Şimdi Ara

BEYLER BENİM +8 RAPTORUM WR DA ONU NASIL +9 YAPABİLİRİM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN CHPY DA OYNUYORUM WE 67 LVL Lİ BERSERKER HEROM WAR WE İTEMLERİM +8 RAPTORUMDA +8 AMA +9 YAPMAK İSTİYORUM NASIL BİR YOLL İZLEYİM AKIL WERİN LÜTFEN

• bence hiç deneme
  • önce 3-4 parça chitin yak +8 olsun ama dikkat et. sonra o raptoru bus+ trina koy. yanarsa yansın. :D
    az önce adamın biri +9 shard yapmış videosunu izledim
  • bencede hiç deneme sukret sonra kafanı duvarlara vurusun:)
  • 5 tane +8 raptor al ve üstüne 5 trina %15 yapma şansın olur bnm düşüncem
    bsabilirsen busta koy trinaların yanına upgrade içinden pek anlamam ama bööle yapmam lasım
  • Bencede Denemeni Tavsiye Etmem O shard video sunu bende izledim ama +8 raptorundan da olma derim ben karar sana kalmış
  • Bir videoda adam sırasıyla
    Rogue chitin +8 set
    Dark vane +8 yakıyodu sonra shard +9 oluyodu ama +9 shard yerine yaktıklarını satsa 10 milyar olur zaten adamın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana çocuksun gibi geldi açıkcası fazla inanmadım (67 lvl olan bi adam +9 raptor nası yaparım die sormaz die düşünüorm) dielim doğru bence bulupta bunamışsın
  • bncede denemeonu bulamayanlarda warboswer +8'de ii
  • Bende katılıyorum.Başksı +8 arar sen +9u.Azı karar çou zarar elindekiyle yetinemezsen çoğunu hiç bulamazsın:D Sen git şimdi partie gir hadi koçum.:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: tilci

Bende katılıyorum.Başksı +8 arar sen +9u.Azı karar çou zarar elindekiyle yetinemezsen çoğunu hiç bulamazsın:D Sen git şimdi partie gir hadi koçum.:D
  • 10 tane +8 raptor bul sonra 10 tane chıtın +6 bul
    chıtınları yak ondan sonra basla raptorları basmaya ardarda buss+trına ıle bas kesın 1 ısı +9 olur
  • Olum bulmussun unuyon(ole yazılıyordu galiba) Ne uğraşacan Boşver sen TAkıl +8 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaGno_Freedeick^^ -- 4 Şubat 2006 15:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_warrior

5 tane +8 raptor al ve üstüne 5 trina %15 yapma şansın olur bnm düşüncem
    bsabilirsen busta koy trinaların yanına upgrade içinden pek anlamam ama bööle yapmam lasım

bus koymak zorunda zaten
  • azıyla yetinemyen çoğunu bulamaz !!

sen şimdi o +8 raptorunla git cz de dm kes 50 60 tane raptor çıkart , sonra bunlarla 20 30 tane +7 yap, sonra git tekrar cz de 50 60 tane raptor çıkart tekrar 20 30 tane +7 raptor yap ve elindeki 40 60 tane +7 raptor ile +8 yapmaya çalışçıkacak olan 2 3 tane +8 raptordan sonra, bu şekilde 20 30 tane daha +8 raptor yap sonraaa +9 dene , hadi kolay gelsin
  • Videoyu izleyip izleyip gaza geliyorlar,sonrada burda topic açıyorlar.Bi zamanlar Murat Kekilli vardı."Bu akşam ölürüm"şarkısını izleye/dinleyen gaza gelirdi,ya balkona çıkar atlardı ya da kolonya içerdi..Bu olayda aynı ona benzedi.
  • +9 u nası yapabilirim diosun ama sen +8 i nası yaptın o zaman?
  • Neyine yetmiyor +8 illa yakacam diyorsan bana ver ziyan olmasın
  • OOOOf adama bak +8 raptor bulmuş +9 a bascam dio kac yaşındasın sen bakim illede yapcam diosan dupele dupele 27 tane yap bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sw@NkY

OOOOf adama bak +8 raptor bulmuş +9 a bascam dio kac yaşındasın sen bakim illede yapcam diosan dupele dupele 27 tane yap bas

Poh pohlama adamı.Birazdan gider basar.Sonra gelir burda topic açar.Allah korusun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 4 Şubat 2006 17:44:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.