Şimdi Ara

BEYLER BENİM +8 RAPTORUM WR DA ONU NASIL +9 YAPABİLİRİM ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OziDozİ

msj yazmış olmak için yazma onu yerine link ver daha mantıklı
    BEN MESAJ SAYISINI ÇOĞALTMAK İÇİN MESAJ YAZMIYORUM GERÇEKLERİ KONUŞUYORUM, EĞER MESAJ SAYISINI ÇOĞALTMAK AMACINDA OLSAYDIM ok919_X ADINDA BURDA ACCOUNT UM VARDI VE ŞİFREYİ KAYBOLDU 500 MSJ SAYISI VARDI MSJ SAYISINI ÇOK YAPMAK İSTESEYDİM O ACCOUNT U GERİ ALIRDIM AMA BUNA GEREK DUYMADIM VE KISA SÜRE SÜRMESİ İÇİN BUNU AÇMAKTA ÇARE BULDUM EĞER LİK İ BİLSEYDİM KOYARDIM Bİ KUŞKUN OLMASIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 4 Şubat 2006 22:02:33 >
  • bence ne yap biliomusun 2 3 tane chitin fln yak ondan sonra (tırınanın ustune blest fln koy belkı işe yarar) ne dersin?
  • 2-3 tane çitinle olsa ohoo oyunda civcivde bile +9 raptor olurdu
  • olm nabacan almisin eline raptoru +8 +1ini hayatimda görmedigim fiyata satiyolar
    bi warrior olmak hayalimdi o bile yok RAPTORA DEIL ONU TAKABILEN WARRIORUNA SÜKRET

• 4 -5 tane çitin yak ardından trinayla beraber bas akşam uplarsan şansın daha fazla olur kalabalık olmazsa şansın daha yüksek olur

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

azıyla yetinemyen çoğunu bulamaz !!

sen şimdi o +8 raptorunla git cz de dm kes 50 60 tane raptor çıkart , sonra bunlarla 20 30 tane +7 yap, sonra git tekrar cz de 50 60 tane raptor çıkart tekrar 20 30 tane +7 raptor yap ve elindeki 40 60 tane +7 raptor ile +8 yapmaya çalışçıkacak olan 2 3 tane +8 raptordan sonra, bu şekilde 20 30 tane daha +8 raptor yap sonraaa +9 dene , hadi kolay gelsin

taktik budur abi nas1l düsündün be
    10 günde 10 tane ç1karsa yine iyi anca pot paras1n1 kars1lar

• ben sana olayı anlatayım hemen bu rpt ıcın baska seylerde deneme +8 5 tane warrıor chıtını alıyorsun pes pese acımadan hıc beklemeden basıyorsun.sonra rpt +8 ı alıp trınayı ortaya bus'uda en alt ortaya koyup basıyorsun ve sana rpt+9 ama bendenr sana söylıyım 2 tane rpt +8 bulunsun ynında +9u bastıgın ılk rpt yanarsa dıyerı %100 olur ama dıkkat et araya bırı baska bısı kaptırmasın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: failed

bana çocuksun gibi geldi açıkcası fazla inanmadım (67 lvl olan bi adam +9 raptor nası yaparım die sormaz die düşünüorm) dielim doğru bence bulupta bunamışsın

aynen
  • +8 bulmuşsun +9 yapmak zor +8 i sat üstüne para ekle +9 al
  • lvl 67 olan böle bi soru sormas
  • +8 raptor ve shell takımı olan dupe biliyodur demi?dupele 27 tane yap(eğer gerçekten ''+8'' raptorun var ise) bas olur muhtemelen ve o shard +9 vid.i hakkında adamın dupecü olduğu açık değil mi?
  • ilk başta ne olursa olsun ama +8 olsun 4 tane +8yak sonra bas tereddüt edersen eher 5tane patlat :)
    quote:

Orjinalden alıntı: playboys_

BEYLER BEN CHPY DA OYNUYORUM WE 67 LVL Lİ BERSERKER HEROM WAR WE İTEMLERİM +8 RAPTORUMDA +8 AMA +9 YAPMAK İSTİYORUM NASIL BİR YOLL İZLEYİM AKIL WERİN LÜTFEN
  • sen ben ce +9 yapma! +10 yap
  • AGA +8 RAPTORU +9 MU YAPACAN ÖNCE Bİ +8 RAPTOR ALCAN YANINA TOPLAM 2 TANE OLDU DEMİ SONRA 3 TANE +8 WARİOR FP YAKACAN SONRA Bİ +8 RAPTORU YAKACAN SONRA DİYERİNİ YILDIZLA BASCAN +9 OLCAK

• bişey sorcam +8 raptor neyine yetmio ???
  • +8 raptorun atakcı azmı? takıl +8 ile
  • %25 şansın var trinayla ama ondan önce en az 4-5 tane item yakman lazım şansını arttır yoksa yanar ama +8 neyine yetmiyo
  • Azla yetinmeyen çoğu bulamaz
  • ya kardeş madem o kadar zengınsın bana yardım et barı bana gore assasıns sılah varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: playboys_

BEYLER BEN CHPY DA OYNUYORUM WE 67 LVL Lİ BERSERKER HEROM WAR WE İTEMLERİM +8 RAPTORUMDA +8 AMA +9 YAPMAK İSTİYORUM NASIL BİR YOLL İZLEYİM AKIL WERİN LÜTFEN

Bi video vardı. Shardı +8 den +9 nasıl yapıldığını gösteriyordu. Ne yakman gerektiğine oradan bakabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.