Şimdi Ara

Beyler bir anda ip 10k oldu ne oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer karthusun ultisi global iken 2000 range yapılsa, karthusun q skillinin ap rate değiştirilip dmg rate olsa . sen ne yapardın panpa ?
    ezrealde yaşanan durum da böyle bir şey. ezreal'i olmayan anlamaz :(. [ ad odaklı bi champ iken ap yaptılar :/ )
  • Benim attıgım maillerde gitmiyor hangi adrese attınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

eğer karthusun ultisi global iken 2000 range yapılsa, karthusun q skillinin ap rate değiştirilip dmg rate olsa . sen ne yapardın panpa ?
    ezrealde yaşanan durum da böyle bir şey. ezreal'i olmayan anlamaz :(. [ ad odaklı bi champ iken ap yaptılar :/ )

uzun zamandır oynamıyorum ezreal ultisi 2000 range mi yapıldı?Yani sınırsız değilse çok kötü olmuş yeni duydum
  • Ben göndereli 1-2 ay oldu, Shaco'yu geri vermek istedim ama bir şey yok hala.Hangi adrese gönderdiniz?
  • @kuqz support.leagueoflegends.com
    28.5 gün sonra falan cevaplanmıştı benimki

@gsliyim yapılmadı , sadece örnek olarak verdim de istersen ezreal'e yapılan nerf, buffları yaziyim :
    mystic shoot (1. skill ) dmg rate ve dmg azaltıldı.
    diğer ap skillerinin ap ratiolar arttı.

böyle bir şeyler oldu işte , ap ezreal'e özendirmeye çalışıyolar :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Ezreal ezik falan değil.Oynamayı bilmiyosunuz sadece.

aynen
  • quote:

eğer karthusun ultisi global iken 2000 range yapılsa, karthusun q skillinin ap rate değiştirilip dmg rate olsa . sen ne yapardın panpa ?

ezreali champion spotligt çıktığı günde aldım ben amerika serverında öyle bir olayı yok sen uyduruyorsun q skili herzaman attack damage içeriyordu zaten ultisi ise hala global daha dün oynadım bugün mü değiştiler yani ezrealin yediği nerfleri yazayım

q skili önce buff aldı attack damage rate 1.2 ye çıktı sonra onu 1 e düşürdüler tekrar
    w skili dostları skillde yazan damage kadar heal yapıyordu %32 haste dosta, %32 attack speed slow düşmana artı düşmana damage bunu %40 haste/slow yaptılar heal olayını kaldırdılar (sonuna kadar gerekli bi nerfti teamfightlarda ezrealin bu skili soraka ultisi gibi oluyordu artı slow haste olayları da işin cabası)
    e skili ile sadece ratelerle oynadılar onun dışında cd biraz düşürüldü sonra yükseltildi

ultiye gelince ilk çıktığında 1 ap rate vardı sonra 7 ye düşürüldü simdi ise 0.9 olması lazım..ve hala global

ezreal diğer bütün herolar kadar kullanışlı özellikle teamfightlarda slow ve haste yaparak...

• oha 1 ayda mı geldi ip niz geri ben support a ireliayı sevmedigimi oynayıs stilime uymadıgını ancak güzel champ oldugunu falan yazdım . eu da oynadıgımı yazmayı unutmusum supporttan yazdıgım mesajın altına ek olarak yazdım 3 gün sonra geri geldi ip
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

ezreali champion spotligt çıktığı günde aldım ben amerika serverında öyle bir olayı yok sen uyduruyorsun q skili herzaman attack damage içeriyordu zaten ultisi ise hala global daha dün oynadım bugün mü değiştiler yani ezrealin yediği nerfleri yazayım

ben var mı dedim ? gg wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

q skili önce buff aldı attack damage rate 1.2 ye çıktı sonra onu 1 e düşürdüler tekrar
    w skili dostları skillde yazan damage kadar heal yapıyordu %32 haste dosta, %32 attack speed slow düşmana artı düşmana damage bunu %40 haste/slow yaptılar heal olayını kaldırdılar (sonuna kadar gerekli bi nerfti teamfightlarda ezrealin bu skili soraka ultisi gibi oluyordu artı slow haste olayları da işin cabası)
    e skili ile sadece ratelerle oynadılar onun dışında cd biraz düşürüldü sonra yükseltildi

ultiye gelince ilk çıktığında 1 ap rate vardı sonra 7 ye düşürüldü simdi ise 0.9 olması lazım..ve hala global

ezreal diğer bütün herolar kadar kullanışlı özellikle teamfightlarda slow ve haste yaparak...

quote:

Orjinalden alıntı:Watafak

@gsliyim yapılmadı , sadece örnek olarak verdim de istersen ezreal'e yapılan nerf, buffları yaziyim :
    mystic shoot (1. skill ) dmg rate ve dmg azaltıldı.
    diğer ap skillerinin ap ratiolar arttı.

