Şimdi Ara

BEYLER BETAYA FİRE DRAKEYE YENİ ÜYELİKLER BAŞLADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben premium üyelikle bu gün bir yer ayırttım kendime tabii ki arkadaşların açıklamaları sayesinde . Anlamayan arkadaşlar için resimli bir açıklama yapayım benimde bir katkım olsun.

İlk olarak oyuna gitin ve hemen canınızı gösteren çizelgenin yanındaki QPH harflerini göreceksiniz ve siz o harflerden P harfine tıklayın. Gelen uyarıya OK diyin.

İlk Resimde İşaret İçine Aldığım Yeri Tıklayın;

BEYLER BETAYA FİRE DRAKEYE YENİ ÜYELİKLER BAŞLADI

Bu Resimde İse Irkınızı Seçtikten Sonra, Kullanacağınız Charı Warrior mu? Mage mi? Rouge mu? Priest mi? onu seçiyorsunuz ve SUBMIT diyorsunuz. İşte bu kadar basit. Kolay gelsin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

Ben premium üyelikle bu gün bir yer ayırttım kendime tabii ki arkadaşların açıklamaları sayesinde . Anlamayan arkadaşlar için resimli bir açıklama yapayım benimde bir katkım olsun.

İlk olarak oyuna gitin ve hemen canınızı gösteren çizelgenin yanındaki QPH harflerini göreceksiniz ve siz o harflerden P harfine tıklayın. Gelen uyarıya OK diyin.

İlk Resimde İşaret İçine Aldığım Yeri Tıklayın;

Bu Resimde İse Irkınızı Seçtikten Sonra, Kullanacağınız Charı Warrior mu? Mage mi? Rouge mu? Priest mi? onu seçiyorsunuz ve SUBMIT diyorsunuz. İşte bu kadar basit. Kolay gelsin ...

ELİNE KOLUNA SAĞLIK AYNISI BENDE YAPTIM VE YAYINLAYCAKTIM BAKTIMKİ SEN YAPMISIN ELİNE KOLUNA SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BUYRUN ARKADASLAR ACIKLAMASI BU İŞTE

• Eywallah kardeş amacımız yardımlaşmak değil mi . Bizide istenmeyenlerden ayıran nokta bu işte yardım etme ve destek verme isteğimiz. Eee artık prede varken ezik olarak başlarsam item pls diye gelirim ...
  • totem kardeşim canın saolsun hele bir girelim oyuna forumdan konusuruz veya msnde olur ne dersin kardeşim ellerine sağlık
  • Msn: Ov3rtech@hotmail.com

Zaten biz iki arkadaş geleceğiz :). Clan bile kurarız icabında yeter ki adam gibi adam olsun . Baktık cikcik başlıcan onada eywallah worm party yaparız ...
  • yaw şimdi normal k.e deki charlar fire drake'ye geçicekmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thevillain

yaw şimdi normal k.e deki charlar fire drake'ye geçicekmi ?

Kardeş sanmıyorum ama k2 büyük ihtimalle bunu kaldırıp direk ice age i getirecek. Yani kasanlar boşuna kasıyor adamlar koskoca yazmış TEST SERVER diye sonra ağlama haklarıda yok charları silinince! ...
  • Banada ark lazım oyunda kasacak lvl lvl im 30 ama daha kasacam nick: BlaDeV
  • peki önceki kişilerde itemler kalıcakmı ?
  • evet alabiliniyor kardeş mesela kekligin birisi +8 raptoru 85m koymus
  • beyler bnde öle yaptım seçtim fln sheller fln herneyse oynu yükledim girdim ama ne item ne bişi!!!!
  • aga ya submit e basıyom hata raporu verio
  • yaw ben şimdi ko daki charımla mı gircem
  • Ko daki accountunu kullanarak gireceksin charını değil ...
  • benim anlamadığım millet haldır haldur yazılar yazıyor shard 8 arıyorum, iron 8 vs...moradonda birsürü arkadaş pazarlar açmış mal satmaya çalışıyor :) kimileri gitmiş exp kasıyor vs... ne komik 3-5 gün sonra eser kalmayacak o satılan ,alınan itemlerden o chardan .. niye bu kadar kasıyolar anlamıyorum :) git gez para harca ,eylen yeni yerler gör ne uğraşırsın pazarla exp la be tonguç .......
  • beyler saat 12 ama hala açılmadı bence gece olmasın o
  • POWER UP STONEDEN DAHA KALKMADI BİRAZDAHA BEKLEYECEZ ARKADAŞLAR K.E SİTEDEDE BİR YAYINLAMA YOK BEKLE DUR BABAM BEKLE DUR A.Q
  • arkadaşlar dediklerinizi uyguluyorum son olarak submit seçeneğine tıklıyorum ancak bana bir hata veriyor ve bu hatada da "open beta registration is failed you have already registered " sözleri yer alıyor bana bri yardım edebilir mi?
  • KARDEŞİM SEN ÜYE OLMUSUN DEMEK Kİ BEKLEYECEKSİN DEMEKTİR BUDA TAMAM SENİN ÜYELİK OLMUS
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.