Sen dun haxball oynadin mi bu nickinle gordum sanki seni ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği ( Union of European Football Associations ).
Kosova ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dâhil olmamak üzere, tüm Avrupa devletleri ve ek olarak Kıbrıs, İsrail, Kazakistan, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya'yı da içine alan ve kendisine bağlı ülke federasyonlarından oluşan yarı federal bir spor kurumudur.
UEFA, FIFA'ya bağlı altı konfederasyon içerisindeki en büyük konfederasyondur. Ayrıca yine diğer konfederasyonlar içerisindeki en güçlü mali ve sportif altyapıya sahip olanıdır.
Racon kesmez kafa keser
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Sen dun haxball oynadin mi bu nickinle gordum sanki seni ben
Hayır, o oyunu sevemedim ben pek.
Ulusun Evlatları Fatih'in Aslanları
U'zun bir zaman gidemeyiz bizi almazlar, E'limizden gidiyor Edirne'nin ötesindeki CUP'lar, F'utbol katillerinin gözü parlar, A'rdına bile bakmadan git M. A. Aydınlar...
Uzun ince bir yoldayım Elim varmaz Fani dünyada Alnını karışlamaya
eğer sen uefa kim dersen oda sana böyle der.
nöbetçi eczane
Ulem oğlum eğer ki sen Europe'nın futboldaki liderini tanımıyorsan Futbol bilgin ya sıfırdır ya da Asla bir futbol maçı izlememişsindir...
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi
Ulem oğlum eğer ki sen Europe'nın futboldaki liderini tanımıyorsan Futbol bilgin ya sıfırdır ya da Asla bir futbol maçı izlememişsindir...
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28
nöbetçi eczane
:) Telegol ümü izledin.
quote:
Orijinalden alıntı: metind
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28
nöbetçi eczane
:) Telegol ümü izledin.
hemde sonuna kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme