OOOOf adama bak +8 raptor bulmuş +9 a bascam dio kac yaşındasın sen bakim illede yapcam diosan dupele dupele 27 tane yap bas
Poh pohlama adamı.Birazdan gider basar.Sonra gelir burda topic açar.Allah korusun..
hakkaten ha topicin adı "+8 Raptoru +9 a basarken neden yandı"
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
10 tane +8 raptor bul sonra 10 tane chıtın +6 bul chıtınları yak ondan sonra basla raptorları basmaya ardarda buss+trına ıle bas kesın 1 ısı +9 olur
onla uraşana kadar adam +9 raptor bulur
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Videoyu izleyip izleyip gaza geliyorlar,sonrada burda topic açıyorlar.Bi zamanlar Murat Kekilli vardı."Bu akşam ölürüm"şarkısını izleye/dinleyen gaza gelirdi,ya balkona çıkar atlardı ya da kolonya içerdi..Bu olayda aynı ona benzedi.
ehehehe koptum yaw süpersin
He ne demessin.Gökten yağıyordu demi..
quote:
Orjinalden alıntı: de1eter_
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
10 tane +8 raptor bul sonra 10 tane chıtın +6 bul chıtınları yak ondan sonra basla raptorları basmaya ardarda buss+trına ıle bas kesın 1 ısı +9 olur
BEYLER BEN CHPY DA OYNUYORUM WE 67 LVL Lİ BERSERKER HEROM WAR WE İTEMLERİM +8 RAPTORUMDA +8 AMA +9 YAPMAK İSTİYORUM NASIL BİR YOLL İZLEYİM AKIL WERİN LÜTFEN
Tek Demek istediğim +8 yetmiyorsa direk basmanı sonra +8 raptorun yerini tutucak birşeyin olmadığını anlamanı istiyorum...
Zaten +8 raptorunun oldugundan emin değilim yaf ne basması delirtmeyin adamı
biri sahardın videosunun linkini versin (rapidshare hariç lütüfen)
quote:
Orjinalden alıntı: OziDozİ
biri sahardın videosunun linkini versin (rapidshare hariç lütüfen)
Kasap et derdinde koyun can
msj yazmış olmak için yazma onu yerine link ver daha mantıklı
görmemişin +8 raptoru olmuş gerisibi siz ekleyin ister sayın sövün... bakk bak +8 raptoru varmışda nasıl +9 yapcakmış..