okuyan bilen var mıdır nasıl bölümdür ne yapar ? sizin fikirleriniz nedir? iü edebiyat fakültesi nasıldır?
ne dersiniz işsiz kalır mıyım
İşsiz kalırsın
qRowNie
kullanıcısına yanıt
peki
İÜ ne izmir üniversitesi mi
LGBT
kullanıcısına yanıt
istanbul üniversitesi
quote:
Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi
istanbul üniversitesi
İzmir Üniversitesi ve İzmit üniversitesi'de var?? Nasıl karıştırmıyosun o zaman?? İskenderun Üniversiteside var İznik Üniversiteside var İçel Üniversiteside var
LGBT
kullanıcısına yanıt
çok üstüme geldin ağlıyorum
quote:
çok üstüme geldin ağlıyorum
Geçen bakmıştım kpss de atanma puanı 80 bile değildi.Afedersin akılsız değilsen işsiz kalmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Geçen bakmıştım kpss de atanma puanı 80 bile değildi.Afedersin akılsız değilsen işsiz kalmazsın
Alıntıları Göster
hocam seviyorsan işsiz kalmazsın. benim bir din hocam vardı arkeoloji okumuştu ve din dersi veriyordu sonraki seneyse sosyal bilgiler dersimize girdi. bnde reklmclk okuyorumç aynı zamnda. sosyoloji için açıktn girecm.aöf okuyacam. sosyolojiyi çok seviyorum ve bu alanda gelişebileceğimi düşünüyorum. sende gelişeceğini düşünüyorsan oku.
quote:
Orijinalden alıntı: celades
Nerede yaziyor acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: MilanKundera
hocam seviyorsan işsiz kalmazsın. benim bir din hocam vardı arkeoloji okumuştu ve din dersi veriyordu sonraki seneyse sosyal bilgiler dersimize girdi. bnde reklmclk okuyorumç aynı zamnda. sosyoloji için açıktn girecm.aöf okuyacam. sosyolojiyi çok seviyorum ve bu alanda gelişebileceğimi düşünüyorum. sende gelişeceğini düşünüyorsan oku.
Ilgim var ama mezun olduktan sonra nereye ilerleyecegimi bilmiyorum hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MilanKundera
Ilgim var ama mezun olduktan sonra nereye ilerleyecegimi bilmiyorum hocam
Alıntıları Göster
Bence işsiz kalmanın en garanti olduğu bölümlerden birisi
Bende bi kere heves etmiştim araştırmıştım şey diyorlardı mezun olursun 10 sene hiç iş gelmez sonra bi iş gelir bütün o on seneyi kapatır diyorlardı
quote:
Orijinalden alıntı: meksika erkeği
Garanti mi ? Devlet almiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Goblin Mind
Bende bi kere heves etmiştim araştırmıştım şey diyorlardı mezun olursun 10 sene hiç iş gelmez sonra bi iş gelir bütün o on seneyi kapatır diyorlardı
Hocam nasil is gelecek definecilik mi yapacağız
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Yılda sadece 4 kısı belkı o sanslı sen olabılırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: TSK Military
Yılda sadece 4 kısı belkı o sanslı sen olabılırsın.
Insallah hocam
quote:
quote:
Alıntıları Göster
tam destek LG BT kardeşim merak etme
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alinti: kalorifer bocegi
quote:
Orijinalden alinti: meksika erkegi
Bence issiz kalmanin en garanti oldugu bölümlerden birisi
Mesajım yanlış anlaşılmasın. Bu bölümü okursan, kesin işsiz kalırsın demek istiyorum.
Düşünüyorum da; arkeoloji bitiren bir adam nerede çalışacak? dağ, bayır mı?
yada belki şanslıysa devlet kütüphanelerinde felan iş bulabilir ki ama bu çok düşük bir ihtimal.
Ben ne devlet ne de özel sektörde bu mesleğin önünün açık olduğunu sanmıyorum hele ki türkiye gibi bir ülkede bu tarz mesleklere hiç değer verilmez.