MERSİN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Psikoloji 25.600 TOROS ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi/Psikoloji (Tam Burslu) 29.900 ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Psikoloji (İngilizce) (Tam Burslu) 31.400 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Edebiyat Fakültesi/Psikoloji ---- AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Edebiyat Fakültesi/Psikoloji ----- HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ (GAZİANTEP)/İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi/Psikoloji (Tam Burslu) 31.400
Sizce hangisi gelir?? Puanlar geriler mi Psikoloji'de? Lütfen cevap..
Beyler bir yorum yazmak çok vaktinizi almaz, lütfen yardımcı olun..
Çağ üniversitesi gelır gibi duruyor ama bence kendı bininin üstündekı yerlerde yaz asagı bosta kalma
deathangel41D
kullanıcısına yanıt
Hocam yazdım zaten altına PDR felan da ama bunlar çok istediğim üniversiteler inşallah gelir. Teşekkür ederim yorumun için, çok sağ ol..
quote:
Orijinalden alıntı: ThiagoSilva
Hocam yazdım zaten altına PDR felan da ama bunlar çok istediğim üniversiteler inşallah gelir. Teşekkür ederim yorumun için, çok sağ ol..
Güncel hadi lütfen yardımcı olun
Guncel..
Arkadaslar lutfrn yardim hadiii
quote:
Arkadaslar lutfrn yardim hadiii
çağ gelir bence %90
Galatasaray101o10
kullanıcısına yanıt
Hocam agzindan bal damliyor yaa insallah :)) Yukselmez degil mi sence puanlar? Cag onceki sene de 26.700'den kapatmis .
quote:
Hocam agzindan bal damliyor yaa insallah :)) Yukselmez degil mi sence puanlar? Cag onceki sene de 26.700'den kapatmis .
puanı bilmem ama 32k ile kapar bence
quote:
Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10
puanı bilmem ama 32k ile kapar bence
Alıntıları Göster
kardeş benim durumda senin gibi ins istediğimiz yere gireriz tahmin yapamıyorum ama internet,tv den bu puanlarla ilgili gördüğüm herşey sıralamaların istediğimiz yönde oynayacağını gösteriyor
qralqobraQ
kullanıcısına yanıt
İnşallah kardeşim, sen ne istiyorsun senin sıralaman kaç?
quote:
İnşallah kardeşim, sen ne istiyorsun senin sıralaman kaç?
Güncel
quote:
Güncel
Alıntıları Göster
Konu güncel yardım..
Çağ hayırlı olsun hocam
selamgunaydınS
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim hocam, inşallah :)
quote:
Çok teşekkür ederim hocam, inşallah :)
Güncel
quote:
Güncel
Alıntıları Göster
Güncel.
quote:
Güncel.
Alıntıları Göster
Konu güncel hadi lütfen yardım beyler bir dakikanızı almaz.