Bildirim
Beyler bir düşünsenize..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her düşündüğümüzün ve istedigimizin gerçekleştiği bir oyun değil ki bu ko -
Şaka kesinlikle olmıycağı için ama olsaydı güzeL Olurdu gevurlarla oynamak bazen sıkıyor.Dinimize küfür ediyolar .
-
ya hayali bile güzel kospsuz bir cz -
WOWOWOWOWW DÜŞÜNEMİYORUM OLAMAZZZZZZZZZZ DAKKA BAŞI AGA AGA AGA AGA PARTY PLS PARTY PLS 5K PLS 5K PLS ALLAH YAZDIYSA BOZSUN BÖLE GENE YABANCI TAKLİTİ YAPIP AGA LAFINDAN KURTULUYOZ
quote:
Orjinalden alıntı: CoB
Beyler bakarsınız sadice türklere özel bir server gelir Logos nasıl türkler dışındakiler ise belki öle bir server açılırmış süper olur tabi bunun olma olasılığı
+11 shrad ı +12 basmak kdr zor
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (Ban bile diyebilirsiniz )
-
ya tersi olursa sırf yabancılar girip turkler alınmassaquote:
Orijinalden alıntı: Se®can
WOWOWOWOWW DÜŞÜNEMİYORUM OLAMAZZZZZZZZZZ DAKKA BAŞI AGA AGA AGA AGA PARTY PLS PARTY PLS 5K PLS 5K PLS ALLAH YAZDIYSA BOZSUN BÖLE GENE YABANCI TAKLİTİ YAPIP AGA LAFINDAN KURTULUYOZ
quote:
Beyler bakarsınız sadice türklere özel bir server gelir Logos nasıl türkler dışındakiler ise belki öle bir server açılırmış süper olur tabi bunun olma olasılığı
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
ya tersi olursa sırf yabancılar girip turkler alınmassa
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: deep_man
Oldu işte Logos!!
-
Sadece Türkler'in olduğu bi serwer mı ben girmem şahsen bazen özeleştiride yapmak lazım...quote:
Orijinalden alıntı: .Mirliva.
Alıntıları Göster
Bu gavur ewlatlarından ben bu güne kadar şahsi bi zarar görmedim ama bizimkiler düşman başına walla...
Onun için sadece Türkler'in olduğu bi serwer istemem... -
ya ztn istesekte olmaz sadece düşünüyordukquote:
Orijinalden alıntı: ziiiiz
Sadece Türkler'in olduğu bi serwer mı ben girmem şahsen bazen özeleştiride yapmak lazım...
Bu gavur ewlatlarından ben bu güne kadar şahsi bi zarar görmedim ama bizimkiler düşman başına walla...
Onun için sadece Türkler'in olduğu bi serwer istemem...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: CoBquote:
Oldu işte Logos!!
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Oldu işte Logos!!
Logos sadece Türklere mi açılmadı????
-
ben öyle biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Dewil May CRYquote:
quote:
Oldu işte Logos!!
Logos sadece Türklere mi açılmadı????
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TheFearles
quote:
bu yönden düşününce bencede olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 31 Ekim 2006; 20:34:22 >
-
-
ya beyler gırgır yapalım diye açtım bu topiği yani istediğimizi hayal edebiliyorsak bende bunu bir hayal ettim ama bu hallelikten çıktı kabus oldu uyanınquote:
Orijinalden alıntı: TRojkaquote:
Orjinalden alıntı: TheFearles
quote:
bu yönden düşününce bencede olmasın
Alıntıları Göster
-
Logos daha açılmadı uydurmayın!!Yok hide-ip le girince logos war yok bilmemne yalanj hepsi daha açılmadı logos türklere kapalı bi server yok uskodaquote:
Orijinalden alıntı: :LorD_Kqdir
-
formumdaki bazı arkadaşlar logos açıldı diyor ama kesin bir şey yokquote:
Orijinalden alıntı: Tamacti Jun
Logos daha açılmadı uydurmayın!!Yok hide-ip le girince logos war yok bilmemne yalanj hepsi daha açılmadı logos türklere kapalı bi server yok uskoda
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoB -- 31 Ekim 2006; 20:53:10 > -
Ya bu topici açan arkadaş bişey bilmeden konuşma LOGOS daha açılmadı bile be saçmalıyosun millete yanlış bilgi veriosun lütfen kimse emin olmadan bişey demesinquote:
Logos daha açılmadı uydurmayın!!Yok hide-ip le girince logos war yok bilmemne yalanj hepsi daha açılmadı logos türklere kapalı bi server yok uskoda
Alıntıları Göster -
özür dilerim logos açılmadı tmmquote:
Orijinalden alıntı: RSnazdrovia
Ya bu topici açan arkadaş bişey bilmeden konuşma LOGOS daha açılmadı bile be saçmalıyosun millete yanlış bilgi veriosun lütfen kimse emin olmadan bişey demesin
Alıntıları Göster -
OO zaten Her server türklere özel bea yabancı bulmak çok zor patos hariçquote:
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: CoB
ya hayali bile güzel kospsuz bir czquote:
ya hayali bile güzel kospsuz bir cz
Diorum Kardeş GoogLeye Bile Koxp Yazınca %100 e Yakın Bi Oran Türkiye Çıkıom Bi İstisna Olarak peru var .. Annatabildim sanırım
Benzer içerikler
- knight online item kodları
- knight online yeni server 2024
- anahtar görevi
- certificate of victory ne işe yarar
- int priest stat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X