Bildirim
Beyler alışveriş yaptım . { Screenshotlı }
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
35lik tekel 1967 aldim butun paramla, sek iciyorum, cay bardaginda. . . Offf off... -
Hocam bana da haydan geldi bu para nasil olsa bi sekilde cikacak , boyle bitiriyim dedim . Afiyet olsun sana. -
Çok coolsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Çok coolsun
Arada yapicaksin cilginlik. -
Malibuyu sek iç kokteyl yapma sakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: sariemir06
Malibuyu sek iç kokteyl yapma sakın.
Eski calistigim yerden kalan " Kahlua " yazılı bir kahve likörü var . Latte , amaretto yapımında falan kullanılıyordu yanlisim yoksa onla karistirip 1 cay bardagi denemelik yapicam bakalim guzel olur belki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: schweppes*
quote:
Çok coolsun
Arada yapicaksin cilginlik.
Malibunun tadı nasıl benzediği bir içki var mı? Bir de fiyatı ne kadar acaba -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sariemir06
Malibuyu sek iç kokteyl yapma sakın.
Eski calistigim yerden kalan " Kahlua " yazılı bir kahve likörü var . Latte , amaretto yapımında falan kullanılıyordu yanlisim yoksa onla karistirip 1 cay bardagi denemelik yapicam bakalim guzel olur belki..
Rom içerken sadelikten yana olduğum için dedim hocam ama senin bahsettiğin şey ağzımı sulandırdı şimdi bu saatte açık yer bulsam gidip alacam bir şişe
-
quote:
quote:
quote:
Çok coolsun
Arada yapicaksin cilginlik.
Malibunun tadı nasıl benzediği bir içki var mı? Bir de fiyatı ne kadar acaba
Hocam hindistan cevizli bir tadı var , fiyatı da 50 civarıydı sanırsam 2 gün önce almistim onu.
@sariemir06 Degisik bir tadı var hocam badem ve kahve tadını andiriyo o Kahlua yapacagim birazdan , guzel olursa Sheridan's tarzı siselerle uretime gecebilirim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X