AHH MU-TURKİYE AHH SON ZAMANLARA DOĞRU COK GÜZEL YAPTINIZ SERVERI AMA BİR DAHA ACILMAMAK ÜZERE KAPANDI DİYORSUNUZ İLK BAŞTA SAÇMA YAPMISITINIZ SERVERI AMA SONLARA DOĞRU SÜPER OLDU SERVER MANTIKLIYDIDA AMA İŞTE NAPCAN BENCE BÜYÜK Bİ İHTİMALLE ADMİNLER ANLAŞAMAMIŞTIRSINIZ DİREKT KAPANDIĞINA GÖRE HİÇ GEREK YOKTU BENCE ANLAŞMAYA GÖRE BÜTÜN HERKES DE SEVMİŞTİ SERVERI DEDİM ŞİMDİ BU SERVERDA KAPANMAZ Bİ 2 SENE FLN AMA İŞTE BÖLE OLUYOR HİÇ KAPANMİCAK DEDİĞMİZ SERVERLARDA KAPANIYORMUS ARTIK ZOR SERVER OYNAMAK İNSANA SIKICI GELİR BENCE BİLDİĞİNİZ KOLAY SERVER VARSA YAZARSANIZ SEVİNCEM TURKİSHMU OYNİCAKTIM ODA BİRAZ ABARTIYA KACMIS LORENCİA DA SADECE POTİON SATILIYOR HER NEYSE BİLDİĞİNİZ VARSA SERVER YABANCI OLSUN ÖZELLİKLEDE HER ŞEY MAXİMUN OLSUN ZATEN BIRAKCAM BEN MUYU ARTIK 8 SENDEN BERİ OYNUYOM MUANADOLU-MUTURK-MU-TURKİYE-DARKLORDS-İNFERNO-MUİSRAİL-SOULMU-NEWYORK-ALLİANCEMU-DİALOGMU VS. SERVERLARDA OYNADIM HEPSİ GÜZEL SERVERDI BELKİ BAZILARI KAPANMASINA RAĞMEN ACIK OLAN VARDIR AMA İNSAN ARTIK AYNI SEY SÜREKLİ OLUNCA BIKIYOR.BİLDİĞİNİZ VARSA RİCA EDİYORUM... By DarkSM
kardesim sanaane dicem ayıp olacak ya biz saten turk serverinda oynamioz aras ıra gırgır amacli acioz kasioz kapatioz bende sen gibiydim alisir gidersin yorma kafani ful takil biz gibi emegin gidince uzulmesin hem basit ya o yonden
saol kardes
Gel Sacred Kas
Cetin Sen Sus
Server açılmamak üzere kapandı bu doğru. Ancak, adminler arasında asla anlaşamama söz konusu değildir. Neyse çok güzel günleri beraber yaşadık ilginiz için teşekkürler.
Tüm hayatınızda başarılar...
tamamda bir anda neden kapandı anlam veremedim is gibi serverdı al işte simdi adam gibi türk serverı kaldım böle olmaz olsun böle iş akşam koşa koşa geldim işten kasmak için ama o akşam hayal kırıklıgına ugradım..:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme