Uzun Süredir Knight Oynamıyorum 1 ay öncede hf kalkacak dediler kalkmayınca oyunu bıraktım ve suanda hf kalkmış bende andreamda priest,rogue yada mage dizecegim
Rogue Dizersem İtemler : +8 dual md +8 fp set old dual rol old ske old re +1 Wp
Priest Dizersem +8 fp set +7 ds +7 sh old ske old dual rol old dual ce +1 Ep
mage dizersem +8 fp set +7 ds +7 lobo hammer old ske old dual rom ep +1 küpelere karar veremedim silah olarakta:Lr +7
Sizce Hangisini diziym andreamda hangisiyle daha cok zevk alırım andreamda yaklaşık 1 yıldır oynamıyorum durumlar nasıl pekte bilmiyorum 150 tl en fazla bütçem var birazda ticaret ile düzgün bir char dizmeye çalışacagım şimdiden hepinize cok teşekkürler Server : Ronark
Ardreamda Asas yada Mage Olursan Daha Çok Zevk Alırsın Diye Düşünüyorum Ama 2sinden Biri diyorsan Asas derim Ben
Bence mage oyna , mage zevklidir.
bencede mage daha zevkli ..
Bütcen az cok bellı ustune ekleyemem dıyosan asas oyna derım..(mınor-cure,her turlu kolaylıgı var)..Ustune eklerım dıyosan priest oyna derım (saglam prı ıle cok zevk alırsın)
Asas ve mage oynarsan yerden kalkmazsın söyleyeyim bence priest en iyisi :)
bakın mageden pek anlamam fakat Rogue Ve Priest İle Cok iyi oynarım Biraz Ticaret İle +8 dual Md yi +9 dual claver yapabilirim zamanla geliştirerek +8 fp seti +8 chitin set bile yapabilirim hatta çünkü okullar acılıyor evde olmadıgım zamanlar charı fll pazara koyacagım yani günde 5-6 saat char pazarda olacak item kolay kolay dizecegimi düşünüyorum haftaya 20 gb alacagım 1 hafta boyunca sadece pazarda item fiyatlarına bakacagım ve 1 haftadan sonra artık ucuza item alıp pahalıya satacagım bu şekilde item dizecegim ilk elime dizecegim silahları almayı düşünüyorum ve 1 ay içerisinde en az 40 gb yaparım diye düşünüyorum o 20 gb yi 2 ye katlarım rahat
Kalkanlı mage çok sıkıcı olur bence kosp olmasa hiç gerek yok derdimde...Şuan canın en çok hangisiyle oynamak istiyosa onu seç bence çünkü söylediğin itemlerle 3 job da iş yapar.
ben ronakta oynuyorym priest aç
ioniadan önceki serwerlerde başlaman senn açından zor olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme