Şimdi Ara

Beyler Annemle Babam Boşanıyo.Ağlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler babam annemi aldattı sanırım. Annemle abim yarın dayımlara gidiyolar. Benim de gelmemi istiyolar. Lan nasıl olur da babamı yalnız bırakırım ben nasıl baba o baba. abimle birbirlerine girdiler zaten. Beyler bi cıkıs yolu gösterin annem bida bana anne deme o zaman diyo bana bunun yapılmasına göz yumuyosan diyo. napıcağımı şaşırdım ellerim titreyerek yazıyorum şuan. Başından geçen var mıdır ?

• usta kısmet ama babanda suçlu yani annene yazık değilmi sence?
  • Birader o değil de. baban anneni aldatıyo ve sen babanla mı kalmak istiyosun? Annene yazık değil mi. Baban ilerde bi gün evlenir cici anne getirir eve o zaman pişman olursun anneni hiç yalnız bırakma
  • evet haklı olabilirsiniz ama benim su hayatta en cok sevdiğim insan o. Bırakamıyorum edemiyorum. ANneme yazık tabi ama ne bileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Birader o değil de. baban anneni aldatıyo ve sen babanla mı kalmak istiyosun? Annene yazık değil mi. Baban ilerde bi gün evlenir cici anne getirir eve o zaman pişman olursun anneni hiç yalnız bırakma

+1
  • Sabah akşam csb yeter daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

Birader o değil de. baban anneni aldatıyo ve sen babanla mı kalmak istiyosun? Annene yazık değil mi. Baban ilerde bi gün evlenir cici anne getirir eve o zaman pişman olursun anneni hiç yalnız bırakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben Evlenmeyecem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşayanın yanındaydım. anneni umursamayan seni hiç umursamaz. annenin yanına git yok pisman olursun

• İnşallah CsbdirAnnenle kal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moseone -- 16 Ağustos 2012; 21:29:50 >
  • en azindan babani seviyorsun
  • baban suçlu, tepki olarak annenle git anlasın yaptığı hatayı. bence bi sürede konuşma
  • Babana bile sorsan "annemle kalırdım" derdi.
    Anne gibisi var mı dostum, ne diyorsun sen. Kadın bir kere o. Savunmasız.
    O kadar fedakarlığına onun madur olduğu bir durumda onu yalnız bırakarak karşılık vereceksen...her neyse ya. Keyfin bilir.

Eşit şartlarda değerlendireyim diyorsan bütün duygularından arınarak objektif düşün; yine mağdur olan annen.

Her neyse.
    Aslında bizim bir şey söylemememiz lazım, senden iyi kimse bilemez ne yapması gerektiğini.

Canın sıkkın olursa buradayız ama.
  • Hocam üzülme. Babanın yaptığı iğrenç bir şey ama ne olursa olsun o baban. Ona baba demeye devam ediceksin annen bu konuda sana kızmamalı onunla konuşmana veya onu ziyaret etmene falan çünkü bu annenle baban arasındaki bir mesele. Ama kesinlikle annenin yanında ol çünkü haklı olan o. Bu dönemde abin ve sen onunla konuşun ve ona destek olun. Ama babanızı asla tamamen terk etmeyin. zor bir şey geçmiş olsun, dh yanında kardeş.

• Babam annemi aldatıcak ve ben onunla kalmak isteyeceğim? Boğazına bıçağı dayarım. Malvarlığınında yarısınıda alır Annemin yanına giderim. Abin gayet haklı durumda seninde abin gibi babanla ters olman gerekli. hatta annem baban ne iş yapıyor bilmiyorum ama. Araba-ev gibi şeylerde üstüne almadan gitmemen gerekli.

edit: yaş 17 ve ciddiyim. Benzer bir durum yaşadım fakat aldatma değildi.geçimsizlikti. Ayrılığın eşiğine gelinmişti. Babamın oturduğu ev şirketin yarısı ve 2 tane arabasını 18 yaşından sonra üzerime geçirilmek üzere noter onaylı istedim. sonra iş yattı ve bundan dolayı babamla asla bir küslüğümüz olmadı çünkü babamda der her zaman biz kavga edersek hep annenizi tutacaksınız der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 16 Ağustos 2012; 21:43:04 >
  • Baban suçlu vs onu geçiyorum.Güzel kardeşim baban yarın evlenir cici annen senin ağzına.Ama anne öyle değildir evlense bile seni ezdirmez.Senin annenin yanında olman gerek.Karısına kazık atan adam oğluna da atar.
  • Bu yakalanan babaları hiç anlamıyorum senin babanda iş yok eline gözüne bulaştırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim okulum herseyim burada daha yeni alışmışken buraya. Annemle ben zaten çok iyi geçinemiyorum. Biliyorum haklı olan o ama olmuyo ışte bırakamiyorum babamı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bu yakalanan babaları hiç anlamıyorum senin babanda iş yok eline gözüne bulaştırmış.

ağır konuşacağım, ama forumdayız
  • anne yalnız bırakılır mı peder her türlü başının çaresine bakar
  •  Beyler Annemle Babam Boşanıyo.Ağlıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.