Şimdi Ara

Beyler Annemle Babam Boşanıyo.Ağlıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Baba o baba ne demek ya, biyolojik baban diye anneni aldatmış birine(kesinse) baba olduğu için mi katlanıcaksın. Baba olmak çok kolay inan, öyle süper bir güç falan gerektirmiyor önüne gelen baba olabilir. Kan bağı var diye sevmek zorunda falan değilsin.

Senin dediğin şey baba olmak değil hamile bırakmaktır. Konuştuğun kişi 16 yaşına gelmiş ve bu güne kadar babasının sayısız iyiliğini görmüştür. Babasından taraf olsun diye demiyorum, ne demek istediğimi anlamışsındır inşallah.
  • Aynı şey neredeyse benim de başıma geliyordu. Biraz Allah'a dua ettik de düzeldi çok şükür. Dostum inşaAllah hayırlısı olur ama bence annenle kal.
  • Bence seçim yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hangisi daha çok para verirse onla kal

İşi komikliğe vurmak değil,ciddi biçimde bende böyle düşünüyorum.
    Tabi hepimizin ailesi ve ortamı farklı.
  • Bu işin şakası yok ama annenin yanına git.Benimde annem babam ayrı annemin yanına gittim, iyikide gitmişim.Tatillerde bir süreliğine babamın yanına gidiyorum üvey annem bana zehir ediyor o yüzden artık gitmemeye başladım, bence anneni dinle, annenle git
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

BEYLER BENDEN BAŞKA BAŞLIĞI YANLIŞ OKUYAN YOK MU ????

• hay babanın şarap çanağına
  • Baba diyenler hayatı anlamamış olan kişilerdir çok yakın arkadaşım var babası annesini evlendiğinden beri dövüyormuş orasını burasını kırmış tabi küçük bu ne yapsınki sonra boşanmışlar babasıda hiç öocukla ilgilenmiyor vs milleti gezdiriyor onlara para harcıyor cocuğa hiçbirşey yok boşanınca babasından nefret etmiş mahkemede aneye vermiş tabi baba zengin bu arada ama anneye yardımda etmiyor yani şer babanın biriymiş halada öyle annesiyle arkadaş gibiler kusura bakmayında eğer baba aldatma dövme vs yaparsa direk annesini boşandırtmalı ve babaya düşman olmalı öyle bağı kesme filan yok anneni dövüyor anneni aldatıyor bu ne demek düşünün siz baba dır o baba diyenleri boğazlamak istiyorum hiç sorun yaşamadıkları için böyleler benim gözümde anneye büyük bir kötülük aldatma dövme vs en yakın zamanda boşandırıp anneye destek olmalı eğer büyükse anneyi korumalı gerekirse baba diye değil anneyi dövüyorsa o kişi baba değil bir adammış gibi dövmeli böyle şeyleri bilmiyorsanız biraz öyle bir geçer zamanki izleyin orada anllatığım şeyi metede yapıyor erkek olan böyle olmalı.

• Bence annenin yanına git baban bir hata yapmış annene yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Babam annemi aldatıcak ve ben onunla kalmak isteyeceğim? Boğazına bıçağı dayarım. Malvarlığınında yarısınıda alır Annemin yanına giderim. Abin gayet haklı durumda seninde abin gibi babanla ters olman gerekli. hatta annem baban ne iş yapıyor bilmiyorum ama. Araba-ev gibi şeylerde üstüne almadan gitmemen gerekli.

edit: yaş 17 ve ciddiyim. Benzer bir durum yaşadım fakat aldatma değildi.geçimsizlikti. Ayrılığın eşiğine gelinmişti. Babamın oturduğu ev şirketin yarısı ve 2 tane arabasını 18 yaşından sonra üzerime geçirilmek üzere noter onaylı istedim. sonra iş yattı ve bundan dolayı babamla asla bir küslüğümüz olmadı çünkü babamda der her zaman biz kavga edersek hep annenizi tutacaksınız der.

Boğaza bıçağı dayarsan annenin yanına falan gidemezsin dostum.

