Şimdi Ara

BEYLER BETAYA FİRE DRAKEYE YENİ ÜYELİKLER BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Power Up Store da verileceği ve hatta paketleri bile var . Ben üye oldum valla bakalım denicem verirlerse yan cebe koyarız vermezlerse de nasıl olsa bir gün başlayacağız şimdiden başlamış oluruz ...
  • bence tmmmen zaman kaybı bi faydası olmuyo ki

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
  • dostlarım bi önerim var
    acc alın gelin kasalım benim pre charım var ama yan char açdım çünkü cz nin hiç zevki yok kimse birbirini kesemiyo bende andream(30-59) czsi için bp açdım takılmak isteyen yazsın nick cidik şu an lvl 31 im ama kasıyorum

ayrıca dh den olanlara bi kıyak charlarının item gidelerini belli bi miktara kadar karşılayabilirim bu arada pre charın şifresini istemeyin uskodaki charım şifresi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 13 Temmuz 2006; 15:58:34 >
  • kardeşlerim bu oyunda ilk olarak ben love_me38
  • kardeşlerim bu oyunda ilk olarak ben love_me38 bu arkdasımın bu arkadasım orda oyuyuor ve bu arkadasım pru ile başladı ve itemler full dediğine göre biz yarım saat 12:00da girebilir galiba ve pru üyelerde 60+ diğerlerini tam oralk bilmiyorum benden bu kadar bye
  • ya bisi sorcam ben mage i sectimde benim pre felan hiç bisi yok ama bir sürü item yazıodu ve submit yazıodu bastım itemler gelirmi yoksa bosa hayal kurmayayımmı :D ?
  • oyuna girirsin ama dediğim gibi lvl 1 veya 50 itemsiz başlarsın onu söyleyim bende power up sotneden onaylattırdın mı oyunu
  • BEYLER LÜTFEN DİNLEYİN!!!

FİRE DRAKE BETA TEST

ADINDAN ANLAŞILDIĞI GİBİ BETADIR OYUN BU HAFTA SONUNA KADAR AKTİF SONRA İCE AGEYE GEÇECEĞİZ BETANIN AMACI YENİ MOSTER NPC VE FİRE DRAKEYİ TANIMAK ANLATABİLDİMMİ SADECE TEST OYUNDA LVL KASMANIN PARA KASMANIN HİÇ BİR ANLAMI YOK BU CHARLAR TEST İÇİN GİDECEK ZATEN YALANDAN ZAMAN HARCAMATIN ORJİNAL CHARINIZI KASMAYA DEVAM EDİN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

BEYLER LÜTFEN DİNLEYİN!!!

FİRE DRAKE BETA TEST

ADINDAN ANLAŞILDIĞI GİBİ BETADIR OYUN BU HAFTA SONUNA KADAR AKTİF SONRA İCE AGEYE GEÇECEĞİZ BETANIN AMACI YENİ MOSTER NPC VE FİRE DRAKEYİ TANIMAK ANLATABİLDİMMİ SADECE TEST OYUNDA LVL KASMANIN PARA KASMANIN HİÇ BİR ANLAMI YOK BU CHARLAR TEST İÇİN GİDECEK ZATEN YALANDAN ZAMAN HARCAMATIN ORJİNAL CHARINIZI KASMAYA DEVAM EDİN!

Fun server , Mesela günde 3 saat charını kasarsın , sonra o servera gir stres at..

Bi daha bu kadar itemli bir charla oynamak ne zaman dek gelirki ?
  • KARDEŞ OYNAMAK İSTEYEN BAKSIN BENSİZE YARIM EDİYORUM
  • yaw power up store nerde hangi oyuna girerken anlamadım yaw
  • kardeşim ya knightempire girin tamam mı hangi serverda oynuyorsanız charınıza girin ve yukarida "P" işareti power up stonedir.. tamamm mı orda beta register diye bir yer oraya tıkla ve üyeligini al benden bu kadar ben carsşıya gidiyorum gece devam ederiz bir takıntınız olursa
  • saol kardeş
  • yaw power up store ye girdim sonra nereye gircemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: love_me38

kardeşim ya knightempire girin tamam mı hangi serverda oynuyorsanız charınıza girin ve yukarida "P" işareti power up stonedir.. tamamm mı orda beta register diye bir yer oraya tıkla ve üyeligini al benden bu kadar ben carsşıya gidiyorum gece devam ederiz bir takıntınız olursa

burda ne güzel açıklamış okusana kardeşim
  • register a basıyom ırk seçiyom karakter seçiyom submit e basıyom hata verio
    ,
  • ne yapçam illa premium mu lazım yaw anlamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • kai teşk ederim geldim kardeşim ama bu kadar olmazya beyler orda acıklama yaptım zaten daha ne yapalbırım size
  • nerden indircez nasıl gircez bu servera ben üye oldum power up dan şimdi yapmam gerekn ne ?
  • saoL kardes soledigin icin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.