Şimdi Ara

Beyler bana kütüphane arkadaşı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben sincanda oturuyorum bir haftadır dershane arastırıyorum en kıytırığı 6 bin lira istiyor benim tek beklentim denemelerine girmek yoksa kaflardan ve YouTubeden götürücem konuları. Evde kalıcam ama kütüphane veya etimesguttaki metromall gibi yerlerdeki veya kitap evlerinde batıkentteki atlantisdede arkadaş kitap evi var güzel ve elit yerler ama tek basıma kalkıp gidesim gelmiyor bana hedefi olan arkadaş lazım sincandan etimesguttan veya eryamandan benimle çeşitli yerlere gelen azimli çalışkan sene boyu benimle kalem kardeşliği yapacak birini arıyorum. Ne bileyim akşam 10 da eve dönerken sincanda bıçak çekerlerse birlikte kaçalım kışın birlikte kahvemizi yudumlayalım. Hedefim 20 k bu arada 100 k dan bıraktım. Banada bu civarda hedefi olan biri lazım. Eğer sende böyle bir arkadaş istiyorsan beni bul adamım seni bekliyorum

• Seni arıyorum pikaçu
  • Hocam ben Elvankentteyim ve hedefim İTÜ Ekonomi ben de sizin gibi dershane arıyorum arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :(
  • Bende İstanbul'dan böyle bir arkadaş arıyorum. Sayısalcı veya eşit ağırlıkçı olursa güzel olur.
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Hocam dershane masraftan başka birşey değil gerçekten yarın etimesgutta mod medyan varmış bayağı pahalı ama iyi diyorlar oraya bakıcam bir umut
  • Profildeki kişi sizseniz ben İstanbula gelirim sizin ile çalışmak için 😂😂😂😂😂
  • Beyler bu arada sayısal arıyorum birbirimizin halinden anlayacak soru sorabilmek için
  • pomar P kullanıcısına yanıt
    Öyle biri varsa bende gelirdim.
  • Up
  • Up
  • Ezio_auditore_da firenze kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misin anlamadım?
  • Ezio_auditore_da firenze kullanıcısına yanıt
    Üslubuna bakılırsa anlaşacak gibi değiliz dükkanın önünü meşgul etmeyiniz
  • antalya için de ben arıyorum . antalya dan biri aranıyor ..
  • Up
  • Up
  • Milli kütüphaneyi dene hocam. Orada sınava çalışanlar vardır arkadaş olursun. Tabi oraya gitmeyi gözün yiyorsa...

Not: Eryamanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 5 Eylül 2018; 23:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Milli kütüphaneyi dene hocam. Orada sınava çalışanlar vardır arkadaş olursun. Tabi oraya gitmeyi gözün yiyorsa...

Not: Eryamanlı
    Neden hocam gozun yiyorsa dediniz
  • Sincan-Bahçeli arası 50 dakika hocam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.