• Beyler babam anneme bir fiske dahi vurmadı şimdiye kadar. Babam sadece hata yaptı büyük bi hava gercekten. Ama ne yapabilirim eger abim babamla dursaydi annemle giderdim. Ama babamı yalniz bırakamam. Annemin yaninda abim var. Babamsa tek annemin yanina gitsem babam her aklima geldiğinde ağlarım o derece seviyorum babamı. Tabi kızgınım ona da ama dedigim gibi babam o benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanla kal, aleme akarsınız beraber, karı kıza doyarsın ...

sakın babanı bırakma sonra babayı alırsın zaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Babanla kal, aleme akarsınız beraber, karı kıza doyarsın ...

sakın babanı bırakma sonra babayı alırsın zaaaaaaaa

Ya vallahi de ayıptır billahi de. Ben hayatımın en kötü günlerini yaşarken sizlerden öğüt dinlemek istiyorum teselli istiyorum su yazdığın mesaja bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Baba o baba ne demek ya, biyolojik baban diye anneni aldatmış birine(kesinse) baba olduğu için mi katlanıcaksın. Baba olmak çok kolay inan, öyle süper bir güç falan gerektirmiyor önüne gelen baba olabilir. Kan bağı var diye sevmek zorunda falan değilsin.

Senin dediğin şey baba olmak değil hamile bırakmaktır. Konuştuğun kişi 16 yaşına gelmiş ve bu güne kadar babasının sayısız iyiliğini görmüştür. Babasından taraf olsun diye demiyorum, ne demek istediğimi anlamışsındır inşallah.

Senin dediklerini düşünerek yazdım zaten, ben babasını silsin demiyorum ama tek babası diye onu bırakamam falan demesin yani(bence). Kim bilebilir o adamın kişiliğini, belki 2 güne unutup hayatını yaşamaya falan başlıyacak sonuçta evlenebilir de tekrardan öyle zebil olmaz yani. Burada aldatma söz konusu olduğu için biraz sert yorum yapmış olabilirim ama böyle bir adama ne karısı güvenebilir ne çocuğu.

• Olm tutturmuşun bir babaydıda baba. Ozaman kal babanla dah ane düşünüyon karar vermişin üstüne bide sen haklısın diyecek grup mu arıyon?

Aha bende sana yardımcı oldum işte bubanla kalman için en mantıklı sebebi süledim...

Neyse, sen şuan mantıklı düşünemiyon, en iyisi sen babayı al, pardon babayı seç
  • quote:

quote:

quote:

Senin dediklerini düşünerek yazdım zaten, ben babasını silsin demiyorum ama tek babası diye onu bırakamam falan demesin yani(bence). Kim bilebilir o adamın kişiliğini, belki 2 güne unutup hayatını yaşamaya falan başlıyacak sonuçta evlenebilir de tekrardan öyle zebil olmaz yani. Burada aldatma söz konusu olduğu için biraz sert yorum yapmış olabilirim ama böyle bir adama ne karısı güvenebilir ne çocuğu.

Babamı tanıyorum hocam. Yani babam bana gerçek manada babalık yaptı. Dedigim gibi abim annemle gittiği icin yalniz bırakmaya içim el vermiyo. Yoksa hatasını anlamasını ben de isterim. Ama annemle gidip dayıma mahcup bi şekilde yaşamak da istemiyorum tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

quote:

quote:

quote:

Babamı tanıyorum hocam. Yani babam bana gerçek manada babalık yaptı. Dedigim gibi abim annemle gittiği icin yalniz bırakmaya içim el vermiyo. Yoksa hatasını anlamasını ben de isterim. Ama annemle gidip dayıma mahcup bi şekilde yaşamak da istemiyorum tabi.

O zaman babanla konuş eğer baban sana annenle git beni merak etme falan derse iyi olur annenle gidersin. Çünkü annen zaten aldatılmış durumda ve morali falan çok bozuktur ona destek olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

quote:

quote:

quote:

mahçup bi şekilde yaşamak istemiyormuş annen napsın ozaman.ulan adam hıc sızı ailesını dusunmemıs şeyının keyfıne dusmus sen kalkmış yok yanlız bırakamam yok yanlız kalırsa ağlarım falan.sor babana o kadınla şee ederken sen aklına gelıyomuymussun.yok bu yasına kadar babalık etmıs al ıste sımdı herseyı berbat ettı.bana kalırsa babanla kal sen.ben abın olsam yanımıza 1 km yaklastırtmam senı mahcup olma dıye

• Annenin yanında kal, aldatmak hiç bir şekilde kabul edilemez !
  • Kendimi senin yerine koyup düşündüm de annemin yanında kalırdım herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.