Şimdi Ara

Beyler Annemle Babam Boşanıyo.Ağlıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bu yakalanan babaları hiç anlamıyorum senin babanda iş yok eline gözüne bulaştırmış.

ağır konuşacağım, ama forumdayız

Kes liseli , konu csb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlarsa anam ağlar demişler
  • Ne diyeyim ki şimdi.Baban oda öyle tek seferde çizmen yanlış olur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

Beyler babam annemi aldattı sanırım. Annemle abim yarın dayımlara gidiyolar. Benim de gelmemi istiyolar. Lan nasıl olur da babamı yalnız bırakırım ben nasıl baba o baba. abimle birbirlerine girdiler zaten. Beyler bi cıkıs yolu gösterin annem bida bana anne deme o zaman diyo bana bunun yapılmasına göz yumuyosan diyo. napıcağımı şaşırdım ellerim titreyerek yazıyorum şuan. Başından geçen var mıdır ?

Annnen ve baban arasında tercih yapman zor.Ya yüreğinin sesini dinle yada al bavulu kendi hayatına atıl...
  • Ayrıca keşke konu csb olsaydı. Ama degil beyler. Bu tartışmalar 2-3 yıldır var. Ama hiç böylesi olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

Beyler babam annemi aldattı sanırım. Annemle abim yarın dayımlara gidiyolar. Benim de gelmemi istiyolar. Lan nasıl olur da babamı yalnız bırakırım ben nasıl baba o baba. abimle birbirlerine girdiler zaten. Beyler bi cıkıs yolu gösterin annem bida bana anne deme o zaman diyo bana bunun yapılmasına göz yumuyosan diyo. napıcağımı şaşırdım ellerim titreyerek yazıyorum şuan. Başından geçen var mıdır ?

Babanın yanında dur. Annende senide yanına alıp babanı daha fazla üzmek istiyor onunda derdi başka delimidir nedir.
  • Bu arada dostum yaş kaçtı?
  • Annene git. Babanada tavır yapma. Çünkü olay annenle-baban arasında senlik bir durum yok. Babanında anneninde gönüllerini hoş tut.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F4 -- 16 Ağustos 2012; 22:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetPNC

Bu arada dostum yaş kaçtı?

16 hocam

• Arada kaldığına göre annenin bunu hakettiğini düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Birader o değil de. baban anneni aldatıyo ve sen babanla mı kalmak istiyosun? Annene yazık değil mi. Baban ilerde bi gün evlenir cici anne getirir eve o zaman pişman olursun anneni hiç yalnız bırakma

+205
    sence su an annenın mı babanın mı moral ve yardıma ıhtıyacı var.annenle gıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anne farkldır anneni yannız bırakma
  • Çocukları da alırım annemin evine giderim olayı bu. Babana ceza kesiyo şu anda annen. aslına bakarsan baban da hakediyo bunu ama çocuklarını kullanarak bunu yapmamalı kanımca.
  • Çoluk çocuyksunuz tabi
    Hep anneeee der durursunuz
    Adam olmak istiyormusun
    Olayları daha iyi kavramak istiyormusun
    O zaman babanla kal
    Hem tarafları dengelersin,çünkü abin annenle gitmiş
    Hem de kadınca oyunların kurbanı olmazsın
    Babanla kal,adam ol
  • küçükken başımdan geçti. geldiler biz boşanıyoruz diye falan. "benden mi boşanıyosunuz lan" dedim, yolladım. hiç üzülmüşlüğüm yoktur bugüne kadar
  • hangisi daha çok para verirse onla kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Birader o değil de. baban anneni aldatıyo ve sen babanla mı kalmak istiyosun? Annene yazık değil mi. Baban ilerde bi gün evlenir cici anne getirir eve o zaman pişman olursun anneni hiç yalnız bırakma

aynen, bu zor gününde annenin yanında ol.
  • benmde ayrı annemleyimiyiki de annemleyim ama şimdi baba var baba var :) 2gün sonra barışırlar ama annen sana dargn kalır ama baban bunu yapabilcek durumda değil çünkü haksız haklının yanında dur baban hala baban görüşmücek değilsin benden bu kadar
  • csb bile olsa emsal temsil edebileceğinden dolayı bir yorum atalım : yerin babanın yanıdır değerli kardeşim..zira abin annenin yanını seçmiş üstelik babanla kavga ederek,sen ise bırak kavgayı babana kızmayı onu yanlız bile bırakıp gidemiyorsun bu da babanı terk etmiyeceğin anlamına geliyor..derimki sular durulana kadar babanla kal.. ondan sonra düşünürsünüz...
  • anne candır hocam dokuz ay karnında seni taşıyan baban değildi yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu söyle bide sen anlat babana bu durumun affı olmaz ama kendisini annene affettirne kadar konuşmıcani söyle git annenin yanına onun yanında ol haksızlığa uğrayan o sonuçta sanada Allah sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.