Şimdi Ara

Beyler bi el atin çok kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk önce butcem 2000tl. oyun oynamak için laptop almaya karar verdim sordum sorusturdum bi kaç bilgili arkadaşım madem bütçe 2000 alacağın oyun bilgisayarı orta seviyede olur ama 2000 liraya en kral oyun için masaüstü PC toplarsin dedi sizce hangisini yapayım masaüstü mu toplayayim eğer öyleyse nasıl toplayayim bu isleri tam bilmem hangi özellikler daha iyidir nasıl daha uyumlu olur bi yardim edin bilgili olanlar bu aralar kafayı lole (league of legends) e taktik bu oyunu en yuksek ayarlarda kasmadan FPS güzel bi şekilde oynayayim yeter cevaplarını için şimdiden teşekkürler

Bütçe 2000 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ehp.peker

Beyler ilk önce butcem 2000tl. oyun oynamak için laptop almaya karar verdim sordum sorusturdum bi kaç bilgili arkadaşım madem bütçe 2000 alacağın oyun bilgisayarı orta seviyede olur ama 2000 liraya en kral oyun için masaüstü PC toplarsin dedi sizce hangisini yapayım masaüstü mu toplayayim eğer öyleyse nasıl toplayayim bu isleri tam bilmem hangi özellikler daha iyidir nasıl daha uyumlu olur bi yardim edin bilgili olanlar bu aralar kafayı lole (league of legends) e taktik bu oyunu en yuksek ayarlarda kasmadan FPS güzel bi şekilde oynayayim yeter cevaplarını için şimdiden teşekkürler

Bütçe 2000 tl

ekran kartı ve işlemcisi yeni nesil oyunlardada sorun yaşamazsınız kesinlike

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413184-notebook-pmu335650

• Beyler ben bu bilgisayarı alicamhttp://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s21w65c-notebook-pmu317230

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler ilk önce butcem 2000tl. oyun oynamak için laptop almaya karar verdim sordum sorusturdum bi kaç bilgili arkadaşım madem bütçe 2000 alacağın oyun bilgisayarı orta seviyede olur ama 2000 liraya en kral oyun için masaüstü PC toplarsin dedi sizce hangisini yapayım masaüstü mu toplayayim eğer öyleyse nasıl toplayayim bu isleri tam bilmem hangi özellikler daha iyidir nasıl daha uyumlu olur bi yardim edin bilgili olanlar bu aralar kafayı lole (league of legends) e taktik bu oyunu en yuksek ayarlarda kasmadan FPS güzel bi şekilde oynayayim yeter cevaplarını için şimdiden teşekkürler

Bütçe 2000 tl

Taşınabilirlik cok da onemli degil diyosan kesinlikle toplama pc al. Bu fiyata alacagin notebook orta seviyeli olur. Ama ust seviye pc toplayabilirsin bu fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bütçe 2000 tl

Asus XO007D modelini tavsiye ederim

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo007d-notebook

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.