Şimdi Ara

Beyler Bir Yardım Edin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Süredir Knight Oynamıyorum 1 ay öncede hf kalkacak dediler kalkmayınca oyunu bıraktım ve suanda hf kalkmış bende andreamda priest,rogue yada mage dizecegim

Rogue Dizersem İtemler :
    +8 dual md
    +8 fp set
    old dual rol
    old ske
    old re
    +1 Wp

Priest Dizersem
    +8 fp set
    +7 ds
    +7 sh
    old ske
    old dual rol
    old dual ce
    +1 Ep

mage dizersem
    +8 fp set
    +7 ds
    +7 lobo hammer
    old ske
    old dual rom
    ep +1
    küpelere karar veremedim
    silah olarakta:Lr +7

Sizce Hangisini diziym andreamda hangisiyle daha cok zevk alırım andreamda yaklaşık 1 yıldır oynamıyorum durumlar nasıl pekte bilmiyorum 150 tl en fazla bütçem var birazda ticaret ile düzgün bir char dizmeye çalışacagım şimdiden hepinize cok teşekkürler
    Server : Ronark

• Ardreamda Asas yada Mage Olursan Daha Çok Zevk Alırsın Diye Düşünüyorum Ama 2sinden Biri diyorsan Asas derim Ben
  • Bence mage oyna , mage zevklidir.
  • bencede mage daha zevkli ..
  • Bütcen az cok bellı ustune ekleyemem dıyosan asas oyna derım..(mınor-cure,her turlu kolaylıgı var)..Ustune eklerım dıyosan priest oyna derım (saglam prı ıle cok zevk alırsın)
  • Asas ve mage oynarsan yerden kalkmazsın söyleyeyim bence priest en iyisi :)
  • np kascam diyosan priest zevk alcam diyosan rogue ks yapcam diyosan mage
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakın mageden pek anlamam fakat Rogue Ve Priest İle Cok iyi oynarım Biraz Ticaret İle +8 dual Md yi +9 dual claver yapabilirim zamanla geliştirerek +8 fp seti +8 chitin set bile yapabilirim hatta çünkü okullar acılıyor evde olmadıgım zamanlar charı fll pazara koyacagım yani günde 5-6 saat char pazarda olacak item kolay kolay dizecegimi düşünüyorum haftaya 20 gb alacagım 1 hafta boyunca sadece pazarda item fiyatlarına bakacagım ve 1 haftadan sonra artık ucuza item alıp pahalıya satacagım bu şekilde item dizecegim ilk elime dizecegim silahları almayı düşünüyorum ve 1 ay içerisinde en az 40 gb yaparım diye düşünüyorum o 20 gb yi 2 ye katlarım rahat
  • Kalkanlı mage çok sıkıcı olur bence kosp olmasa hiç gerek yok derdimde...Şuan canın en çok hangisiyle oynamak istiyosa onu seç bence çünkü söylediğin itemlerle 3 job da iş yapar.
  • ben ronakta oynuyorym priest aç
  • ioniadan önceki serwerlerde başlaman senn açından zor olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.