir diye ses gelirken bazen res atiyor.genelde mavi ekran geliyor.bilgisayarim laptop hd tune de 48 derece gozukuyor. Hd tune taramasini tamamlayamadan bu dediklerim oluyor. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yardim !!!!yardiminizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes5000 -- 27 Temmuz 2014; 8:48:21 >
  • Beyler bi el atalim lutfen

• Tara eror scanı bitir hepsi yeşilse iyi ayrıca ssd e geç pc rahat eder.
  • Hocam sorun nerde harddiskte mi ben biraz oyle dusunuyorum ama

• Mavi ekranın fotoğrafını alabilirseniz daha açıklayıcı olabilir.
  • Hocam memleketteyim en kisa zamanda atmaya calisacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa bilgisayar 5 dakika içinde maximum sıcaklığa ulaştığı için kendini otomatik kapatıyor.
    Speed fan ile bilgisayarının sıcaklığını kontrol et açık kaldığı sürece bakalım ne kadar yükseliyor?
  • enes5000 E kullanıcısına yanıt
    Bence yeni bir bilgisayar al zaten o bilgisayarla oyun oynamıyorsun belli çok ucuza iyi bilgisayarlar var oyun oynamayanlar için artık bilgisayar piyasası çok ucuz , 5 yıllık bilgisayar ömrünü doldurmuş mezara kadar götürmeye gerek yok yani , BF4 gibi bir oyunu yüksek ayarlarda oynatabilen bir bilgisayar 1700 tl toplamadan bahsetmiyorum bile , yani oyun oynamayan biri için laptop bile olsa 700-800 tl ye iyi bilgisayarlar var zaten hep bi indirim var , örnek oyun oynamıyorsan bunlar gayet iyi .

http://www.hepsiburada.com/liste/hp-255-g2-amd-e1-2100-10ghz-2gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-f7y30es/productDetails.aspx?productId=bd600879&categoryId=98

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-g500-intel-celeron-1005m-19ghz-2gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-412931/productDetails.aspx?productId=bd601005&categoryId=98

ayrıca ikiside bilinen iyi markalar , ayrıca fırsatı kaçırma %50 indirim varmış bunlarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 27 Temmuz 2014; 21:50:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.