Bende uzun zamandır oynamadığım için sormuştum zaten arkadaş cevaplamıştı

• Ezreal AD build hala çok kullanışlı ama yusufun dediği gibi AP ezrealin oynanması için ap ratioları yükseltiyolar.

http://leaguecraft.com/builder/Ezreal/79660896a2f95ad30a0ed5fa7d853257

http://leaguecraft.com/builder/Ezreal/2f812021bb40eceded2803d29b976104

Burdada oluşturduğum 2 adet Ezreal AD build var.Umarım base damage ine buff gelir.

• Benim Swain'i (Yanlış anlamayın, önceden sahip olduğum champion'dan bahsediyorum) bir buçuk haftada geri aldılar. Keipi'ye bir meyıl daha attım, iki hero için yapabileceği bir şey olup olmadığı hakkında. Bakalım, Udyr ve Warwick'i de geri verirsem Malzahar'ı alıcam. İsmine nerf gelir umuduyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Benim Swain'i (Yanlış anlamayın, önceden sahip olduğum champion'dan bahsediyorum) bir buçuk haftada geri aldılar. Keipi'ye bir meyıl daha attım, iki hero için yapabileceği bir şey olup olmadığı hakkında. Bakalım, Udyr ve Warwick'i de geri verirsem Malzahar'ı alıcam. İsmine nerf gelir umuduyla...

Jungle düşmanı :O Benimde 6500 ip oldu 1-2 tane jungler almayı düşünüyorum.
  • Bir önceki mesajımı yazdıktan sonra bir takip edeyim isteğimi dedim, siteye giriş yapıp baktığımda Keipi'nin bu defa son ona göre deyip ricamı onayladığını gördüm. Bir de Türkiye'ye çağırdım elemanı, gelir de oyun atarsa, atar da oyunda ölürse "Omg nıp you feed him and dont say miss gtfo lmao sie lan." deriz. Sonra Time'a kapak olmamız işten bile değil.

Ekleme: Ormancı olarak muhtemelen bildiğin ama olur da bilmeyen birisi okur yardımı dokunur umuduyla birkaç tavsiyede bulunayım; Fiddle. Benim ormana girdiğim oyunlarda en rahat orman yaptığım champion budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Aralık 2010; 22:51:38 >
  • UNCIVILIZED TURKS !!

fiddle bende var ve dorans ringle bile çok rahat smitesız jungle yapabilen bir champion olduğu biliyorum , fakat level 4 ganklerinde biraz zayıf kalıyor gibi geliyor bana.Bir udyr hızlı koşarak stun atabiliyor veya bir warwick red buff ve blood scent ile rahatça kovalayabiliyor fakat fiddle ne yapacak ? (enemy nin deli gibi pushlamak yerine turret ına yakın oynadığını farzediyorum.Ranged karakterlerdeki redbuff nerfüde geldikten sonra işi zorlaşmış gibi geliyor bana.Exhaust/flash ile yanına yaklaşıp fear atması dahilinde bile kesememe olasılığı var.Yinede early dragon baldan tatlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 12 Aralık 2010; 22:57:44 >
  • "THEY ARE BARBARIANS AS YOU CAN SEE (SS'LI KONU, FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TIKLAYINCA BÜYÜYEN TEKNOLOJİSİ VARDIR)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 12 Aralık 2010; 22:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

"THEY ARE BARBARIANS AS YOU CAN SEE (SS'LI KONU, FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TIKLAYINCA BÜYÜYEN TEKNOLOJİSİ VARDIR)"

Ahmet12392193
    LOK YOR SCORE KEIPI N00B 1-3-24 WHAT A NOOB

(bir önceki mesajdaki editede bak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 12 Aralık 2010; 22:59:38 >
  • "OMG HE IS NOB ME ARE PRO ME WANT MORE AND WANT BE MODERATIOR"

-Ahmet Tahminzede, Kuzey Honolulu, 1872.
  • bende ezrael i verip missfortune almak istiorm ezrael çok ezik lan xD
  • hangi adrese yolluyorus mail?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.